Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční besedování 2008

18. 12. 2008

Dlouho dopředu deklarovaná vánoční besídka se konečně velkou zásluhou Elišky a Lenči uskutečnila. No posuďte sami, copak by šlo toto mailové lákání odmítnout?

"Myslím si, že nastala ta správná chvíle na to, abych Vám před zítřejším večírkem poskytla potřebné info o mejdánku ;).www.molotow.cz. Počítám, že společný úprk z práce by mohl býti tak nějak po šesté hodině večerní, ale pro ty, co se dostaví dříve či později, je trasa do doupěte neřesti více než jednoduchá. Stačí dojet na Karlovo náměstí a pak zamířiti téměř přímo za nosem. Stačí proběhnout parčík a už z dáli na Vás u lékárny a pizzerie bude svítit nápis baru, kde doufám přijemné chvíle strávíme a náležitě vše oslavíme. Obložené mísy jsou objednány, ale pokud můžu doporučit, tak to nebrat jako večeři a aspoň něco menšího před odchodem zakousnout (pohádka o Sedmi havranech nepatřila k mým oblíbeným … ). Jinak co se programu týče, tak doufám, že velká část zpěváků prokáže svůj talent a nebudou se ostýchat zapět širšímu publiku a kdo nebude chtít, tak zajisté rozvlní své hýždě do rytmu hudby linoucí se z reproduktorů. Kolem půlnoci bude menší rozptýlení v podobě ohně plivajícího barmana, který nám bude po celou dobu míchat koktejly, kterých máme na výběr více než 300!!!

Jak už jistě všichni víte, bude se to konat v baru na Karlově náměstí jménem Molotow,

Doufám, že se vánoční večírek vydaří a budeme na něj s láskou celý příští rok vzpomínat.

Tak se do zítra mějte moc hezky a koukejte se pořádně vyspat ;)

Eliška"

Pravda, Tomáš vzhledem k svým bussines vedlejším aktivitám nemohl dorazit, ale perfektně ho zastoupil Erich Rusnok. A Renča byla bohužel nemocná. Tak snad příště už se konečně Renči dočkáme.......

A pilo se, jedlo se, zpívalo i tancovalo, prostě dělalo se vše, co se má na správné vánoční besídce dělat. Šak si udělejte obrázek sami, viz fotogalerie. Apropos: šťastné a veselé Vánoce vinšujem!!!

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční besídka, Molotow

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář