Jdi na obsah Jdi na menu

Dámská volenka podruhé, tentokrát jde o celý 1 gigabajt.

Tak minule jsme vyhlásili soutěž pro dámy, šlo o dámské trička a mikiny. Dost z nich ale skončilo v rukou mužů. Takhle by to vážně nešlo :) Tentokrát se tedy skutečně pokusíme potěšit slečny a paní. Soutěžit dnes mohou pouze osoby ženského pohlaví. A výhrou bude navýšení prostoru pro Vaše stránky na www.estranky.cz o 1 gigabajt, ne na rok, ale napořád. Jako obvykle stačí být mezi prvními komentujícími na www.facebook.com/estranky.

Pro pořádek uvedeme obvyklý návod, jak výhru získat:

  1. Předpokládáme, že už máte své stránky, které jste si vytvořili na www.estranky.cz. Pro zařazení do soutěže je nutné, abyste byli aktivním uživatelem eStránek, což znamená, že vaše stránky jsou naplněny obsahem.
  2. Nárokovat výhru – navýšení diskového prostoru o 1 GB (zdarma a napořád) mohou fanynky eStránek (tentokrát pouze ženy) na Facebooku na adrese www.facebook.com/estranky. Pokud nepoužíváte Facebook, můžete se zdarma registrovat na www.facebook.com.
  3. Jakmile se na naší stránce na Facebooku www.facebook.com/estranky objeví aktualita s touto výzvou, napište prosím komentář obsahující www adresu Vašich stránek na serveru www.estranky.cz, např. http://www.miminko.estranky.cz. Dále je nutné kvůli ověření Vaší identity, aby Vaše uživatelské jméno na Facebooku odpovídalo uživatelskému jménu, které používáte na www.estranky.cz.
  4. Navýšení diskového prostoru o 1 gigabajt získá prvních 10 komentujících, přesně podle chronologického řazení komentářů pod touto novinkou na www.facebook.com/estranky. Každá soutěžící může získat navýšení prostoru pro maximálně jedny stránky na eStránky.cz v této akci.
  5. Posledním krokem, v případě, že Váš komentář bude mezi prvními deseti, je zaslání emailu na soutez@estranky.cz. Email musí být odeslán z emailové adresy, kterou jste uvedly při registraci na www.estranky.cz. Ve zprávě prosím uveďte:
    - Vaše jméno (shodné s uživatelským jménem na Facebooku i na www.estranky.cz)
    - Adresu Vašich stránek na serveru www.estranky.cz, pro kterou si přejete navýšit diskový prostor.

Jména vítězů budou následně zveřejněna jako doplnění tohoto článku. Nezbývá, než Vám opět popřát mnoho zdaru! :-)

AKTUALIZACE: známe vítězky:

  1. Vlaďka Pohludková - www.mazanice.estranky.cz
  2. Pavla Mizerová - www.progrescentrum.estranky.cz
  3. Iva Kleinová - www.cardigan.estranky.cz
  4. Kateřina Řepišťáková - www.koberno.estranky.cz
  5. Anna Hajnová - www.fairyqueen.estranky.cz
  6. Michaela Doležalová - www.michalky.estranky.cz
  7. Majda Vaněčková - www.vkvkonaci.estranky.cz
  8. Vlaďka Čížková - www.anezkacizkova.estranky.cz
  9. Barbora Trávníčková - www.travajzovi.estranky.cz
  10. Šárka Beňová - www.sarrinka.estranky.cz

Výhercům blahopřejeme!