Jdi na obsah Jdi na menu

Nyní můžete stoupat po žebříčku vzhůru! Na eStránkách.

Pravda, ne až do oblak, ale pouze v rámci právě spuštěného žebříčku nejnavštěvovanějších webových stránek, které jsou provozovány na www.estranky.cz. Nechybí ani námi ručně vybrané stránky, které stojí za to.

Nový žebříček najdete na www.estranky.cz/zebricek/, kde pod záložkou Přehled najdete seznam stránek seřazených podle celkové návštěvnosti. Jasně vedou stránky věnované wrestlingu. Seznam si můžete zúžit pouze na nováčky.

Pod záložkou Kategorie naleznete podobný seznam nejnavštěvovanějších stránek, můžete si ale seřadit stránky podle pořadí v jednotlivých kategoriích. Pokud jste žena, nebo vás zajímají témata věnovaná primárně ženám, tak si můžete zobrazit pořadí nejoblíbenějších stránek pro ženy. Pokud jste zástupcem města či obce anebo hledáte na eStránkách municipální stránky, zvolte položku „Města, obce“. Pokud jste zvíře, vyberte poslední položku v seznamu kategorií ;-)

zebricek.png

Poctivá ruční práce, to je to, co stojí za poslední záložkou Doporučujeme. Když sami narazíme na zajímavý web, tak si to nechceme nechat pouze pro sebe. Odkazy na takové stránky budeme dávat právě na záložku „Doporučujeme“. Můžete tak narazit na stránky, které mohou mít menší návštěvnost, ale o to zajímavější obsah.

Pokud vy sami vytváříte stránky, které nezapadnou v šedi průměru, rádi se o nich zmíníme na záložce „Doporučujeme“. Můžete tak získat nové návštěvníky. Do budoucna pak plánujeme, že bychom vytvořili systém odměn pro provozovatele nejzajímavějších stránek. I proto se vyplatí mít stránky na www.estranky.cz a snažit se o to, aby obsahovaly poutavý obsah.

 

Komentáře

  1. Aleš - Seznam uživatelů e.stránek
    19. 12. 2011 15:43

    Nebylo by lepší udělat seznam stránek prostě podle abecedy?(myslím celkově,ne jen dle žebříku..)Dle kategorií nenajdu ani ty svoje a procházet tisíce odkazů nebudu na to fakt není čas..
    Stránky pana Vasa26 neznám ale asi tuším na co se chtěl zeptat - jaká jsou kritéria pro to zda jsou či nejsou nějaké stránky "zajímavé"..

  2. eStránky.cz - Re: Seznam uživatelů e.stránek
    19. 12. 2011 15:54

    Dobrý den, máme cca. 160 tisíc webů. Udělat jejich kompletní seznam je takřka nereálné.

    Zajímavé weby vybíráme ručně. Kritéria? Mohla by být třeba tato: zajímavý obsah nebo hezky upravená šablona stránek. Jednoduše stránky, které nás něčím zaujmou ;)

  3. vasa26 - nechceme nechat pouze pro sebe
    8. 10. 2011 22:22

    Zdravím mám obsah webu na jehož základě vyšla i kniha ...Jak vy poznáte že je zajímavý ? Však je to individuální věc jedinců...najde se u vás ? - nenávist k veteránům historii-tak můj web nedoporučíte..naopak máte nadšence co web doporučí ? Je to dost sporné hodnotit . s pozdravem Vasa26 muj link na web v případě nutnosti odsud odstraňte http://www.vasa26.estranky.cz/

  4. eStránky.cz - Re: nechceme nechat pouze pro sebe
    10. 10. 2011 14:02

    Dobrý den Vašo,

    moc vaší zprávě nerozumíme:( Každopádně zkusíme odpovědět. Jde vám o www.estranky.cz/zebricek/doporucujeme/ a stránky, které tam naleznete? Na eStránky.cz máme desetitísice stránek. I přesto vybíráme stránky, které nás zaujmou. Není však v našich silách je všechny projít. Vaše stránky vypadají dobře, děkujeme za odkaz. Přejeme vám hodně úspěchů při tvorbě.

  5. Miloš - Re: Re: nechceme nechat pouze pro sebe
    13. 10. 2011 8:29

    Buďte v klidu, to si jen s. Vasa26 chce zvýšit návštěvnost jeho cirkusového webísku. O tom jak jsou jeho stránky zajímavé nejlépe svědčí postavení v žebříčku. A to že mu nerozumíte, je věc běžná, jemu nerozumí nikdo.

  6. vasa26 - Re: Re: nechceme nechat pouze pro sebe
    18. 10. 2011 18:24

    eStránky.cz - děkuji za odpověď ...

  7. Baklažán - Re: nechceme nechat pouze pro sebe
    13. 10. 2011 9:08

    Podle obsahu tohoto webu vznikla nějaká kniha? To tak možná podle tohoto zfilmovali Monty Pythony, ne?

  8. Lu - Re: nechceme nechat pouze pro sebe
    13. 10. 2011 22:13

    Dobrý den Vaso26, jen doufám, že toto poselství bylo náležitě schváleno celým kolektivem autorů a právním oddělením, které zmiňujete na svých webových stránkách - u kterých jsem se mimochodem nesmírně pobavila..

  9. rohanek - Re: nechceme nechat pouze pro sebe
    14. 10. 2011 19:53

    pane jste asi pomýlený , já jsem rozhodně nevydal knihu na základě vašeho webu. Kniha vyšla jako přehled o vozidle Tatra které je dílem pracovníků automobilky TATRA a ne pana vasa26. Tolik k pomýlení pana vasa26.

  10. Karolína - Zálohování příspěvků
    23. 9. 2011 16:53

    Dobrý den
    mám dotaz ohledně zálohování. Je tato služba zdarma nebo placená? Lze zálohovat najednou celé stránky? Nebo jenom některé příspěvky?
    Nedávno jsem si na stránkách www.miatybeline.estranky.cz vkládala příspěvek do Deníčku Broničky a spadl internet a celý deníček mi zmizel. Bylo to téměř dvouleté vkládání příspěvku a je to pryč. Proto bych toto zálohování uvítala. Předem vám děkuji za vaši odpověď. Lacinová.

  11. stejný dotaz - Re: Zálohování příspěvků
    12. 10. 2011 14:20

    dostala jste již nějakou odpověď?? také by mě to zajímalo.

  12. DanMar - Re: Re: Zálohování příspěvků
    16. 10. 2011 12:48

    aj mna....

  13. eStránky.cz - Re: Zálohování příspěvků
    17. 10. 2011 10:19

    Funkce "Zálohování" je dostupná pouze v placených programech. Najdete ji v Nastavení - Rozšířené - Zálohování.
    Zálohují se všechny texty na Vaší stránce. Obnovit můžete samostatně i jednotlivé příspěvky.

  14. LacoVestecký - Ve Vestci
    13. 10. 2011 13:36

    ve vesnici kde ten dotyčný produkuje své stránky je to stejně jako na jeho stránkách, na každém konci hnojiště , a uprostřed tribuna pro kecaly.
    A to je ten vzácný web podle kterého vznikla kniha :-)
    úsměvný to hnidopich zapomněl že ty knihy nikde o nějakém Vasovi26 nepíší. Jak může být někdo tak napuchlý píchou.
    To je snad nejnapichanější hnidopich střední evropy