Jdi na obsah Jdi na menu
 


FootFetish

Představte si krásnou dívku, sedící v křesle a před ní na kolenou muže, jak jí líbá její nožky. Tak výmluvný obrázek nemůže nechat nikoho na pochybách, „kdo je zde pánem“. Dívka slasntě přivírá oči a nechá se kolébat pocitem, že jí ctitel do slova a do písmene leží u nohou. Ten se zatím snaží svými rty rozsévat desítky něžných polibků po dívčiných chodidlech, prstících a kotníčcích. Ví, že jí nesmí polechtat, nesmí rty tisknout moc silně, ani moc lehce, chce to trochu cviku… odměnou mu je pohled na krásné dívčiny nožky a nepředstavitelně dráždivá vůně jejího potu.

Někteří mají rádi nožky bosé, někteří v punčošce, jiní obuté. Někteří preferují nožky voňavé, jiní právě umyté, někdo preferuje nalakované nehty, jiný nehty přírodní, každý subík by ale měl zvládat několik základních věcí : starat se o nožky své dominy, dávat jim koupele, masáže, pilovat a lakovat nehty, umět dokonale pedikuru. A dále pak starat se o čistotu všech domininých botiček ale také ponožek, resp. puncošek.

Ale nožky mají v BDSM i symbolický význam. Subíci jejich políbením dávají najevo úctu své paní, mohou jí tak zdravit, prosit, žádat o odpuštění, anebo jí tak děkovat. Záleží jen na domině, jak často a při jakých příležitostech si svoje nožky nechá líbat. Líbání nožek je pro subíka ale především odměnou – protože jeho místo je přece u ženiných nohou.

zdroj: www.femdom.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář