Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sea Gull

29. 6. 2007

Sea Gull

Oficiální kategorie tohoto hotelu jsou 4 hvězdičky. V Hurghadě existují hotely stejné kategorie poskytující lepší služby. Zhruba před 2 lety byl vyměněn hotelový managent, který zlepšil původně poskytované služby, ale ještě stále mají co dohánět.  

Hotel leží přímo na písečné pláží v centru Hurghady, v části zvané Sakkala. V jeho okolí se nachází spousta obchůdků, restaurací a kaváren. Je oblíben zejména u mladé generace a u těch klientů, kteří preferují blízkost nákupních možností.

Obrazek

Sea Gull Club - nová část hotelu

 

Hotel Sea Gull se skládá ze dvou částí:

  1. Původní, tzv. Starý Sea Gull - oficiálně označovaný jako Sea Gull Beach Resort
  2. Nový, tzv. Nový Sea Gull - oficiálně označovaný jako Sea Gull Club

V době, kdy ještě nová část nebyla zcela dokončená, v jejích pokojích ubytovávali zejména české turisty. Dnes je situace opačná. V Sea Gull Beach Resort najdete především české, slovenské, polské a ruské klienty, v novém Sea Gull Club převládá "západoevropská" klientela.

Pokoje jsou většinou s balkónem či terasou, jsou vybaveny vlastním příslušenstvím, TV se satelitním příjmem, minibarem, telefonem, fénem a klimatizací.

V obou částech převládá systém stravování all inclusive. Ve staré části bývá omezený počet pokojů, kterým je nabízen také systém polopenze.

Snídaně: bývají bufetového typu (zhruba 15 druhů sladkého a normálního pečiva, párky, vaječné omelety, jogurty, sýry, měkké druhy salámů, různě připravené brambory, francouzské toasty, zeleninové saláty, marmelády a džemy aj., káva, čaj, tang, ibiškový čaj).

Obědy a večeře: velký výběr různých druhů chleba jako přílohy, polévky (hovězí vývar apod.), zeleninové saláty (bývají bez zálivek, které jsou zvlášť), rajčata, okurky, olivy, nakrájené zelí apod., rýže, brambory, těstoviny s různými omáčkami, různé druhy vařené zeleniny, hovězí a kuřecí maso (každý den na jiný způsob), ryby a jiné mořské plody, 2 - 3 druhy sezónního ovoce, velký výběr úžasných zákusků

Kolem 11. hod. bývá lehčí oběd v barech na pláži. V odpoledních hodinách čaj o páté. Během dne neomezená konzumace nealkoholických nápojů a alkoholických nápojů místní výroby.

Obrazek

Bazény v hotelu Sea Gull Beach Resort

V rámci all inclusive programu je možno využívat kterýkoliv bar, snídaně, obědy a večeře je nutno konzumovat v té části, ve které jste ubytováni.

Trezor je na recepci za poplatek 2,5 eg. libry za den pro all inclusive hosty a 5 eg. liber za den pro klienty s polopenzí.

Velkou výhodou je přítomnost česky hovořících guest relations, což jsou slečny, které se starají o hotelové hosty. V danou dobu bývají na recepci, jsou také k dispozici na zavolání na hotelovém čísle. Jejich služby ocení především ti klienti, kteří nehovoří žádným světovým jazykem.

V části Sea Gull Club se nachází hotelová klinika. Lékaři mají smlouvy s českými pojišťovnami, proto odpadá povinnost zaplatit za ošetření na místě.  

Ručníkový domeček, kde vám zapůjčí hotelový ručník po předložení kartičky, kterou dostanete po příjezdu do hotelu, se v Sea Gull Beach nachází na pláži, v Sea Gull Club u bazénu.

Hotel je vhodný pro všechny klienty, kteří vyhledávají rušný noční život a bohatou zábavu v hotelu.

Více fotografií najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

PLhjcIJIUT

(vcnhpk@tljtsa.com, 5. 4. 2010 9:26)

OXCGpW <a href="http://rsqwgfeuuhuf.com/">rsqwgfeuuhuf</a>, [url=http://pxcsmzljdlly.com/]pxcsmzljdlly[/url], [link=http://riqfkccjldus.com/]riqfkccjldus[/link], http://fneoipylpnfp.com/

FchRwCArmqqIyUZYLFD

(kiprev@qbeoes.com, 31. 3. 2010 8:47)

2OqWVg <a href="http://lbaxmwswzidn.com/">lbaxmwswzidn</a>, [url=http://uzdtjwmvrlfe.com/]uzdtjwmvrlfe[/url], [link=http://yrrafqjaunhp.com/]yrrafqjaunhp[/link], http://seauueqvkjyq.com/

xfRRGdSJLRpIGt

(flhuub@xgpbsu.com, 15. 7. 2009 23:09)

gMFxei <a href="http://yhmcwgtgfjpn.com/">yhmcwgtgfjpn</a>, [url=http://kzaepnosszzl.com/]kzaepnosszzl[/url], [link=http://ujtktrwnovdl.com/]ujtktrwnovdl[/link], http://mkghntcmdhzp.com/

Dovolená s Čedokem

(Šárka, 4. 3. 2009 13:50)

Dva roky po sobě jsme navštívili Egypt po zkušenosti první rok jsem i druhý vybrali k pobytu Sea Gull. Byli jsme velice spokojeni s výběrem jídel, obsluhou, čistotou. Velice dobře organizované zájezdy do Káhiry, Luxoru, výlet na 4-kolkách do pouště i potápění vše na jedničku, můžeme jen doporučit.

hmmmmmmmmmmmm

(simona, 14. 5. 2008 8:22)

kde to je ja tam chcem it z nasimi ale asi nwedojdem ale tesim sa cawko

hotely

(simona, 14. 5. 2008 8:20)

mate krasne hotely velmi luxusne a krasne naozaj velmi sa mi to paci byvam v senici ale chcela bi som ist na dovolenku do egypta prave k vam

hmmmmmmmmmmm

(kika a terka, 14. 5. 2008 8:20)

uzastne nevim co mam povidat - kika
fakt super ja tam chcem ist to kde je?? vauuu-terka