Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vážně potřebujete někoho, kdo by vám každé ráno poslintal obličej a ruku? 

  1. VLASTNIT PSA URČITÉ RASY kvůli imagi je ta nejstupidnější věc, kterou můžete udělat. Tohle pravidlo přestane platit, až budou po ulicích chodit skinheadi s pudlem
  1. JESTLI SI MYSLÍTE, že procházka se psem na vás upoutá pozornost holek, které se s vámi dají do řeči, jste na omylu. "To je ale klášnej pejsek," z úst důchodkyň vás rychle vyléčí.
  1. ZKUSTE VYSVĚTLIT PSOVI, že zvracet v autě se hodí jen v případě, že jde o taxík.
  2. MEZI PSEM A ŽENOU není rozdíl. Zradí vás ve chvíli, kdy přijde někdo s větší klobásou.
  3. UŽ SE VÁM ASI STALO, že přijdete do pokoje a v ten okamžik zapomenete, proč jste tam vkročili. A takhle vypadá celý psí život.
  4. Skutečně chcete mít doma tak stupidní zvíře?
  5. ABYSTE SE DOZVĚDĚLI, že pes žere..., ehm, exkrementy a válí se v nich, nepotřebujete nějakého vlastnit. Koukněte se na Pulp Fiction.
  6. ZKUSTE NECHAT PSA ZAVŘENÉHO v autě před obchoďákem. Jak dlouho bude trvat, než ten bastard přiláká svým štěkotem latentního ochránce zvířat? Zatímco vy mu budete kupovat Pedigree Pal pro zářivě lesklou srst, přijedou reportéři z Novy a udělají z vás bestii.
  7. DOSTAL JSTE TU KRÁSNOU BLONDÝNKU z klubu až k sobě do postele? Moc se neradujte. Vyvrcholení obstará vrčení, štěkot a škrábání na dveře do ložnice.
  8. POTŘEBUJETE se po náročném dnu pořádně prospat. Zapomeňte na to.
  9. Že bude výt na měsíc v úplňku, se dalo čekat, ale že ho bude dráždit pouliční osvětlení a digitální budík, vám říkáme raději my předem.
  10. K VÝDAJŮM ZA ŽRÁDLO, veterináře, hračky a podobné nesmysly připočtěte náklady na pravidelnou obnovu koberců, oblečení a nábytku, náhradu za sousedovic jorkšíráka a bolestné a plastiku pro holčičku odvedle.
  11. SBÍRÁNÍ HOVÍNEK z chodníku při procházce o půl páté ráno v kocovině je činnost takřka zenově transcendentalní.
  12. OPRAVDU VÁM NEVADÍ, že vyměníte svoji oblíbenou hospodu, kam vás se psem nepustí, za umolousaný stánek na konečné tramvaje?
  13. BUDE NA VÁS tak dlouho upřeně zírat, až dostane, co chce. Nemyslete si ale, že vám to projde při balení holek taky.
  14. PSI SE VE SKUTEČNOSTI nechovají jako ve filmech ani jako v seriálech.
  15. DOVOLENÁ UŽ NIKDY NEBUDE jako dřív. Buď budete vstávat na ranní procházku tak jako jindy, nebo ho vnutíte přátelům. Že vám přestanou brát telefon, je jiná věc.
  16. CHCETE MÍT DOMA ŠAMPIONA psích zápasů? Kniha vám zkrátí čas potřebný pro vaši rehabilitaci ve špitále nebo pro resocializaci v kriminále.
  17. TAK VY JSTE SI VÁŽNĚ MYSLELI, že nemáte na nic alergii? 
  18. JE FAJN, ŽE ZAHNAL od vašich dveří vašeho obchodního partnera a holku, kterou jste pozval na romantickou večeři. Škoda jen, že Svědkům Jehovovým líže boty.
  19. VYCVIČIT PSA je úplně stejně náročné na vaši psychiku jako nechat ho být čtyřnohým hipíkem, který nezná vodítko a vrhá se po čemkoli, co má čtyři nohy za účelem rvačky nebo sexu. Ve finále navíc budete zoufale běhat po parku a křičet "Azore, k nozééé!" tak jako tak.
  20. JESTLI SI HO POŠLETE DO STÁNKU pro noviny, počítejte s tím, že některé stránky budou uslintané víc než Milošův levý koutek. Ale za to opravdu váš pes nemůže!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář