Jdi na obsah Jdi na menu

Nová verze eStránek již brzy. Do té doby dárky zdarma.

Již brzy budeme spouštět novou verzi eStránek. Při té příležitosti jsme se rozhodli udělat našim fanouškům na Facebooku radost a každý týden do okamžiku spuštění nové verze darovat několika uživatelům určité placené služby zcela zdarma.

Mělo by jít o placené programy, které budou moci využívat výherci zcela zdarma po dobu 1 roku. Dále budeme rozdávat domény zdarma. Každý týden se tak v novinkách na naší Facebook stránce objeví výzva ke vložení komentáře. Fanoušci, kteří vloží první komentáře (jejich celkový počet bude vždy upřesněn), budou mít nárok na avizované ceny.

Nezapomeňte se tedy stát naším fanouškem, abyste byli prostřednictvím Facebooku informováni o aktuálních výhrách - službách zdarma. Začínáme po neděli!

 

Komentáře

  1. Seymon (www.seymon.estranky.cz) - DESIGN
    11. 7. 2010 0:37

    ...sice plno nových, ale na jedno brdo...starší se mi líbily mnohem víc a byly alespoň odlišné - prostě ty nové se mi nelíbí (no možná jedna) - chtělo by to nějaký nápad
    estrankam zdar !

  2. alice - čekání na novou verzi pro stávající
    6. 7. 2010 18:09

    Kdypak budou převedeni stávající zákazníci na novou verzi??? Nějak nechápu, že nový mají možnost nové verze hned a my stávající zase jenom čekáme... Celkem dost mi chybí jazyková verze a nové šablony. A tak budemem dál čekat a čekat a čekat:o(((

  3. sestaa - Dotaz
    17. 4. 2010 21:21

    K D Y B U D E T A N O V Á V E R Z E ? ? ?

  4. ssis - Stránky nefungují..proč?
    17. 2. 2010 19:53

    Z nějakého pro mě nepochopitelného důvodu, přestaly stránky fungovat. Bez upozornění..nerozumím tedy. PROČ?

  5. Petr Kudláček - Děkuji za odpovědi, už teď se těším.
    9. 2. 2010 11:42

  6. Luděk | eStránky.cz - Petře..
    9. 2. 2010 10:08

    Ano, únor tohoto roku už považujeme za finální. 22.2. spustíme testovací "modul" nové verze, kdy si v ostrém provozu interně i s pomocí několika "betatesterů" otestujeme jestli vše funguje jak má (platby, smsky, designy, registrace a spousta dalších věcí). Takže já osobně vidím spuštění registrací do nové verze na začátek března. Ale opravdu nikde oficiálně nepíšeme nějaké přesné datum ve stylu "Nová verze bude spuštěna XX.XX.XXXX!!". Vydržte, prosím. Připadá Vám, že jsem arogantní? To bych Vaše komentáře smazal, zablokoval Vás a vůbec neřešil Vaše poznámky:) My si ceníme odezvy od našich uživatelů a kritiky zvlášť! K soutěži spojené s Facebookem - to, že to tak cítíte mě mrzí, ale tou soutěží si chceme jen ověřit aktivitu našich uživatelů právě na FB. Nebojte se - soutěží bude spousta a spousta jich bude opět klasických typu "Za nejhezčí stránky dostanete notebook". A v době, kdy píšu tento komentář mají eStránky.cz 194173 uživatelů ;)

  7. Petr Kudláček - Článek s termínem
    8. 2. 2010 23:36

    Omlouvám se, už jsem ten článek našel. Termín únor je zde zmiňován několikrát.
    http://blog.estranky.cz/clanky/navody/proc-jsou-nektere-stranky-na-estranky_cz-peknejsi_

    A ještě jsem opomenul malou poznámku k těm možným výhrám a odměnám pro Vaše uživatele. Boužel jste předem vyřadili ze soutěže ty, kteří nejsou Vašimi přáteli na Facebooku. Takže já osobně doménu zdarma nezískám. Trochu jste to sami eliminovali cca 1700 přátel a vnesli prvek nedůvěry v regulérnost celé soutěže. Jak pak chcete zaručit, že jste vítěze neupozornili předem aby čekal na vepsání komentáře? Dotaz na závěr. Kolik mají estranky uživatelů?
    Petr Kudláček

  8. Petr Kudláček - Re RE: Chyby
    8. 2. 2010 23:05

    Dobrý den pane Luďku.
    Samozřejmě, že na otázky které kladete je zapotřebí odpovědět tak jak se má a jak to opravdu je. Technická podpora? Pracuje na jedničku. Mnohokrát jsem ji využil a poděkoval za radu kterou mi poskytli. A jestli nám naše rodinné stránky nefungovali? Pokud se tak stalo, nevím o tom. Za dobu kterou Vaše služby využívám, jsem se s takovým stavem nesetkal a opět musím vyseknout pochvalu.
    Jak vidíte, slovo důvěra bylo na místě. Pokud bych důvěru ve vaše služby neměl, už bych tady nebyl.
    Píšete také, že jste nikdy neuvedli datum. škoda že jste zrušili všechny odkazy které sem směřovaly (Aktuality). Byl tam i článek o tom, jak může vyhrát někdo, kdo nemá na konci estranky.cz a vy jste tam ve zdůvodnění měli i větu, ve které se psalo něco takového jako že se můžeme těšit na únor, kdy se spustí nová verze a bude spousta nových šablon. A vidíte, teď jakoby se po něm zem slehla. Možná jediná písemná zmínka o termínu, který je zde zmiňován.
    Ano je to nafouklá bublina kvůli ničemu, ať už si kdokoliv z nás zaslouží aroganci v jednání, není to právě to, co by pomohlo bublinu splasknout. Uživatel 4Runner, zřejmě zaměstnanec zmiňuje posunutí temínu o měsíc. Zřejmě ví něco, co jste Vy nikdy nikam nenapsal a to je původní termín. Dobrá, budeme trpělivě čekat na březen a těšit se na vše nové o čem jste psal, neboť to vše slibuje čerstvý vítr do plachet estranek, které to sakramensky potřebují v konkurenci která v internetu dnes je.

