Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zlatá hokejka

Příspěvky

Zlatou hokejku si odnesl Tomáš Vokoun

27. 6. 2010

| Rubrika: Zlatá hokejka

Na slavnostním galavečeru v karlovarském Grandhotelu Pupp proběhlo vyhlášení prestižní ankety o nejlepšího hokejistu uplynulé sezony. Sošku si odnesl gólman Tomáš Vokoun, který triumfoval s náskokem 272 bodů před druhým Jaromírem Jágrem.

 

Eliáš ukončil Jágrovo kralování

22. 8. 2009

| Rubrika: Zlatá hokejka

Jednačtyřicátý ročník Zlaté hokejky přinesl očekávanou změnu na trůnu. Novým vládcem a držitelem prestižní ceny pro nejlepšího hokejistu uplynulé sezony se stal Patrik Eliáš. Útočník New Jersey Devils tak ukončil čtyřleté kralování Jaromíra Jágra. Trojici nejlepších doplnil Jan Marek.

 

Jágr podeváté získal Zlatou hokejku

23. 8. 2008

| Rubrika: Zlatá hokejka

ObrazekJak již napovídaly mnohé prognózy, tak se dnes večer vše definitivně potvrdilo. Vítězem jubilejního čtyřicátého ročníku Zlaté hokejky, jenž je udělována nejlepšímu hráči uplynulé sezóny, se stal Jaromír Jágr. Obávaný útočník sice nezažil nikterak oslnivý ročník, přesto však přesvědčil nejen mnohé odborníky o tom, že je stále vyjímečným hráčem.
 

Zlatá hokejka-přehled vítězů

17. 5. 2007

| Rubrika: Zlatá hokejka

Už od roku 1969 probíhá slavností vyhlašování prestižní ankety, která nese název "Zlatá hokejka". Toto ocenění se předáváno hráči, který dosáhne nejvyššího počtu hlasů z řad hokejistů, trenérů či jiných hokejových odborníků. Letošní ročník s pořadovým číslem 39 se uskuteční 18.srpna 2007 v 20:00 (Karlovy Vary).