Jdi na obsah Jdi na menu

S nápovědou vždy po ruce

Vytváříte si takhle stránky na www.estranky.cz a ejhle, narazili jste na problém. Nevíte, jak vložit fotku do příspěvku. Problém má ale snadné řešení: http://napoveda.estranky.cz.

Nová nápověda eStránek na adrese http://napoveda.estranky.cz vám pomůže vyřešit nejčastější problémy, které mohou nastat při vytváření webových stránek nebo fotoalb. Na stránce s nápovědou je vyhledávací pole, které může být nejrychlejší cestou k nalezení článku, který popisuje řešení vašeho problému.

napoveda.png

Pokud se vám nepodaří najít pomoc prostřednictvím vyhledávání, tak můžete zkusit kliknout na hesla v oranžovém poli. Ta zobrazují nejčastější témata, která se řeší na stránkách http://napoveda.estranky.cz.

Jak sami vidíte, tak nejpopulárnější jsou návody týkající se následujících funkcí:

  • Doména – když chcete vlastní internetovou adresu, podle které vás na internetu každý najde.
  • E-mail – nevíte, jak nastavit vlastní emailovou schránku?
  • Fotoalbum – organizujte fotografie do alb, abyste se ve svých fotkách vy i vaši návštěvníci vyznali.
  • Nastavení – eStránky nabízí mnoho možností, jak si stránky přizpůsobit vlastnímu vkusu.
  • Flash animace – na stránky můžete vložit Flash animaci a není to nic složitého.
  • Vložit obrázek – ten mnohdy vydá za tisíc slov a příspěvek s obrázkem je pro čtenáře atraktivnější.

Nápověda je vaším pomocníkem. Pokud s nápovědou nepořídíte, tak nezoufejte, můžete nám v takovém případě buď napsat email nebo zavolat. Vaše problémy na naši hlavu! Nebo nápovědu :)

 

Komentáře

  1. Rudolf Zbořil - vážení
    25. 4. 2011 15:40

    Vážení, tři dny se mi nezobrazují stránky www.spinoneitaliano.cz, toto není první mé sdělení na tomto místě. Bohužel jsem ne příliš znalý jak to na stránkách chodí a původně jsem si myslel, že jsem si kolaps svých stránek způsobil sám. Teď tady čtu, že jste Váš problém řešili na faceboku????!!!!! Po zjištění co na facebooku píšete už chápu, že jste nezaplatiti nějaké poplatky, nechápu ale proč jste mne na toto neupozornili mailem nebo reakcí na dotaz, když už jsem vás na problém upozornil!
    doufám, že už Vám budu stát za odpověď.

  2. Jiří Šroubek - Nezobrazení se webových stránek
    25. 4. 2011 11:24

    Vážení nezobrazují se moje weby www.fotostudiovirtuale.cz. a to již od pátku 22.4.2011. Vidím, že nejsem jediný komu se zobrazuje po zadání adresy - odkaz 403Error - Forbidden. Všiml jsem si, že máte v tomto ohledu patrně k odstraňování provozních potíží jen vyhrazené "pracovní dny" což je docela podivuhodná záležitost vzhledem k tomu, že jste zodpovědní za bezproblémový provoz a to každodenní.Takže 3dny k dnešnímu dni nikoho nezajímá nedostupnost stránek u svých klientů a nikdo s tím nic nedělá.V případě provozování například e - shopu docela tragédie nemyslíte? Ostatně tragédie u každých komerčních stránek pokud nefungují. Upřímě řečeno, jsem moc zvědavý co se dozvím kolem tohoto průšvihu.V případě opakujících se těchto podobných potíží přejdu okamžitě k Active 24 kde se o toto starají 24hodin denně.Sorry ale toto je tak trochu skandál nemyslíte?

  3. eStránky.cz - Re: Nezobrazení se webových stránek
    25. 4. 2011 11:51

    Dobrý den,

    tato situace nás velice mrzí, odpovídali jsme na Facebooku: www.facebook.com/estranky a samozřejmě i sem na blog dáme článek s vysvětlením. Problém vznikl u třetí strany, byl opraven během několika minut, bohužel se ale jednalo o problém s DNS záznamy, proto trvají (trvaly) problémy s doménami 2. řádu delší dobu a my ji nemůžeme nijak ovlivnit.

    Všem našim "postiženým" zákazníkům tento výpadek vynahradíme!

  4. Rybářová Simona - Nefunkční stránky
    25. 4. 2011 10:38

    Dobrý den. Mám velký problém, který bych potřebovala urgentně vyřešit. Když si zadám adresu svých webových stránek www.farnostvelhartice.cz, ukáže se mi prázdné okno s textem 403 Error - Forbidden. Trvá to už od pátku a já nemám tušení proč? Poradíte mi? Velice děkuji za vstřícnost a rychlé řešení.

  5. Šárka www.canumvictoria.estranky.cz - Dobrý den,bohužel se nemohu dostat na své stránky.
    24. 4. 2011 11:24

    Vždy, když zadám adresu a nechám vyhledat se ukáže
    403 - ERROR - FORBIDDEN ?????????

    S pozdravem Š. Pilná

  6. Alena Stratilova - 403 error
    24. 4. 2011 11:13

    Již od včerejška na všech webech které přes Vás mám /krom jednoho kde se přesměrovalala domena a který momentálně je funkční/, se objevuje chybové hlašení 403 error do editace přístup nemám.

  7. Rudolf Zbořil - 403 error
    24. 4. 2011 9:50

    Již včera se zobrazuje chyba error forrbiden. Do editace přístup mám. Nevíte kde je chyba? spinone@volny.cz

  8. Eva Slivanská - www.hacmor.cz
    24. 4. 2011 9:19

    24.4.2011 Dnes ráno po přihlášení naše stránky se zobrazuje chyba error forrbiden. Do editace přístup je.
    hacmor@seznam.cz