    S pozdravem Petr Kudláček

  9. Luděk | eStránky.cz - RE: Sliby chyby
    8. 2. 2010 10:08

    Dobrý den. Na soc. síti Facebook jsou již 2 miliony uživatelů z ČR a je mnohem osobnější než blog: právě proto se tam snažíme komunikovat s našimi fanoušky. Nikdo Vás nenutí se na Facebook registrovat nebo přihlašovat ;) Dále - nikdy jsme nikam oficiálně (!!) nenapsali přesné datum spuštění nové verze: a víte proč? Protože takové datum neexistuje a ani nemůže existovat. Byl bych rád, pokud byste se zamysleli nad slovy jako jsou "důvěra" - měli jste někdy problém s platbou za stránky? Nepomohla Vám naše technická podpora? Pokazili jsme Vám něco na stránkách? Nefungovaly Vám třeba den? Mrzí nás takováto "silná" kritika něčeho co se vyvíjí a děláme to pro naše uživatele:/ Po spuštění nové verze se začne testovat náš systém profilů (vyplníte si pár informací o sobě a získáte zajímavé bonusy) a rozsáhlý žebříček díky němuž budeme odměňovat například stránky s nejčastěji aktualizovaným obsahem, nejnavštěvovanější stránky, stránky s nejvíce komentáři apod.

  10. 4Runner - Chyby?
    8. 2. 2010 9:47

    Tak trochu zapomínáte, že máli se práce odvést, tak se musí odvést pořádně. Není jednoduché odladit všechny chyby. A myslím, že posunutí o měsíc není zase taková hrůza. Když to porovnáte s vývojáři her, kteří posouvají své termíny o měsíce nebo v některých případech o roky a tak se v tom nějaký ten pátek schová.

  11. Milada - Opravdu sliby chyby
    7. 2. 2010 22:15

    Musím souhlasit s níže uvedenými komentáři. Myslím, že nová verze je v nedohlednu.

  12. Honza - Chyba
    7. 2. 2010 17:12

    Je mně velice líto ale i nám nezbývá než souhlasit s komentáři od uživatelů vložených před námi. Co si já pamatuji tak o nové verzi se mluví co se nám narodila dcerka a ta už chodí, tak to bude docela dlouho. Nevíme proč se ještě hlásit na Facebook .Proč ???????? Jsme rádi že jsme součástí eStránek ale nechceme aby nás někdo nutil přihlašovat se na ten Facebook když chceme soutěžit.Je mně líto že musím zdůraznit že konkurence je o krok v před,bohužel pro nás uživatele.Já bych radši navrhoval ať jsou ocenění taky stránky který jsou pravidelně aktualizovaný .Protože pravidelná aktualizace znamená život stránek.Toto je pouze náš názor Díky Honza

  13. Tomáš Hypeš - Neslibujte
    7. 2. 2010 10:16

    Chápu, že chcete novou verzi co nejvíce vylepšit, ale neslibujte, že ji spustíte v určitém termínu, když nevíte, jestli ho dodržíte! Uvědomte si, že kvůli nekonečnému čekání uživatelé odcházejí ke konkurenci! A to se neděje poslední týdny nebo měsíce, ale poslední ROKY! Myslím, že kdybyste novou verzi spustili teď, tak se nic nestane. Pokud by se tam náhodou objevila chyba, můžete ji přece vždy opravit. Ještě k tomu zpoždění, mohli byste napsat, co ho způsobilo? Tady je hlavní problém v neinformovanosti!

  14. Petr Kudláček - Sliby chyby
    7. 2. 2010 0:20

    Vážení, pokud chcete udělat pro nás, Vaše zákazníky, něco nového a slíbíte kdy to bude, mělo by se slovo dodržet. Důvěru, kterou k Vám máme nenapravíte tím, že nás kvůli výhře budete nutit k registraci na Facebooku. Když chcete rozdávat, začněte u svých estránek a nedělejte reklamu třetí straně. Neznám vazby majitelů, třeba Vám Facebook patří, pokud ale ne, doufejme že získané finance za tuto reklamu použijete ke zlepšení produktů, které nám nabízíte a za které si platíme.
    Můžete nám tedy alespoň rámcově sdělit, kdy se uskuteční zmiňované spuštění nové verze?
    Děkuji za odpověď

  15. nalimko - Nová verzia
    5. 2. 2010 17:35

    Naša škola je jedným z prvých užívateľov a využívateľov eStránok. Už teraz sa tešíme na novú verziu.