Jdi na obsah Jdi na menu

SPORTKLUB EVA OTROKOVICE
fitness, joga, pilates, výživa

 

SPORTKLUB EVA v Otrokovicích je sportovní klub zaměřený na moderní formy skupinového  cvičení pro širokou cvičící veřejnost, ženy, muže a mládež. Svou činnost provozuje v tělocvičně a zrcadlových sálech s kompletním vybavením /hudební aparatura, podložky, cvičební pomůcky/. K dispozici jsou šatny a sprchy.
Můžete si s námi zacvičit v Otrokovicích:
Cena bodové permanentky: 
10 lekcí 1000,- Kč
Jednotné vstupné 120,- Kč. Na lekce v ZRCADLOVÉM SÁLE  je  nutná z kapacitních důvodů rezervace.  Lekce v tělocvičně jsou bez rezervace.
Bodovou permanentku můžete využít ve všech lekcích našeho klubu pro jednu osobu do června 2024.  Rodinní příslušníci a studenti mohou chodit na permanentku společně. Při nákupu můžete využít poukázek EDENRED, SODEXO a výhod VZP /Klub zdraví/ nebo jiných zdravotních pojišťoven. Vystavení faktury není problém.
Naše cvičení probíhá formou KURZU nebo  VOLNÝCH LEKCÍ.
KURZY CVIČENÍ otvíráme vždy v lednu, březnu a září. Jsou určeny pro malou skupinu lidí, lekce na sebe navazují. Je zde zajištěn individuální přístup ke klientům. V kurzech neplatí bodová permanentka, ale účastník musí zaplatit vždy  kurzovné na 10 lekcí. 
NOVÉ KURZY od dubna JIŽ VYPSÁNY 
 
VOLNÉ LEKCE můžete navštívit kdykoliv , je zde  nutná rezervace V REZERVAČNÍM SYSTÉMU. Lekce na sebe nenavazují, vítání jsou  také začátečníci. Pouze  na lekce  Total Body a Cardio step , které probíhají v tělocvičně není rezervace nutná
Rezervační systém on - line 
Zveme na tyto lekce
BODYFORM - jednoduché krokové variace na aerobní hudbu.  Posílení problémových partií celého těla, vhodné pro všechny věkové skupiny, využití činek, gumiček, míčků , stepu, bosu.
CARDIO STEP- jednoduchou choreografií na stepu “spálíte tuky“ a v druhé polovině hodiny posílíte problémové partie s využitím činek, míčků, tyčí a gumiček.
BODY BALANCE/BOSU-cvičení na„ modré bublině“ je velmi účinné na posílení středu těla, tvaruje štíhlý pas. Po absolvování hodiny budete vědět o každém svalu ve Vašem těle. Prevence bolesti zad.
KONDIČKA  50 - lekce určená pro lidi  středního věku, posilování s využitím cvičebních  pomůcek, intenzivní posilování břicha na podložkách, prevence osteoporózy 
JOGALATES -to nejlepší z jógy a pilates, protažení, intenzivní posílení břicha a na závěr relaxace .
PROBLÉMOVÉ PARTIE - pomalá forma cvičení, spojení jednotlivých pohybových sekvencí protáhne tělo a zpevní svaly, kvalitní strečink a posílení břicha.
ZDRAVÁ ZÁDA -správné dýchání , uvolnění a posílení . Naučíte se správně používat své tělo a vnímat jej v prostoru.
PILATES - posilovací a protahovací cvičení zaměřené na střed těla /core/. Využívá nejnovější poznatky z biomechaniky pohybu. Vhodné jako kompenzační cvičení pro sportovce, pro lidi s bolestmi zad, pro ženy po porodu a všechny , kteří se chtějí naučit správně cvičit  / .
ZUMBA® FITNESS - tancování pro radost, zábavu a kondici, střídají se pomalé a rychlé části. Spojuje latinskou a exotickou hudbu s aerobními a tanečními pohyby. 
FLOW  JOGA - posilovací, protahovací a relaxační trénink .
JOGA PRO ZDRAVÍ - prevence bolesti zad, uvolnění a protažení, relaxace a meditace.
TOTAL BODY - nejmodernější forma cvičení, tzv. funkční trénink. Střídání rychlých a pomalých intervalů cvičení, učíme správně provádět cviky ,bez choreografie, využitím stepů, bosu, míčků aj. Vhodné i pro muže !
DEEP WORK - funkční trénink bez choreografie , intenzivní protažení , posílení problematických partií , podporuje hubnutí , zlepšuje fyzičku. Vhodné i pro muže. Nejnovější trend ve fitness !!!!!!!!
Pokyny pro začátečníky:
  • budete potřebovat čisté tenisky, ručník, láhev s pitím
  • při vstupu upozorněte lektorku, že přicházíte na  lekci poprvé
  • doporučujeme se zařadit až do druhé řady / v první řadě budete nejistí  / nečekejte, že hned vše pochopíte, cvičení určitě nebude tak plynulé, jak si představujete/
  • pokud Vás lekce aspoň trochu oslovila, vydržte !!!!. Po čtvrté nebo páté lekci se budete cítit OK
  • pokud Vás lekce nenadchla, zkuste něco jiného z naší nabídky.
Podložky a pomůcky na cvičení máme pro Vás k dispozici.
PŘEJEME HODNĚ RADOSTI ZE SKUPINOVÉHO SPORTOVÁNÍ a děkujeme za  přízeň. Pokud potřebujete poradit, těšíme se na  dotazy: sportklubeva@volny.cz , tel.: 604 615 533