Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopita nedohrál, protože mu nebylo dobře, uťal rodící se spekulace šéf Komety Zábranský

30. 11. 2009

Nečekané zmizení domácího útočníka Jiřího Dopity po druhé třetině nedělního utkání Komety se Spartou odstartovalo vlnu spekulací o možném konfliktu zkušeného hráče s trenérskou dvojicí, do které aktuálně patří kromě Mojmíra Trličíka i majitel klubu Libor Zábranský. Ten domněnky o roztržce popřel sdělením, že příčinou Dopitovy absence byla nevolnost. 

 

Řada médií uvedla informaci s odvoláním na pracovníky klubu, že útočník během zápasu opustil zimní stadion a odjel domů. "Po druhé třetině mně Jirka oznámil, že se necítí dobře a domluvili jsme se spolu, že do závěrečné části nenastoupí. Informace, že se po druhé třetině sbalil a odjel domů, jak informovala některá média, se nezakládá na pravdě. Normálně jsme spolu po utkání mluvili," uvedl pro oficiální webové stránky Zábranský.

 

Jiří Dopita přišel do Brna po skončení loňské extraligové štace Znojma. Díky významným úspěchům patří k nejuznávanějším osobnostem soutěže a i přes pokročilý věk je stále velmi platným hráčem. Utkání se Spartou, ve kterém Kometa prohrála 3:5, mu příliš nevyšlo, a tak se byla spekulace o stažení ze sestavy a následnou roztržkou přiživena. Zkušený útočník, jenž už za dva dny oslaví jednačtyřicáté narozeniny, je po kolegovi z útoku Romanu Eratovi druhým nejproduktivnějším hráčem týmu. V letošní sezoně dosud odehrál devětadvacet utkání, během kterých zaznamenal devět branek a deset asistencí.

 

Zajímavost: Jiřího Dopitu dělí pouhé čtyři body od dosažení magické hranice 800 bodů v soutěži.

 

Zdroj: hc-kometa.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář