Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kadaň vyráží do Olomouce, zopakuje loňské úspěchy?

13. 10. 2009

Mora se po úspěšné misi z Havlíčkova Brodu představí na domácím ledě a jejím soupeřem bude Kadaň. Hosté aktuálně zaujímají až jedenáctou příčku, nicméně už nejednou potvrdili, že dokáží favorizovaného soupeře značně potrápit. V loňské sezoně Olomouc s Kadaní dvakrát prohrála a má tedy co vracet.

 

Svěřenci trenérského dua Vlk-Fiala v minulém kole přesvědčivě zvítězili na ledě Havlíčkova Brodu v poměru 4:0 a potvrdili tak, že jsou ve velmi slušné formě. Čisté konto gólmana Štefana Žigárdyho bylo třešničkou jeho bezchybného výkonu. Pětadvacetiletý ochránce olomoucké svatyně kryl dvaadvacet střeleckých pokusů Rebelů a významnou měrou se podílel na výhře.  Shoot-out  byl i určitou satisfakcí za smolný moment z utkání s Táborem.

 

Kadaň už třikrát v řadě vyhrála. Na domácím ledě nejprve porazila na nájezdy Havířov, posléze uspěla ve Vrchlabí a s nulovým bodovým ziskem odjížděl i Beroun. Hosté se netají ambicemi v Olomouci bodovat a navázat tak na nejen aktuální bodovou sérii, ale i na loňskou úspěšnou vzájemnou bilanci. Mora rozhodně nebude chtít přijít o třetí místo a výhra, kterou by si vylepšila pošramocenou domácí statistiku bude bezesporu vítaná. Utkání, které by Olomouc mohla brát jako odvetu za neúspěšné loňské souboje, začíná ve středu od 18 hodin.

 



Pravděpodobné sestavy:


HC Olomouc
: Žigárdy - Bartoň, Janáček, Lhotský, Nedbálek, Ondrušek, Paška, Vyrůbalík - Bordowski, Brančík, Davídek, Černý, Čuřík, Haluza, Korhoň, Kucharczyk, Mikšan, Ministr, Polodna, Zbořil.

SK Kadaň: Hronek - Spitzer, Hlubuček, Ťupa, Szakal, Schmidt, Knyazev, Višňák, Hartmann, Polanský, Charousek, Balázs, Gombár, Šíp, Boušek, Freiberg, Bauer, Fábry, Malát, Kadlec, Indra.

Vzájemná utkání ze sezony 2008/2009:

HC Olomouc – SK Kadaň 0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Branky: 26. a 49. Freiberg, 38. Pospíšil, 45. Boušek.

SK Kadaň - HC Olomouc 2:1sn (1:0, 0:1, 0:0 - 0:0 - 1:0)
Branky: 11. Zika, rozhodující nájezd Balázs – 39. Smejkal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář