Jdi na obsah Jdi na menu
 


Právě probíhá přestávka po podzimní části 2.MNHbL. Jak se tobě osobně zatím líbí účinkování Slzy v soutěži?

 

I přesto, že jsem toho moc neodchytal si myslím, že si Slza stojí v soutěži docela dobře.

 

Minulou sezónu hrála Slza jen Horáckou ligu, ale do letošní sezóny se přihlásila do 2.MNHbL, kde je více účastníků. Je to pro tebe lepší změna nebo ti vyhovovalo hrát spíše Horáckou ligu, kde nebylo žádné cestování na venkovní zápasy apod.?

 

Pro mě z časových důvodů byla výhodnější Horácká liga, ale co do kvality soutěže si myslím, že je to úplně nesrovnatelný – 2.mnhbl je na tom o dost výš ať už kvalitou rozhodčích nebo kvalitou soupeřů.

 

V prosinci ses při hokejovém zápase za Okříšky zranil. Co se ti přesně stalo? Budeš připraven na jarní část hokejbalové sezóny?

 

To bohužel nevím- nedávno jsem nakonec podstoupil operaci kolene, které jsem si při zákroku poranil, a asi to dorazil tím, že jsem zápas dochytal.

Doktoři mi moc pokračovat nedoporučují, na pravém koleni jsem měl natažené vazy a při operaci provedli něco, nevím co přesně, ale mezi kloubama má být nějaký to „mazivo“ a mě ho tam nijak moc nepřebývá. Říkali, že obdobně je to na 90% i na druhé noze, takže mi pořád hlavou vrtá myšlenka na konec brankařské kariéry.

 

Tento rok tě čeká maturita. Jaké máš plány do budoucna?

Když dají všichni svatí a zadaří se u maturity, tak bych se rád zapojil do procesu a pomohl třeba tátovi ve firmě.

 

S novým rokem si řada lidí dává také nová předsevzetí. Máš i ty nějaké?

Každý rok si dávám předsevzetí- a to že si příští rok už žádný dávat nebudu :-) ale ještě se mi to moc nepodařilo.

 

Díky za rozhovor a přeju hodně úspěchů. DejvHO