Jdi na obsah Jdi na menu

Proč modernizovat webové stránky?

Dnes je téměř nedílnou součástí podnikání mít svůj vlastní web. Nicméně, být on-line nestačí. Pokud máte staré webové stránky, mohou vás tyto zastaralé stránky brzdit a potenciální zákazníci by mohli odhánět. Důvodů pro modernizaci zastaralých webových stránek je mnoho. V první řadě, technologie se neustále vyvíjí a pokud nebudete v kroku s dobou, může se stát, že se stanete zastaralými sami.

Je-li váš web starší, pak již pravděpodobně nespolehlivě běží na zařízeních s menší obrazovkou. Je tedy potřeba zajistit, aby fungoval na všech operačních systémech a všech prohlížečích.

Neméně důležitým důvodem modernizace webu může být i změna designu webových stránek. Pokud registrujete, že vaši zákazníci méně často nakupují nebo využívají váš web, může mít tuto ztrátu na svědomí právě neaktuální design vašeho webu. Uživatelé prostě mohou přejít na konkurenční web, který na něj bude působit atraktivněji.

Pokud se rozhodnete zastaralý web modernizovat, musíte samozřejmě počítat s náklady. Nicméně, cesta zpět ke konkurenceschopnosti a lepším ziskům je zřejmě jednou z nejlepších investic, co můžete pro své podnikání udělat. Nezapomeňte, že webový design je vizitkou firmy a klíčovým faktorem, který láká zákazníky k navštěvování vašeho webu a dalšímu prodeji vašich produktů a služeb.

V současné době je také důležité mít web přizpůsobený mobilním zařízením. Pokud se vaše stránky špatně zobrazují na menších obrazovkách a návštěvníci je nemohou pohodlně prohlížet na svých telefonech, můžete přijít o stovky potenciálních zákazníků. To je důvod, proč se dnes investují velké peníze do responzivního web designu s přizpůsobivým designem pro různé typy zařízení.

Celkově lze tedy říci, že web modernizovat je nutností a důležitým krokem pro úspěšné podnikání.

Pokud máte zastaralé webové stránky, investujte do jejich modernizace především kvůli zlepšení zážitku návštěvníků a k získání konkurenční výhody.

My v eStránkách vám s tím rádi pomůžeme. Naše nová služba pro firemní zákazníky - Balíček kompletní modernizace webových stránek je tou pravou volbou. 

Proč modernizovat web od eStránek?
- Své stránky nemusíte svěřovat do péče někoho, koho neznáte (zůstáváte nadále klientem eStránek s výhodným ročním hostingem - máme jeden z nejlevnějších ročních poplatků v ČR).
- Doména, kterou vaši návštěvníci již znají a vyhledávače (Google, Seznam) ji mají již dlouhodobě zaindexoavnou vám zůstane v nezměněné podobě.

Více o balíčku modernizace od eStránek se dočtete u nás na webu firmy.estranky.cz

Pokud máte o modernizaci stránek zájem, napište nám na firmy@estranky.cz a budeme se vám co nejdříve věnovat.

 

Ukázky modernizací pro naše klienty

3.png4.png5.png6.png7.png8.png