Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vtípky

3. 5. 2007

Vtípky

K odvodu přijde branec s cedulkou: "Jsem němý!" Lékař mu říká: "Položte ruku na stůl a zavřete oči." Branec zavře oči, doktor vezme kladívko, rozpřáhne se... "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!?!?!?!?" "Skvělé ... zítra se naučíme B!"

Paní učitelka se ptá Pepíčka: "Co nám můžeš povědět o vlaštovkách?" "To jsou velice moudří ptáci - jak začne škola, odletí do jižních krajin!"

Jdou dva policajti na obchůzku, když tu jeden povídá: "Koukej, chcíplej pták!" Druhý policista si zacloní rukou oči, vzhlédne k nebi a povídá: "Kde?"

Při návštěvě Velké Británie je Bush pozván na čaj ke královně. Jak tak spolu sedí, ptá se Bush: "Jaká je vaše filozofie vůdcovství, Výsosti?"
"Spočívá v tom, obklopit se inteligentními lidmi."
"Ale jak poznáte, že jsou inteligentní, Výsosti?"
"Poznám to tak, že jim kladu ty pravé otázky. Dovolte, abych vám to předvedla." Královna vytočí číslo Tony Blaira: "Pane ministře, odpovězte mi, prosím, na tuto otázku: 'Vaše matka má dítě a váš otec má dítě a toto dítě není ani váš bratr, ani sestra. Kdo to je?'" Blair odpoví: "To jsem já, Výsosti." "Správně. Děkuji a nashledanou." Královna zavěsí a obrátí se na Bushe: "Chápete, pane prezidente?" "Ano, madam. Velmi děkuji. Určitě vaší rady využiji."
Po návratu do Washingtonu pozve k sobě Bush na vyzkoušení ředitele senátní komise pro zahraniční věci Jesse Helmse. "Senátore Helmesi, můžete mi, prosím, odpovědět na jednu otázku?" "Samozřejmě, pane prezidente, jak vám mohu sloužit?" "Uh, vaše matka má dítě a váš otec má dítě a toto dítě není ani váš bratr, ani sestra. Kdo to je?"
Helms není schopen vypravit ze sebe slovo. Konečně promluví: "Mohu si to rozmyslet a odpovědět vám později?" Bush souhlasí.
Helms se vrátí a okamžitě svolá schůzi všech starších senátorů. Všichni sedí a několik hodin přemýšlejí nad odpovědí, ale nejsou schopni nic vymyslet. V zoufalství volá Helms Colina Powella a vysvětlí mu svůj problém: "Podívejte se, pane Powelle, vaše matka má dítě a váš otec má dítě a toto dítě není ani váš bratr, ani sestra. Kdo to je?" Powell okamžitě odpoví: "Samozřejmě, to jsem já, vy troubo."
Uspokojen spěchá Helms zpátky do Bílého domu: "Pane prezidente, znám odpověď na vaši otázku. Vím, kdo to je. Je to Collin Powell!" A Bush odpoví znechuceně: "Špatně, pitomče. Je to Tony Blair!"

Co se stane z princezny, když strčí ruku do zásuvky? Popelka...

Víte jak se řekne rusky rakev? Veget bedna

Kdysi dávno, v daleké zemi, žil jeden princ. Nu, a ten princ byl zakletý. Za celý rok mohl promluvit jen jedno jediné slovo. Naštěstí si to jedno slovo mohl uschovat na další rok. Jednou do jeho království přijela krásná princezna, a princovi se velice líbila. A tak princ čekal celý rok na jedno slovo... Přemýšlí: "Miluji je sice pěkné, ale třeba by jí nenapadlo, že zrovna jí..." A tak princ čekal další rok na druhé slovo: "Miluji tě... to už by šlo, ale připadá mi to takové suché..." A tak tedy princ čekal dlouhá léta, až do zimy, aby mohl princezně říci: "Miluji tě! Vezmeš si mne, krásko?" Po nekonečném trýznivém čekání princ konečně přistoupil k princezně na zahradě zapadané sněhem, chvíli se s ní kouloval, a potom k ní přistoupil a slavnostně vyslovil: "Miluji tě! Vezmeš si mne krásko?" A princezna si sundala klapky z uší a povídá: "Cože???"

Začal nový školní rok. Učitelka vejde do třídy a praví: "Milí žáci, mám pro vás radostné překvapení. Každé pondělí přesně v osm hodin vám položím jedinou otázku. Těžkou, ale kdo správně odpoví, nemusí týden chodit do školy." "Hurá," radují se děti. A paní učitelka se ptá: "Kolik kilogramů písku má Sahara?" Ticho. Příští pondělí přišla paní učitelka, podívala se na stůl a vypískla: "Kdo sem dal tu chcíplou myš?!" "Já," vyskočí Pepíček z první lavice a už téměř ode dveří zavolá: "Nashledanou za týden!"

Žákům prvních tříd odpadne hodina. Přijde k nim do třídy učitel na supl a chce se předvést, tak začne vykládat: "Tato třída má obvod 24 metrů a sluneční paprsky do ní dopadají v úhlu 38 stupňů. Dokáže z toho někdo odvodit, kolik mi je let?" Žáci přemýšlejí až se z nich kouří, ale nikdo neví. Až za chvíli se přihlásí Pepíček: "Je vám 42 let." "Ano, správně! Jak jsi na to přišel, Pepíčku?!" ptá se překvapený učitel. Pepíček odpoví: "Jednoduše - můj táta říká bratranci, že je napůl blbej, a tomu je 21.

Jednou takhle poslala babička na americké farmě malého Johnnyho s kýblem pro vodu ke skalnímu jezeru. Johnny je za chvilku zpátky, celý vyděšený povídá: "Babi, v tý vodě je krokodýl!" "Jo, ten už tam žije několik let, ale nikdy nikomu neublížil. A nejspíš z tebe má stejný strach, jako ty z něj." "No, jestli má takovej strach jako já, tak ta voda stejně nebude k pití."

Jde blondýna se psem, zastaví se a čte noviny. Přijde k ní bruneta a ptá se: "To je krásnej pejsek, co stojí?" A blondýna na to: "Taky nevím, proč si ten blbec nesedne."

Přidejte svoje vtipy do komentářů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář