Jdi na obsah Jdi na menu

Tým eStránek se málem postřílel. Na paintballu.

Hlavní programátor Michal míří zbraní na o několik málo kroků opodál stojícího hlavního designéra Luďka. Zazní výstřel a z hlavně vylétá projektil, který zasahuje nic netušícího Luďka do krku. Padá k zemi. Všude kolem nepopsatelná spoušť, z lepkavého barevného gelu.

paintball2.jpg

Tak nějak takhle probíhala firemní akce eStránek v pátek 27. května na paintballovém hřišti v Žopech na Zlínsku. Některé zásahy vůči kolegům byly skutečně brutální, důkazem toho byly četné modřiny, které způsobí gelová kulička při nárazu do těla oběti.

paintball3.jpg

Paintball, to je dynamická adrenalinová hra. Přesto někteří kolegové volili na úvod hry spíše vyčkávací taktiku. Zalezli do úkrytu a čekali, co se bude dít. Naštěstí se během hry vše vysvětlilo a i hráči, kteří na začátku volili statický přístup, se nakonec čile pohybovali po celém hřišti.

paintball1.jpg

Mimochodem, hřiště v Žopech se nachází za vesnicí, na místě, kde končí silnice a následuje jen příroda a les. I z tohoto důvodu byla akce skutečně osvěžující, protože tolik klidu si typický městský člověk mnoho neužije. Po více než 4 hodinách hry přišel večer a s ním bouřka, která úspěšnou akci ukončila.

Dodatek: při hře nebyl nikdo zraněn, domů jsme se vrátili v plném počtu.

 

Komentáře

  1. Nariko Inuzuka - Menší závist i politování
    4. 7. 2011 22:32

    No, já jsem tenhle rok byla v šesté třídě, jeli jsme na školu v případě do rekreačního střediska Březová a tam jsme také měli paintball. Bohužel nám ho nedovolili hrát proti sobě >< Ale... Jak tak teď čtu ten váš příspěvek, jsem celkem i ráda. :D Ale airsoft, jsme pak hráli proti sobě, a řekla bych, že je lepší, i když musím uznat že z půl metru to ramene celkem bolí. :D No, přeji vám, ať se vám modřiny rychle zahojí :D

  2. Honza1616 - www.jednotka-601.estranky.cz
    4. 7. 2011 15:58

    Airsoft je lepší, je reálnější než paintball, je nebezpečnější střílí se plastové kuličky které můžou způsobit nejen pěkné modřiny ale taky i krvavé zranění o to víc je Airsoft realnější protože se opravdu musíte krýt
    barvyčkáři (hráči paintballu) občas říkají to samé o nás a taky že při Airsoftu není poznat jestli jste cíl zasáhly nebo ne ale o tom právě airsoft je o důvěře a podstivosti hráče který se k zásahu přizná
    a navíc po akci aspoň nepřijdu domů zasran** od barvy

  3. Mem - Makačka
    2. 7. 2011 18:34

    Jj, v Žopech je to solidní, zvlášť když jste družstvo útočící nahoru do kopce a proti vám profík kolega s automatickou puškou, s firmou jsme se tam loni taky vyblbli a pak se sotva doplazili domů (taky bylo 28 C ve stínu a v těch celotělových maskáčích žádná sranda :))

  4. sateli - Relax
    28. 6. 2011 19:15

    Tak jste si odpočinuli a vyčistli hlavy.Musíte toho mít v práci dost a dost.Vaše práce je náročná a mozek musí taky občas vypnout.
    Přeji Vám všem hodně dobrých nápadů pro nás uživate Estránek.
    http://www.dortyrezy.estranky.cz/

  5. eStránky.cz - Luděk Černocký - Re: Relax
    30. 6. 2011 10:44

    Děkujeme! Hlavně jsme se pak nemohli celý víkend ani pohnout:) Je to docela makačka! Nápadů máme dost, jenom toho času není tolik ;)