Jdi na obsah Jdi na menu
 


1)Jak by jsi zhodnotil podzimní část Horácké ligy?

Podzimní část se mi celkem líbila.Byla to taková sranda.Já jsem si jaro zpestřil hokejbal jako kapitán za Třebíč.Ale za Okříšky je to nejlepší,protože jsou tady nejlepší lidi.

2)Co říkáš na nově složené mužstvo?

Mužstvo se až tak moc nezměnilo. S každým jsem už někdy hrál.Akorát přišel Petr DOLLY, kterej je super kluk a bejk.Je v vámi sranda se všema.

3)Kdo byl podle tebe největší osobností mužstva v podzimní části?

Podle mě nebyl nikdo nijak vyjimečný, protože jsme přece tým a skoro každém dal nějakého toho gola.Sice Bača a Petr jich dali víc,ale to je jedno.

4)S jakými cíly půjdeš do jarní části?

Já bych každopádně chtěl vyhrát ligu a získat STAENLLI CUP.Chtělo by aby všichni začali trochu makat a ne jen si válet šunky doma na kavalci.

5)Jak se ti líbí přístup hráčů k zápasům, popř. k tréninkům?

Tréninků moc nebylo,ale byli pěkný.Přístup všech hráčů je jiný.Mohlo by se to trochu zlepšit.Chtělo by to víc komunikovat.

6)Co říkáš na nové hřiště v Přibyslavicích?

Hřiště je super, i když není dokončeny,tak dobrý.Až třeba letos naženu trochu tu fyzičku, tak se mi tam bude hrát skvěle.

7)Kterou soutěž by jsi chtěl hrát příští sezónu, popř. za jaké mužstvo? 

Já jsem dostal nabídku v Jihlavě za st. dorost ,ale nevím jestli to mám zkusit, abych se nestranil. Jinak budu dále hrát za Třebíč, ale za Okříšky je to nejlepší.

Díky za rozhovor a přeju hodně štěstí v jarní části. Dejv 9