Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

PÉČE O RUCE

 

 

 

Obrazek

 

  Péče o namáhanou pokožku rukou je v našem studiu také samozřejmě poskytována. Vždyť ruce, jejichž péči často stále ještě není věnována patřičná pozornost, jsou významným kritériem celkové upravenosti ženy a dokáží mnoho prozradit i o věku jejich majitelky. Dobrý vzhled a stav pokožky rukou a krásné pěstěné nehty,  významně přispívají k celkovému pocitu sebevědomí, pohody a spokojenosti ženy.

 

 

OŠETŘENÍ TEPLÝM

PARAFÍNEM

 

img037.jpg

 

  Parafínový zábal intenzivně regeneruje namáhanou pokožku rukou, ale i jiných partií těla.

  Při aplikaci zábalu dochází k významnému kosmetickému efektu, kterého dosahujeme zvýšeným prokrvením pokožky - v důsledku jejího prohřátí, za současného zajištění neprodyšnosti po dobu aplikce zábalu. Prokrvení kůže urychluje látkovou výměnu a tím dochází k účinnému vstřebávání specielního kolagenového a vitamínového přípravku, který je nanesen těsně před aplikací samotného zábalu. Tyto dva faktory výrazně přispívají k účinné regeneraci pokožky. 

  Působením teplého parafínového zábalu se zvyšuje tonus kůže, prokrvení kůže a zrychluje se látková výměna v pokožce. Pokožka je po aplikaci měkká, vláčná a vypnutá.

  Aplikace parafínového zábalu na ruce je ideální v době, kdy žena odpočívá při kosmetickém ošetření. Čas, který tak žena v kosmetickém salonu stráví, je mnohem efektivněji využit, což řada časově vytížených klientek jistě ocení.

 

 

 

 

Obrazek

 

  Aplikaci zábalu lze také samozřejmě provádět samostatně - nezávisle na jiných službách našeho studia.

  Velmi vhodné je dopřát si celou kúru - cca 10 aplikací teplého parafínu pro intenzivní regeneraci pokožky rukou. Časové rozmezí je v tomto případě vhodné 2-3x týdně.

 Parafínové zábaly lze aplikovat i na jiné partie těla, zde používáme aplikaci teplého parafínu ve spreji. Parafín tak lze aplikovat téměř na celé tělo.

 

Cena:

Parafínový zábal:

  - ruce  155,- Kč

  - libovolná část těla    250,-   1000,- Kč 

 

ZPĚT