Jdi na obsah Jdi na menu

Facebook komentáře - to je reklama na vaše příspěvky

V minulém článku byla řeč o Facebook tlačítku „To se mi líbí“, které si mohou uživatelé eStránek umístit na své stránky. To samé lze udělat s tzv. Facebook komentáři, které vám pomůžou propagovat vaše stránky na Facebooku.

Tradičně zopakujme, že propojení s Facebookem lze nastavit v Ovládacím centru, položka menu Nastavení > Základní > Facebook. Nastavení Facebook komentářů, nebo tlačítka „To se mi líbí“, se nachází dole v sekci „Facebook na výsledných stránkách“. A pozor: komentáře, stejně tak i tlačítko, si můžete aktivovat – zapnout i v případě, že nejste uživatelem Facebooku. Mnoho lidí Facebook děsí, tak jen, aby bylo jasno ;-)

fb-komentare-1.png

Zaškrtněte prosím položku Facebook komentáře, nastavení 20 komentářů na stránce můžete ponechat. Nastavení je hotové, aktivaci komentářů pak můžete provést při psaní či úpravě konkrétního příspěvku, jak ukazuje následující obrázek.

fb-komentare-2.png

Pokud zvolíte Facebook komentáře, tak se pod daným příspěvkem na vašich stránkách ukáže políčko pro zadání komentáře. Vlevo vedle něj se zobrazí malá profilová fotka uživatele Facebooku, který může přidat komentář a navíc na komentář upozornit své přátele (volba Zveřejnit na Facebooku).

fb-komentare-3.png

A k čemu to všechno je? Facebook komentáře jsou opět jako tlačítko „To se mi líbí“ nástrojem zpětné vazby a propagace vašich stránek. Pokud návštěvnící okomentují váš příspěvek a zveřejní takový komentář na Facebooku, tak se o vašich stránkách dozví další lidé, potenciální fanoušci vašich stránek. Nemluvě o tom, že když někdo přidává komentář pod svým skutečným jménem, tak se většinou snaží prezentovat své lepší „já“. Facebook komentáře tak mohou výrazně snížit případnou imbecilitu diskusí na vašich webových stránkách (a je to venku!).

 

Komentáře

  1. Mark - markmorris153@gmail.com
    7. 6. 2021 15:44

    Potřebujete finanční pomoc? Pokud ano, kontaktujte nás pro více informací,


    E-mail: markmorris153 @ gmail.


    Dík,

  2. marie skopova - kartářka
    30. 7. 2011 18:21

    Zdravím všechny přátele.

  3. Janusz - facebook mame proto že buděmé sdilet
    24. 7. 2011 7:24

    Můžemé vytvořit reklame pro psy a kočky,za pomoci facebooků.Jelikož třeba zajistit pro mazličký koutek aby se měli ok.

  4. Marie - facebook
    9. 6. 2011 21:37

    Asi to nepatří k danému tématu, ale přesto... přidala jsem si do oblíbených odkazů na svých stránkách též odkaz na můj profil na FB. Jen by mě zajímalo...pokud jsem na FB odhlášená a kliknu jako cizí návštěvník na odkaz FB na mých stránkách, vidím svůj profil anonymně. Pokud jsem ale přihlášená, dostanu se v pohodě na celý svůj profil na FB. Jde mi o to, pokud budu na FB přihlášená a cizí návštěvník mých estránek klikne na můj odkaz FB, aby se nedostal přímo do mého profilu, tzn, fotky, zeď, atd. Snad je to srozumitelné :-) Děkuji za odpověď.

  5. eStránky.cz - Ondřej Kubíček - Re: facebook
    10. 6. 2011 12:05

    Dobrý den,
    cizí návštěvník vašich stránek by měl FB profil vidět stejně jako když se odhlásíte. Tam záleží jak máte nastavené přímo na Facebooku soukromí: vpravo nahoře kliknete na Účet a tam na "Nastavení soukromí". Je tam spousta věcí k nastavení ;)

  6. Marie - Re: Re: facebook
    10. 6. 2011 12:49

    děkuji, vím a mám nastaveno docela tvrdě soukromí. Jen mě zmátlo, že jsem se přímo do svého profilu dostala z oblíbených odkazů na svých stránkách

  7. Paul - Komentáře
    2. 6. 2011 17:09

    To je sice hezká, ale na to aby mohl vidět všechny komentáře, které jsou pod článkem, musím mít pisatele uložené jako přítele, jinak se vám komentáře nezobrazí, což je dosti nepraktické.

  8. eStránky.cz - Ondřej Kubíček - Re: Komentáře
    3. 6. 2011 8:28

    S takovým chováním jsem se ještě nesetkal. Příspěvky by se měli zobrazit po každé, od kohokoliv.

  9. Paul - Re: Re: Komentáře
    3. 6. 2011 15:16

    Nevím v čem je chyba, ale v mém případě je to tak jak jsem napsal. Pokud komentář napíše někdo z přátel na facebooku tak se komentář zobrazí, v opačném případě ho neuvidím. Třeba se najde někdo, kdo má stejný problém.