Jdi na obsah Jdi na menu
 

Proč modernizovat webové stránky?

modernizace-webovek.png

Dnes je téměř nedílnou součástí podnikání mít svůj vlastní web. Nicméně, být on-line nestačí. Pokud máte staré webové stránky, mohou vás tyto zastaralé stránky brzdit a potenciální zákazníci by mohli odhánět. Důvodů pro modernizaci zastaralých webových stránek je mnoho. V první řadě, technologie se neustále vyvíjí a pokud nebudete v kroku s dobou, může se stát, že se stanete zastaralými sami.

Jak na reklamu na internetu

untitled-design-132.png

Levné a účinné způsoby on-line reklamy, které zvládnete i sami bez pomoci profesionálů.  

„Dělat byznys bez marketingu je jako mrkat na krásnou ženu v absolutní tmě. Vy víte, co děláte, ale nikdo jiný to neví,” napsal kdysi Steuart Henderson Britt. Ve on-line marketingu to platí dodnes. Začněte s reklamou na internetu, než vás předběhne konkurence. 

Pozor na zákeřné spamové zprávy

untitled-design-62-min.png

V posledních týdnech evidujeme zvýšené množství spamových e-mailů, které se pod záminkou řešení zdánlivě vážné situace s doménou či e-mailovou schránkou, snaží vylákat adresáta k interakci - kliknutí na odkaz.

Jak ušetřit místo a zrychlit načítání?

safe-space.png

Pokud využíváte své stránky k prezentaci fotografií, jistě vás bude zajímat, jak ušetřit místo. A to rovnou z několika důvodů. 

- Ušetříte místo na serveru a nezaplníte kapacitu tak brzy
- Zrychlíte načítání stránky a jednotlivých fotografií i ve fotoalbu

6 kroků, jak úspěšně nastartovat váš byznys

head.png

Už nějakou dobu přemýšlíte, že seknete se zaměstnáním a stanete se nezávislými? Rozhodně vás nečeká procházka růžovým sadem, ale zvládli to ostatní, tak proč ne právě vy? Když se dostanete do stavu, kdy jste připraveni přijmout prvního zákazníka, jste tady správně - pojďme ho ulovit!

Firemní web pro řemeslníky a drobné podnikatele má smysl

untitled-design-144.png

Kdo nemá web, jako by nebyl. A v podnikání to platí dvojnásob. Jen se zamyslete, kde a jak dnes lidé vyhledávají. Vezmou do ruky mobil, počítač nebo tablet, otevřou prohlížeč, napíšou, co zrovna potřebují a vyberou si z toho, co jim vyhledávač naservíruje. Ti, co se tam neobjeví, mají smůlu. V tomto článku vám vysvětlíme, jak to funguje a proč byste měli mít vlastní web.