Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hokej živě v TV - nové vysílací časy

11. 9. 2007
Stejně jako každým rokem, tak i letos přinese Česká televize pestrý program přímých přenosů z naší nejvyšší soutěže. Mění se ale termín vysílání, kdy sobota je nahrazena čtvrtkem. Navíc z dalších osmi míst bude přenášen obraz díky internetové O2 TV.


Populární hokejový pořad Buly, který je již několik let nedílnou součástí sportovní nabídky přinese živé přenosy každý čtvrtek od 17:15. Internetové vysílání budou moci fanoušci vidět na novém portále www.o2hokej.cz. Přístup do přehrávače bude podmíněn heslem, které návštěvník dostane po zaslání aktivační sms ve tvaru  HOKEJTV na číslo 900 11 50. Cena za jedno kolo je padesát korun, předplatné na měsíc je stanoveno na 150 korun.

První přenos na ČT2 se uskuteční už 13. září, kdy se kamery zaměření na zápas Bílí Tygři Liberec - HC Slovan Ústečtí Lvi, jenž začíná v 17:15.

Další nejblíže známé přenosy na ČT2: 20. září - HC Lasselsberger Plzeň - HC GEUS OKNA Kladno, 27. září - HC Litvínov - HC Moeller Pardubice, 4. října - HC Znojemští Orli - Bílí Tygři Liberec, 11. října - HC GEUS OKNA Kladno - HC Energie Karlovy Vary, 18. října - HC Slovan Ústečtí Lvi - HC Litvínov, 25. října - HC MOUNTFIELD - HC Moeller Pardubice, 1. listopadu - HC Energie Karlovy Vary - Bílí Tygři Liberec

ČT4 Sport: 25. září - HC Slavia Praha - HC Oceláři Třinec (17:55), 9. října- Bílí Tygři Liberec - HC Slavia Praha (18:25)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář