Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview: Co přinese dvacáté kolo ligy?

14. 11. 2009

Dnešní program nabídne další očekávanou porci prvoligových utkání. Kromě Chomutova, který hraje na ledě Vrchlabí, se zbývající týmy elitní trojky představí doma. Olomouc se střetne s Chrudimí a Ústečtí Lvi s Táborem. V očekávání úspěchu jsou i havířovští Panteři, jenž změří síly s Jihlavou.

 

Sobotní program 20. kola:

(3.) HC Olomouc - (9.) HC Chrudim (17:00)

Preview v samostatném článku.

Minulý vzájemný zápas: 5:3

Forma týmů: výborná - velmi dobrá

Tip HokejPortalu: 1

 

(13.) HC Havířov Panthers - (6.) HC Dukla Jihlava (17:00)

Panteři očekávaně dokázali vytáhnout své ostré drápy a hned je pohled na jejich poslední výsledky pozitivnější. Ve středu sice tým dostal na ledě Chomutova výprask 8:4, ale i tak počet vstřelených branek potěší. Dnes má šanci využít aktuální zranitelnosti tápající Jihlavy, která v posledních dvou zápasech selhala. Klíčem k úspěchu by mělo být eliminování ofenzivních lídrů Bakuse, Čachotského či Hodka.

Minulý vzájemný zápas: 2:4

Forma týmů: velmi dobrá - podprůměrná

Tip HokejPortalu: 1

 

(12.) HC Benátky nad Jizerou - (7.) HC Rebel Havlíčkův Brod (17:00)

Benátky mají z posledních dvou venkovních štací plný počet bodů a ne náhodou jsou pátým nejlépe bodujícím klubem na ledě soupeřů. Doma je to o poznání horší. Deset bodů z devíti utkání je slabou vizitkou. Rebelové umí venku zahrát dobře, ale jen proti výkonnostně průměrným týmům. Šance obou celků jsou otevřené.

Minulý vzájemný zápas: 1:5

Forma týmů: průměrná - velmi dobrá

Tip HokejPortalu: 02

 

(14.) Salith Šumperk - (15.) Sportovní klub Kadaň (17:00)

Bitva dvou potápějících týmů nejspíš moc lákat nebude, ale o to více se bude čekat na výsledek střetnutí. Šumperk sbírá body hlavně v domácím prostředí, což jim nyní hraje do karet. Kadaň je týmem, který je venku málo čitelný. Mužstvo dokáže neočekávaně překvapit. Vzpruhou Kadaně by mohla být fascinující devíti gólová smršť, kterým potopila na svém ledě Hradec Králové. Střetnutí může být i soubojem dvou lídrů. Hosty může dovést k triumfu ve výborné formě hrající Boušek a domácí budou spoléhat na Haška, který se s olomouckým Davídkem dělí o post nejlepšího střelce ligy. Přijde další úspěch nebo se bude opakovat tradiční kolísavá forma?

Minulý vzájemný zápas: 1:5

Forma týmů: dobrá - špatná/vzestupná

Tip HokejPortalu: 02

 

(16.) HC Berounští Medvědi - (5.) Orli Znojmo (17:30)

Bitva dvou tápajících klubů. Medvědi bojují o každý centimetr ledu, ale stále se nemohou zbavit stínu krize. Tým z posledních pěti utkání vybojoval ve středu v Chrudimi jediný bod a zůstává za očekáváním. Problémy má i Znojmo, ale odrazovým můstkem by mohla být minulá výhra nad Vrchlabím.

Minulý vzájemný zápas: 0:5

Forma týmů: velmi špatná - špatná/vzestupná

Tip HokejPortalu: 10

 

(1.) HC Slovan Ústečtí Lvi - (11.) Hockey Club Tábor (18:00)

Papírově by se mělo jedna o jednoznačný výsledek. Táborští Kohouti jedou na led aktuálního vládce ligy s cílem překvapit a nedat svou kůži příliš lacino. Domácí se vezou na vítězné vlně a nebudou chtít své výborné výsledky nějak pošramotit.

Minulý vzájemný zápas: 3:1

Forma týmů: mimořádná - dobrá

Tip HokejPortalu: 1

 

(10.) HC Vrchlabí - (2.) KLH Chomutov (18:00)

Výhra domácích by se rovnala velkému překvapení. Vrchlabí nehraje do karet téměř nic. Mužstvu se nedaří a střetnutí s Chomutovem může ruce ještě více svázat. Hosté venku body neztrácí i když porážka v Havlíčkově Brodě za rámeček nepůjde. Tři body jsou podmínkou a kolaps není vítaný.

Minulý vzájemný zápas: 2:4

Forma týmů: špatná - velmi dobrá

Tip HokejPortalu: 2

 

(4.) HC VCES Hradec Králové - (8.) SK Horácká Slavia Třebíč (18:00)

Hradec po své šňůře úspěchů střídá dobré výkony s těmi horšími. Po vítězství nad Chomutovem přišla porážka v Jihlavě, kterou se východočeský klub snažil odčinit vysokou domácí výhrou nad Havlíčkovým Brodem. Posléze však přišel naprostý pád do hořké lázně v Kadani. Úspěch je nutný, ale co na to Třebíč?

Minulý vzájemný zápas: 0:1sn

Forma týmů: průměrná - průměrná

Tip HokejPortalu: 1

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář