Jdi na obsah Jdi na menu

Jak jsem se vymlátil v Mělníce :-(

28. 4. 2007
V sobotu se jel závod v Mělníce zařazen do UACu. Celý týden jsem se moc těšil. Technická trať s pekelnym stoupánim, schodama, výbornou diváckou kulisou. Co víc si přát:-). Závod absolvoval také Petr a Markéta, jako doprovod nás jela povzbudit Lucka, která na trati fotila, dělala nám servis a v cíli,když jsem moc nevnímal, se o mě postarala. Ještě jednou DÍKY!!! Na startu se sešla silná konkurence. Závod byl vypsán na 8 kol. 1. kolo se jelo zaváděcí. Držel jsem se kolem 10.místa v těsné blízkosti za Markem (Redpoint Pearl Izumi). Spolu jsme jeli do 2.kola, kde jsem ve sjezdu na paletách přeletěl řidítka(výsledek:naražené rameno, koleno,ruka, sedřený obličej, ruka). Hned na mě začala křičet zdravotnice, ale já jí nevnímal a chtěl pokračovat. Když jsem vstal, pochopil jsem, že to neni to pravý ořechový. I přes velkou bolest v koleni(mimochodem spadl jsem na levé koleno, se kterým mám pořád problémy :-( ) a v rameni, jsem se snažil pokračovat. V tom mě začal předjíždět Petr s tim, že upadl na schodech(naštěstí "jen" odřená ruka), tak jsem mu zahlásil,že jsem hodil taky tlamu a byl fuč. Dlouho mi trvalo, než jsem to rozhejbal, ale chtěl jsem dokončit. Do kopce to jelo jakž takž, ale nemohl jsem zatáčet, takže mě čekal ještě jeden krátký výlet do trávy. Asi v 5 kole, když jsem závod už moc nevnímal a soustředil se na to, abych dokončil, mi Lucka zahlásila, že je Petr kousek přede mnou. Opravdu byl. Sjel sem ho ve stoupání, ale ve sjezdu mi pláchnul. Krom bolesti sem měl i strach z dalšího pádu. No, není se čemu divit.

Zatim nevim, kolikátej jsem skončil a popravdě je mi to momentálně úplně jedno.Jsem rád, že to nedopadlo nějakou zlomeninou. V úterý na memoriálu startovat nebudu, ale kluky povzbudit přijdu.
Gratuluju Markétě, která závod v ženské kategorii vyhrála(narozdíl ode mě byla rozumná a nebezpečné úseky vedla)
Fotky jak z trati, tak z toho, jak momentálně vypadám budou co nejdříve
Doufám, že se brzy opět posadím na kolo :-)

Závod Vyhrál Jiří Chyba (Fiat Smažík)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mrtv - ;-)

12. 5. 2007 15:58

No nic, pravo na to sem psat mam, tak jako vy vsichni ostatni, takze si rikejte co chcete :-d
Zase se tu objevim, ale ted je tu s vama fáákt nuddda...;-)

:-d - Čím dál tím lepší

10. 5. 2007 22:19

Majitel stránek Lukáš, sabotér a cykloprd :-D
No vy ste teda trojka :-D

cykloprd - Ahoj MRTV

10. 5. 2007 21:14

Jmenuju se Markéta a pravidelně čtu tyto stránky, už z důvodu, že se také podílím na příspěvcích.Ze začátku mě vaše debata opravdu zajímala, ale poslední komentáře se mi opravdu přestávají líbit..Začínáš to pěkně přehánět.Vůbec se mi nelíbí, jak se do mýho bráchy od začátku navážíš a hlavně, kde si vzal právo hodnotit jak jeho jízdu, tak jeho postoj ke kolu.Proto(myslím, že jako jeho ségra mám na to právo)tě žádám, abys nepsal na tyto stránky takhle vulgárně a nechal Lukáše napokoji.To, že o Tomovi mluvíš jako o jeho bodygardovi světší o tom , že možná nemáš tak dobrý kamarády, kteří by se tě v takové situaci zastali.A vůbec..Nikdo ti nenařizuje na tyto stránky chodit, tak si myslím, že by si udělal líp, kdyby ses věnoval něčemu jinému než kritizování druhých.

