Jdi na obsah Jdi na menu
 


TAJEMSTVÍ POD DUHOVÁKEM

TAJEMSTVÍ POD DUHOVÁKEM, Zdeněk Hanka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kouzelný svět

(Radka Jakubíčková, 8. 7. 2018 20:38)

Ilustrace jsou moc pěkné a živoucí. Společně s příběhem jistě osloví nejedno dětské srdce. Přeju knížce, aby našla své místo v knihovničkách dětí a skřítkům i dětem mnoho a mnoho dobrodružství.

Re: Kouzelný svět

(Markéta Vydrová, 10. 7. 2018 13:12)

Milá paní Jakubíčková, mám radost, že ilustrace takto vnímáte, děkuji a snad se knížce podaří být u dětí jako doma :)

Re: Re: Kouzelný svět

(Radka Jakubíčková, 11. 7. 2018 20:26)

Ano. Moc se mi líbí. Dívala jsem se i na jiné Vaše ilustrace, jsou nádherné. Proto jsem přesvědčena, že mají tito skřítci nesmírné štěstí :-) .

Skřítci tropí legrácky i mimo pohádku :-) ...

(Jitka Hušková , 1. 7. 2018 11:57)

Zdá se mi velmi milé a vtipné, že skřítci takto zakouzlili... za krásné obrázky i příběh chci vyjádřit obrovský dík a úžas z více úhlů pohledu. Jako máma vím, že společné chvilky nad knihou s dětmi před spaním jsou ty nejmilejší. Jako učitelka v mateřince vidím desítky užaslých očí a hlavičky plné fantazie. Jako dcera nakladatele Jindřicha Kejře, autora knih o české historii, vidím tu radost, nadšení, ale i dřinu, nervy, čas i peníze, kterou vznik každé skvělé knihy provází. Spojení Vašich ilustrací a textu dává tušit, že kniha bude velmi úspěšná, a to hned u několika generací současně. Velmi si vážím pana Hanky jeho rodiny a jsem ráda, že jsme blízcí přátelé.

Re: Skřítci tropí legrácky i mimo pohádku :-) ...

(Markéta Vydrová, 1. 7. 2018 14:13)

Milá paní Jitko, koukám, že jsem se dopustila omylu, domnívala jsem se, že jste dcerou pana Hanky, za to se omlouvám :) Ale když jste blízcí přátelé, doufám, že mi to malé faux pa odpustíte :) Jsem ráda, že o knize tak pěkně smýšlíte, snad se nám povede vše, co jí tak hezky a mile prorokujete! :)

Re: Re: Skřítci tropí legrácky i mimo pohádku :-) ...

(Zdeněk Hanka, 2. 7. 2018 0:46)

To způsobili oni, to je jim podobné. A teď se hihňají a leží na zádech jako brouci a kopou nohama do vzduchu samou rozverností. Musíme upozornit děti, aby knížku otvíraly pomalounku, velice po-ma-lin-ku, protože určitě na ně ti raraši bafnou.

Nádherná ochutnávka

(Eva Kolářová, 1. 7. 2018 15:12)

Úžasné, nádherné, prostě pohádkové ilustrace, klobouk dolů paní Vydrová. Už se s dětmi moc těšíme až se začteme do příběhu s tak poetickými místy a postavičkami. Už ať jsou Vánoce :-)

Re: Nádherná ochutnávka

(Markéta Vydrová, 1. 7. 2018 15:34)

Milá paní Kolářová, děkuji Vám, příběh se Vám bude určitě moc líbit, je bezvadně a vtipně napsaný, Vaše děti i Vy se budete pořádně bavit :) Jen díky skvělému a inspirativnímu textu jsou ilustrace takové, jaké jsou. Děkuji za Vaše milé hodnocení :)

Díky za každou skvělou knihu!

(Jitka Hušková , 1. 7. 2018 9:52)

Překrásné ilustrace k nádhernému příběhu! Knihu si jistě zamiluje mnoho dětí i dospěláků. Jako maminka dvou dětí, učitelka v mateřské škole a dcera nakladatele, jásám nad barvami, fantazií a energií, kterou kniha čtenářům nabízí. Mezi autorem textu a autorkou ilustrací cítím naprosto úžasné spojení!

Re: Díky za každou skvělou knihu!

(Markéta Vydrová, 1. 7. 2018 10:23)

Milá paní Jitko, bylo mi potěšením pracovat na knize Vašeho tatínka, má obrovskou fantazii a neskutečný vtip, jede přesně na té vlně co já a opravdu jsem si to užila - je to jedna z nejvtipnějších knih pro mrňátka, kterou jsem ilustrovala, občas mi pero smíchy skákalo po papíru a kreslilo si co chtělo.....ještěže je mou součástí, protože jinak nevím nevím, jak by to dopadlo. :) Tak pevně doufám, že kniha všem dětem udělá radost (a snad i jejich dospělým - mně udělala ohromnou :) )

Nakladatelství V Ráji

(Jitka Kejřová , 30. 6. 2018 15:11)

SENZAČNÍ , NÁDHERNÉ , ÚŽASNÉ. GRATULUJI
A 3X HURÁ....HURÁ....HURÁ.

Re: Nakladatelství V Ráji

(Markéta Vydrová, 1. 7. 2018 10:19)

Milá paní Kejřová, děkuji za Váš krásný komentář, mám velkou radost, že skřítci se Vám v tomhle kabátku líbí! :)

Takže opravdu jsou živí

(Zdeněk Hanka, 30. 6. 2018 14:44)

Někdo by si mohl myslet, že pod kopcem Duhovák žádná vesnička Bezestín není. Jenomže tady je podán jasný důkaz, že ta vesnička existuje a že v ní opravdu a opravdicky a opravdulánsky všichni žijí. Večer to budou hlásit v rádiu. Jenom ještě není jasné, jestli na krátkých, středních nebo dlouhých vlnách, protože ty vlny se musí teprve na tu správnou délku nastříhat.

Re: Takže opravdu jsou živí

(Markéta Vydrová, 1. 7. 2018 10:17)

Milý pane autore, je mi velkým potěšením, neboť vaši skřítci si u mě užívali dlouhou rozvernou dovolenou a naučili mě nejeden trik, nejen s barvami umí velká kouzla, která , musím říct, se mi velmi hodí. Vysílání v rádiu proběhlo na střapatých, jemně zakroucených vlnách proměnlivé délky a bylo slyšitelné pomocí srdcokuku :)