Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekNěco o mě

Jmenuju se Martina. Je mi 18 a mám ráda hudbu (z té můžu poslouchat skoro všechno), seriály (Čarodějky, Přátele, Kobru 11...), časopisy, knížky, občas sport (pasivně i aktivně) a i když jsem nedávno absolvovala taneční pořád se mi líbí standartní tance. Musím přiznat, že pes na fotce není můj, ale strýce což mamce nebrání, aby ho neustále rozmazlovala. Mimochodem jmenuje se Rex i když se to k němu moc nehodí. Ve škole mě nejvíc baví asi zeměpis, počítače a tělocvik, protože mám uvolnění. Mám ráda filmy skoro všech typů od romantických přes animované (u těch myslím třeba Dobu ledovou) a naopak akční po fantasy a horory i když ty jen občas. Taky si ráda čtu vtipy, i když ty většinou zapomenu, proto mi mamka koupila k narozeninám dost tlustou knížku (přes 550 stránek vtipů).    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Prosba o opravu pravopisné chyby

AndreaSo, 24. 8. 2021 22:00

Dobrý večer, prosím moc, opravte hrubou chybu v nádherné básni od E.E. Cummingse Tvé srdce s sebou vždy nosím... - ve slově "můj Anděli" se píše měkké i, je to pravopis prvního stupně základní školy, a tak překrásná báseň si prostě nezaslouží takovou hrubku. Děkuji a omlouvám se, ale nejde to přehlédnout... Mějte se krásně.

Díky

Mensajero - Mirek, 10. 5. 2011 11:08

Ahoj
Dostal jsem odkaz na tyto stránky od své dobré kamarádky. Tak mě napadá, že budu muset poděkovat i jí.... :-))
Napřed bych chtěl poděkovat, ale tobě. Poděkovat za to, že jsem měl možnost poznat, že né všichni lidi jsou tak lhostejní jak se tváří.
Poděkovat za to, že jsem měl možnost přečíst celé tyto stránky doslova jedním dechem.
Poděkovat za to, že jsi tyto stránky vytvořila.
Pokud budeš potřebovat někdy s něčím nebo v něčem pomoci, klidně se na mě můžeš obrátit. Tak jako i každý další člověk, který tyto stránky navštíví a bude se cítit sám se svým problémem.
Každý člověk za to stojí ...
Můj e-mail : Mensajero@seznam.cz

Ahoj

Klára, 30. 3. 2011 18:23

Ahojda, narazila jsem na tvé stránky náhodou, když jsem hledala "slepičí polévky pro duši". A mám jen jednu výhradičku.... proč tady není nic nového? Už se těmto stránkám nevěnuješ? Neaktualizuješ? Nepřidáváš? :-)

Re: Ahoj

Martina, 31. 3. 2011 17:49

ahoj. na stránky jsem bohužel neměla moc času, ale jsem ráda, že se líbí a zkusím se polepšit :-)

Nádhera...

Pavel, 31. 10. 2009 1:55

Ahoj Marti,na Tvé stránky jsem narazil,při vyhledávání knížek Slepičí polévky pro duši.I když jsem asi před deseti léty četl jednu z nich,tak jsem doslova uchvácen krásou těchto stránek. Mám z nich opravdu velikánskou radost a povím o Tvých stránkách mým přátelům,kteří se o tyto zajímavé příběhy lidí zajímají.Moc Ti fandím a přeji v životě hodně Lásky a tolik dobrých přátel,jak je o nich psáno v těchto krásných příbězích...

Ahojky

Zdenča, 3. 8. 2009 8:13

Takových lidiček jako jsi ty je málo.Přeji ti hodně lásky,pohody a štěstí.Ať se ti splní vše co si v životě přeješ. Ahoj

prosba

martina, 13. 4. 2007 23:58

Jestli sem někdo přijde mohl by mi, prosím, napsat nějaký komentář.Díky

Super...

Lucinka:-), 26. 5. 2006 1:44

Marti, stránka se Ti povedla, máš to hezky, jen předpokládam, že ještě časem přidáš nějaké fotečky..neboj ty akty ještě nafotíme:-)))(to je vtip):-)