Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. ročník výstavy Cesta k sobě

2. 5. 2008

3. ročník výstavy „ CESTA K SOBĚ „

 

 

Ve středu 16.4.2004 se konala v Bílém domě ve Svitavách slavnostní vernisáž již 3. ročníku výstavy „Cesta k sobě“, to znamená, že pořádání těchto výstav se pomalu stává v našem městě tradicí.

Negativem této výstavy bylo, že jsme nedali dohromady takové množství kvalitních exponátů, abychom zaplnili celé prostory Bílého domu a proto se výstava uskutečnila jen ve vestibulu, což byla škoda. Naopak pozitivní je, že se poprvé představili se svými exponáty i pacienti oddělení Psychiatrie a psychoterapie Nemocnice ve Svitavách, kteří svá dílka vyrábějí v pracovní terapii a slouží jim jako léčebná metoda při překonávání jejich potíží.

 

Z našeho Občanského sdružení vystavovali:

Roman Škorpík - obrazy

Marie Krejzlová  - obrazy

Dana Vítová - poezie

 

Z přátelského havlíčkobrodského klusu:

Zdenek Baloun - fotografie

Petr Kohout - fotografie

Luděk Šimek - počítačová grafika

 

Každý přispěl ke zdárnému průběhu slavnostní vernisáže podle svých schopností a možností. Některé členky se postarali o pohoštění, jiní připravili

slavnostní program - pásmo z veršů Dany Vítové – přednesla Dana Dvorská, Dana Vítová a o kytarový doprovod se postaral Jarda Křemenák. 

 

Tak jako v předchozích letech poctila naši vernisáž svou přítomností i místostarosta města Svitav Mgr. Marcela Sezemská a protidrogový koordinátor

Bc. Erich Stundl, kteří svou přítomností zdůraznili důležitost celé akce – nejen pro vystavovatele, ale i pro celou veřejnost, protože je velmi důležité, aby se veřejnost dozvěděla, že závislost lze překonat a lidé, kteří to dokázali mají co sdělit svému okolí.

Dana

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář