Jdi na obsah Jdi na menu
 


DEL: Düsseldorf má náhradu za Storra, přichází Aubin

29. 7. 2009

Vedení letošního finalisty německé nejvyšší soutěže vyřešilo hlavní předsezonní bod. Poté, co poněkud nečekaně ukončil kariéru Jamie Storr, jenž v mužstvu zastával pozici jedničky, musel Düsseldorf na trhu rozhodit své sítě. Klubu se podařilo z NHL přetáhnout Jeana Sebastiena Aubina, který by měl volné místo zaplnit.

 

Dvaatřicetiletý Kanaďan přichází s vizitkou zkušeného brankáře, na což management Metro Stars bude hodně spoléhat. Aubin má na kontě 218 utkání v kanadsko-americké NHL, ale poslední dva roky trávil jen na farmě. Vrcholem jeho dosavadní zámořské štace bylo angažmá v Pittsburghu. Právě u Tučňáků si během ročníku 1999/2000 dokázal vybojovat pozici jedničky a zažil pravděpodobně svůj nejlepší rok. V Torontu ani v Los Angeles už takovou důvěru nedostal. Nyní dostává novou šanci, nutno však říct, že Storr mu nasadil velmi vysokou laťku.

 

"Jsme samozřejmě rádi, že se nám podařilo přivést brankáře. Aubin se svými zkušenostmi naše požadavky naprosto splňuje," uvedl manažer klubu Nethery v rozhovoru pro server del.org.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář