Jdi na obsah Jdi na menu

Nastavte si titulní fotku u vašeho fotoalba

Stále přidáváme nové funkce eStránek. Nyní si každý uživatel může nastavit vlastní profilovou fotku k nahranému fotoalbu. Jak na to?

Jako obvykle to není nic složitého. Pokud máte na svých eStránkách nahrané fotografie ve fotoalbech, nebo se chystáte nahrát nové snímky, můžete u každého fotoalba zvolit vlastní titulní fotografii, která bude reprezentovat dané fotoalbum.

Postup je následující:

  1. Běžte na stránku fotoalba, kde chcete nastavit vlastní profilovou – titulní fotku alba.
    fotoalbum-1.png
  2. U vybrané fotky, která má být titulní fotkou, klikněte na „upravit“.
    fotoalbum-2.png
  3. V okně „Úprava fotografie“ zaškrtněte volbu „Titulní fotografie alba“ a potvrďte tlačítkem „Uložit“.

A to je vše. Sami vidíte, že je to jednoduché. Pokud chcete vidět, jak vypadá výsledek, podívejte se prosím na http://www.skprerov.cz/fotoalbum/Turnaje/, kde se nachází seznam fotoalb, která mají vlastní titulní fotografie. 

 

Komentáře

  1. Ranch Na Žarách - Nefunguje
    14. 5. 2011 9:17

    Dobrý den,
    přestože jsem postupovala přesně dle těchto instrukcí, u fotky je zaškrtnuta kolonka : titulní fotografie alba, tak ani po aktualizaci stránek se mi tato fotka nezobrazuje v menu jako úvodní.
    www.ranchnazarach.cz

  2. Sagi - počet návštev u foto
    13. 3. 2011 16:21

    Dobrý deň, ja by som privítal, keby som si v počte návštev na webe a najnavštevovanejších galériach, mohol pozrieť aj, ktorá foto je za mesiac najpozeranejšia ... :-)
    vďaka
    sagi
    www.saguaro.estranky.cz

  3. tutudu-foto - dotaz
    4. 3. 2011 14:18

    Dobrý den, můžete mi prosím odpovědět na mail tutudu-foto@gmail.com Když otevřu fotoalbum, tak se mi žádné Nezařazené-fotogalerie nezobrazuje. Jak si mohu vložit titulní fotku.

    Děkuji