Jdi na obsah Jdi na menu

10 domén zdarma pro uživatele a fanoušky eStránek

Je tu první díl soutěže o dárky zdarma, kterou jsme vyhlásili minulý týden. Deset uživatelů naší služby eStránky.cz získá doménu druhého řádu zdarma. Stačí být mezi prvními komentujícími na www.facebook.com/estranky.

Jak získat výhru?
  1. Předpokládáme, že už máte své stránky, které jste si vytvořili na www.estranky.cz. Pro zařazení do soutěže je nutné, abyste byli aktivním uživatelem eStránek. To znamená, že vaše stránky vznikly nejpozději včera a zároveň jsou naplněny obsahem.
  2. Nárokovat výhru – doménu zdarma mohou fanoušci eStránek na Facebooku na adrese www.facebook.com/estranky. Pokud nepoužíváte Facebook, můžete se zdarma registrovat na www.facebook.com.
  3. Jakmile se na naší stránce na Facebooku www.facebook.com/estranky objeví aktualita s touto výzvou, zadejte prosím libovolný komentář obsahující www adresu Vašich stránek na serveru www.estranky.cz, např. www.miminko.estranky.cz. Na tuto www adresu bude nasměrována Vámi požadovaná doména 2. řádu, pokud vyhrajete. Dále je nutné kvůli ověření Vaší identity, aby Vaše uživatelské jméno na Facebooku odpovídalo uživatelskému jménu, které používáte na www.estranky.cz.
  4. Doménu 2. řádu zdarma získá prvních 10 komentujících, přesně podle chronologického řazení komentářů pod touto novinkou na www.facebook.com/estranky. Akce se vztahuje na roční registraci domény s koncovkami CZ, COM, NET, ORG, INFO, EU nebo SK. Prodlužování domény není součástí výhry. Každý uživatel může získat maximálně 1 doménu zdarma v této akci.
  5. Posledním krokem, v případě, že Váš komentář bude mezi prvními deseti, je zaslání emailu naší technické podpoře na podpora@estranky.cz. Email musí být odeslán z emailové adresy, kterou jste uvedli při registraci na www.estranky.cz. Ve zprávě prosím uveďte:
    - Vaše jméno (shodné s uživatelským jménem na Facebooku i na www.estranky.cz)
    - název požadované domény 2. řádu (ověřte si prosím, že je doménu možné registrovat, tedy že je volná)

Jména vítězů budou následně zveřejněna jako doplnění tohoto článku. Zbývá tedy jediné: popřát Vám mnoho zdaru! :-)

A výherci domén zdarma jsou:

  1. Radka Nevěčná - www.pharaoh.estranky.cz
  2. Petr Najman - www.najmo.estranky.cz
  3. Nikoleta Kováčová - www.nikoletka.estranky.cz
  4. Jaromír Čmakal - www.cmaki.estranky.cz
  5. Martin Apenvia Taranda - www.asr.estranky.cz
  6. David Kofroň - www.pakostane.estranky.cz
  7. Lukáš Millhouse - www.pcmoto.estranky.cz
  8. Radka Lakejja Soukeníková - www.lakejja.estranky.cz
  9. Sagi Saguari - www.saguaro.estranky.cz
  10. Michal Lešovský - www.michallesovsky.estranky.cz

Gratulujeme!