Jdi na obsah Jdi na menu

I v létě se dají spravovat stránky. Vyzkoušeno za vás!

Pokud podnikáte a nejde zrovna o sezónní produkt, tak asi stejně jako okolí pociťujete pokles prodejů a objednávek. Není ale třeba házet flintu do žita. Máte o něco víc času zaměřit se na svůj business, začít psát blog, upravit si stávající web nebo se válet u vody. A nebo taky všechno dohromady!

tabor.jpg

Už je to pár měsíců zpátky, co jsem začal s kamarádem dávat dohromady tým vedoucích a krok po kroku celý letní tábor. Vytvořil mu webové stránky a pak to přišlo! Třicetistupňová horka. Nechuť k práci. Litry potu a hektolitry osvěžujících limonád.

Pak přicházely nové a nové informace, kterými jsme lákali účastníky, až toho bylo i na Facebookovou stránku moc. Původní web, ač byl pěkný a chválený, nebyl na vkládání aktualit dělaný, a tak bylo potřeba vytvořit něco nového.

koupani.jpg

Jednoho opravdu teplého dne tak sedím na břehu Nákla (koupání nedaleko Olomouce) a začal jsem psát blog. Vylezl jsem z vody, zapnul tablet, na naší službě založil stránky a publikoval první článek. A další. A další… Večer u počítače doladil poslední detaily jako například logo nebo sledování statistik. 

Aktuálně se ve správě webu doplňujeme ve dvou lidech a taky díky němu máme o pár zájemců o tábor víc. Na blog se můžete podívat na adrese http://blog.lepsitabor.cz

Vlastně mě na celém tomto minipříběhu těší hlavně to, že služba, kterou vytváříme a spravujeme, opravdu funguje a že i dalším lidem může přinášet ovoce.

 

A jedna perlička na závěr! 12. července jsme se pokusili reprezentovat týmem eStránky.cz v turnaji Laser Game v Olomouci. Bohužel jsme skončili na posledním místě a tak jsme se radši zase rychle vrátili k počítačům. 

laser-turnaj.jpg

Užijte si druhou půlku léta, v září pro vás připravujeme malé překvápko!