Jdi na obsah Jdi na menu

Pánský víkend 2009

06. - 08.11.2009 Špindlerův Mlýn - Jirka si po roční pauze vyrazil se svými kamarády - Pavlem Bezdíčkem (Bezďou), Milanem Starým (Mildou) a Michalem Vavrouškem (Vavrochem). Letos opět chyběl Ruby (Dan Rubeš) a "externisté" Tvrďák a Marian.

Obrazek

Program byl letos netradiční a okořeněný novými zážitky:

06.11. Pátek - do Špindlu jsme jeli ve 2 skupinách, jelikož Milda musel v sobotu večer odfrčet kvůli nějakým pitomým pracovním důvodům. Takže večer přistály před naším letošním "bejz kempem" v penzionu Devětsil dvě naše Octavie. Po rychlém vybalení jsme vyrazili na večeři do Staročeské hospody a náš obvyklý nápoj - chmelový nektar, doplněný třtinovými koncentráty. Po večeři se přesunujeme do baru, kde rozehráváme šipkový turnaj. No a na závěr se (bohužel) ocitáme na nejprofláklejší diskotéce ve Špidlu - na Dolské. Tady to stojí (pochopitelně) za prd, takže jdeme radši spát, abychom byli fit na zítra.

07.11. Sobota - vstává se nám příjemně, protože nás dnes čeká super program. Hned po desáté vyrážíme na 4-kolkách do terénů nad Vrchlabím, kde řádíme nejdříve na asfaltu, pak na polních cestách a nakonec i v bahně. Je to skvělé, ale únavné. Takže po projížďce jdeme nejdřív na oběd a pak do wellness centra hotelu Windsor. Tady si lebedíme střídavě ve výřivce, bazénu a saunách (mají tu finskou, bylinnou a páru). Večer musí bohužel odjet nejen Milda, ale taky Vavroch (který byl odvolán z rodinně-zdravotních důvodů) a tak zůstáváme sami s Bezďou. Nevadí, dáváme si nejdřív večeři a pak znovu šipkový souboj.

Obrazek08.11. Neděle - Bezďa se, jako správný turista, nedává odradit mizerným počasím a vyhání nás na menší procházku po trase: Špindlerovka, Petrova Bouda, Ptačí kámen, Martinova bouda a Medvědí bouda zpátky do Špindlu. Potom jdeme do sportovního centra Vojenské zotavovny do bazénu. Nakonec ještě menší gáblík na cestu a pak už hurá zpátky za našimi rodinkami.

... no a teď už se jen můžeme zase těšit na příští rok :-)