Jdi na obsah Jdi na menu
 


Covid-19 po druhé.

14. 2. 2021

 Pokud z deseti lidí v MHD budou sice mít všichni roušku, ale dva z nich ji budou mít pod nosem je to 20% lidí potencionálních šiřitelů a příjemců nebezpečného viru. Takto se čelit viru nedá. Díky těmto lidem vir může vesele mutovat, ať jsou nařízení a opatření jakákoliv.

 Očkovaní lidé vakcínou proti kovidu-19 nejsou proti tomuto viru imunní. Ukazuje se, že lidé na vakcínu proti kovidu-19 reagují velmi podobně jako po očkování proti chřipce. Jsou takoví, co nemají žádné potíže, ale i tací co po vakcinaci proti covidu-19, tímto virem onemocní. Dalo by se říci, že toto očkování nic nepřináší. Věřme však, že tomu tak není. Ale, máme zde i úmrtí v krátké době po vakcinaci.

https://tn.nova.cz/clanek/senior-zemrel-po-ockovani-proti-covidu-19-nezadouci-ucinky-zhorsily-jeho-stav-potvrdil-sukl.html

 Jsem zvědavý, zda nám SÚKL sdělí, jako ústav k čemu došel při šetření tohoto případu. Jen abychom se nedověděli, že onen občan zemřel z jiného důvodu. Je potřeba říkat pravdu i třeba, když je nepříjemná.

 Věřme, že farmaceutické firmy neusnou na vavřínech a budou hledat i účinný lék, který by tuto situaci pomohl vyřešit.

 Mezinárodní komise, zabývající se tím odkud se covid-19 vzal má trochu svázané ruce. Pokud je to vir uměle vyvinutý, pak je možné domnívat se, že ti co takový vir zkonstruovali, mají i účinnou protilátku. Také vás napadá, proč by takovou protilátku nedali k dispozici, pokud ten vir uniknul neúmyslně?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář