Želejuve - Muži A - TŘEBENICE – ŽELETAVA A 2:5 (1:3)
Jdi na obsah Jdi na menu
 


TŘEBENICE – ŽELETAVA A 2:5 (1:3)

3. 11. 2009

K dalšímu utkání II.třídy jsme zajížděli do Třebenic a na místním špatném hřišti jsme nastoupili v tomto složení:VESELÝ M.-KOUNEK S.,VRANKA P.,ONDRÁČEK M.,KASÁČEK K.-ONDRÁČEK M.,VRBKA M.,STEHLÍK M.,MALÍK M.-ČURDA M.,PAVELA M.Na střídání připraveni:DANIEL Z.,SIMANDL T.,POLENDA T.Rozhodčím utkání byl p.STUCHLÍK.

            Za pěkného počasí začala obě mužstva vlažně,my v úvodu nevyužijeme výhodu 3 rohových kopů.V 17.min. nás domácí probudí.Na vápně zůstane osamocen domácí kanonýr Smilek a to je většinou zlé-prohráváme 1:0.V 18.min. se opře do balonu M.ONDRÁČEK a jeho střelu zastavuje tyč domácí branky.Snažíme se co nejrychleji vyrovnat a jsme leoším mužstvem.Ve 20.min. zahráváme trestný kop,ale domácí nás vystaví do offsidu.Ve 21.min. nad branku zakončuje P.VRANKA.Ve 24.min. domácí zahrozí z ojedinělé akce,jejich střela končí na břevně naší branky.Ve 25.min.podnikneme rychlý protiútok a po souhře P.VRANKA-M.PAVELA míč končí v domácí síti-vyrovnáno 1:1.Ve 28.min. dáváme domácím další úder po akci P.ONDRÁČEK-M.STEHLÍK,klička gólmanovi a vedeme 1:2.Aby toho nebylo málo,přichází ve 30.min. náš rohový kop,M.MALÍK udělá zmatek na přední tyči a domácí si dávají vlastní branku-vedeme 1:3.Ve 32.min. prověří domácího gólmana z dálky M.ČURDA.Ve 35.min. zakončují domácí po dlouhé době mimo.Ve 37.min. dostává za faul žlutou kartu M,ONDRÁČEK.Ve.40.min. nevyužije slibnou šanci M.MALÍK.Ve 41.min. dostávají žlutou kartu i domácí.Úvod 2.poločasu patří opět nám.Ve 47.min. nevyužijeme 2rohové kopy.V 55.min. další žlutá pro domácí.V 57.min. pěkná akce po ose M.ONDRÁČEK-P.VRANKA a vedeme 1:4.V 60.min. odchází ze hřiště M.ONDRÁČEK a nastupuje T.SIMANDL.V 61.min. střílí nad M.STEHLÍK.V 65.min.odchází M.ČURDA a nahrazuje jej Z.DANIEL.V 69.min. ukáže své kvality M.VESELÝ a likviduje šanci domácích.V 70.min. pošle M.STEHLÍK do šance T.SIMANDLA a nejlepší střelec dorostu se nemýlí-vedeme 1:5.V 71.min. další náš roh bez využití.V 73.min. zakončují domácí hlavičkou nad naši branku.V 75.min. naposledy střídáme,odchází M.PAVELA a nastupuje T.POLENDA.V 77.min. pálí nad branku M.MALÍK.V 80.min. unikne pěkně po křídle Z.DANIEL,na malém vápně najde ideálně P.VRANKU,ale ten trestuhodně zakončuje do domácího gólmana.V 81.min. v další šanci T.SIMANDL,šance nevyužita,další kombinace P.VRANKA-T.SIMANDL a střela mimo branku.V 84.min. opět vynikne M.VESELÝ,stejně jako v 85.min. při trestném kopu domácích.V 86.min. po nedorozumění v naší obraně dávají domácí slepený gól a snižují na konečných 2:5.V 87.min. střílí mimo M.STEHLÍK,stejně si za chvíli počíná i T.POLENDA.

            Závěrem musím želetavským hráčům poděkovat za zisk ,,povinných“ 3bodů.Tato výhra nás posunula na 1.příčku tabulky II.třídymužů.Bylo by pěkné na tomto místě ,,přezimovat“,ale to musíme zabodovat v dalším utkání,které se má hrát v neděli 8.11.2009 ve 13.30hodin v BLATNICI(vzhledem k dnešnímu počasí jsem pesimista,ale nepředbíhejme).Vím,že počasí nebude asi ideální,ale přesto žádám všechny naše příznivce,aby nás přijeli povzbudit a tím i úspěšně zakončit 1.polovinu této zatím úspěšné sezony.Určitě to budeme potřebovat a hlavně si to hráči za předváděné výkony a výsledky ZASLOUŽÍ!!!!