Lukáš - pro mrtv

10. 5. 2007 21:03

Nevim, proč by se do toho saboter nemoh plést. Je to tu pro všechny. Neodepisuju ti, protože s blbem ztrácet čas nebudu. Tím skončila naše debata

:-) - mrtv

10. 5. 2007 19:16

Nechapu ale co se do toho tady cpes ty?!?!?
Nevidim tu, ze by jste se tu nejak extra bavili o necem, jedinej navstevnik si ty a majitel stranek, takze nekecej, ze se tu bavite s kamaradama :-D To je fakt smesny! A mimochodem o kole sme se bavili, o stylu jezdeni a o chvastani a vychloubani se...
Pokud tady nekdo nemel zajem se se mnou bavit, tak by se nebavil majitel stranek, ale on se bavil...pak si se vesral ty a majitel to tu nechal ladem :-D

saboter :-) - :-)

10. 5. 2007 16:55

Tak jsem si opakovaně prošel všechnz tvoje komentáře co jsi sem psal a...pomoz mi ,ale ve kterém z nich si řešil kolo, nebo jezdění? V titulu "Proste ses hovado", "...?" , nebo snad "Abys jednou nebyl nasranej sám na sebe"? Srovnej si to nejdřív v hlavě a popřemejšlej, jestli o to bavit se s tebou lidi stojí. Možná ti pak dojde, že jediná moje snaha je, bavit se tu s kamarádem a dalšíma jako lidi a ne jako debilové. A proto že se ynáme dýl, tak nejenom o kole.

:-D mrtv - :-)

10. 5. 2007 14:19

Koukám, že ses takovej bodyguard majitele stránek co?
Dokud si se do toho tady nevecpal ty, tak sme se bavili vo ježdění! Ty sis se do toho vecpal s nejakejma recma a kecama.
Divim se, ze tohle tu pises ty a ne ten, ci tyhle stranky sou...je to ubohy, takhle se schovavat. Ale jak rikam, nebejt tebe, resilo se tu jezdeni a kola...

saboter :-) - taky nechápu...

10. 5. 2007 13:06

cituji: "Ty magore"...
já zase nechápu že někoho baví lízt na něčí stránky a plnit je debilníma kecama. Pochybuju že by si něco podobnýho psal na stránky bikezonu, roadcyclingu nebo na jiné. Asi by tě pak lidi brzo poslali do prdele a to nejen na diskuzích. Protože tohle nejsou nijak frekventované stránky, činím to já jako diskutující a : VEŘEJNĚ TĚ POSÍLÁM DO PRDELE! Jdi si svoje názory a rozumy srát někam jinam.
P.S. Doufám že to pochopíš dřív, než to k čemu je představit se :-)

???mrtv - nechapu ale k cemu ti to je ...

9. 5. 2007 21:11

Ty magore!
NEchapu ale porad k cemu ti to ted je...
A nevic nechapu, za kohos me tu predtim jako mel!?!
Ses celej nejakej posahanej nebo co?

Lukáš - nezapomněl jméno

9. 5. 2007 20:56

Jéé, ty víš, ja se jmenuješ, gratuluju!!! Už sem myslel, žes to zapomněl:D

mrtv - Kdože?

9. 5. 2007 19:20

Jakej Lenko?? Copak to je chlapsky jmeno?? Ses snad teplej???
Kdyz ti na tom tak hrozne zalezi, tak sem Honza K. z Benesova, ale jako k cemu ti tohle je fakt nevim.
rozhodne ale nechapu, o kom tu mluvic, o jaky Lence?!?!?

Lukáš - pro nechápajícího mrtv

9. 5. 2007 14:21

Asi tě zklamu, majiteli stránek slova nedošla, ale jak jsem již psal, s někym, kdo se nedokáže ani podepsat ztácet čas nebudu. Už to chápeš Lenko?!?!?

saboter :-) - :-D

9. 5. 2007 13:25

No nebo pochopil že pitomců je na světě prostě moc a nemá smysl proti tomu bojovat.

Koukám koukám...mrtv - :-D

8. 5. 2007 11:19

Koukám, že majiteli těchto stránek došly slova....škoda

sláva - hehe

7. 5. 2007 22:40

tak to bych sekáči teda nechtěl:D

mrtv - :-D :-D :-D :-D :-D

6. 5. 2007 23:43

Klucííííí, ja z vás asi dostanu záchvat smíchu :-D

saboter :-) - ...

6. 5. 2007 20:25

mě najdeš v textech pod jménem Tomáš, víc se rozhodně při snaze dovíš jinde... Takže pokud jsi aspoň co k čemu, tak se taky představíš.

saboter :-) - kdo je kdo?

6. 5. 2007 20:24

saboter :) - :-)

6. 5. 2007 20:23

...někoho jsem snad jmenoval? Já to vidim asi takhle, člověk kterej napíše nauč se nejdřív jezdit jako reakci na něčí článek je pro mě pitomec! Tvoje Heč, heč je jen další politování hodnou ukázkou tvého charakteru. Nevim co jsi zač a popravdě by mě zajímalo co si o sobě vůbec myslíš, ale když tady takle hýříš poučeníma, tak si asi myslíš že seš velkej borec viď?

mrtv - ;-)

6. 5. 2007 20:12

Nikdo se tady taky papírem neohání...jenom jsem reagoval na to, co tu napsal tvůj kolega, takže nechápu co tu řikáš za nesmysly. Až se budu chlubit, tak řeknu: "Heč heč heč, ja mám tohle a tohle a umím tohle a tohle..."