Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ ARCHANDĚLA GABRIELA K ROKU 2012

2. 1. 2012

anděl-se-světýlkem-modrým.gifPOSELSTVÍ ARCHANDĚLA GABRIELA K VÝZNAMNÉMU ROKU 2012


Moji drazí, vítám Vás na prahu velmi důležité etapy vývoje lidstva. Vstupujete do období velké očisty a planetárního posunu. Každý den tohoto jedinečného období má pro Vás jedinečný význam, každá vteřina je vzácná a velmi důležitá. Prosím přijměte toto poselství, a zamyslete se nad významem  slov, která přicházejí od bytostí, které jsou vždy na Vaší straně a snaží se Vám ve všech směrech pomáhat překonat toto těžké období.


Uplynulý rok byl pro mnohé z Vás rokem bolesti a velkých změn, vztahových krizí, rozchodů a smrti. Mnoho duší muselo odejít. Některé duše odcházely svévolně, naplněny bolestí a zklamáním, velmi niterně pocítily vlastní selhání a nedostatek lásky. Mnohé z nich stále bloudí a nedošly ještě ke světlu. Ještě nikdy k Vám nepřicházelo takové množství světla, které aktivně prosvětlilo temnotu Země. Ještě nikdy neobklopilo Zemi, tolik temných bytostí, které se snažily ovlivnit děj a mnoho duší stáhnout na stranu Zla a temných sil. Nenávist, honba za majetkem a svévolné zabíjení ovládalo mysl mnohých, kteří se spojili s temnými paprsky narušitelů této posvátné doby. Pod jejich nadvládou se otevíraly staré bolesti a aktivovaly se nejrůznější kódy, které dávaly samovolně do pohybu katastrofy a ničení planety. Nadvláda těchto negativních sil byla oslabena proudem očistného světla, o které jste prosili, které jste žádali, a když se zachvěla země v Japonsku, stáli jste na pokraji vlastního sebezničení. Vlna lásky, kterou tato bolestná situace vyvolala, ale nastartovala ozdravný proces planety v té nejvyšší blahodárné míře.
V mnohém ohledu bude nadcházející období těžké pro všechny, kdo necítí srdcem, nepochopí velikost této chvíle a nepřipojí se celou svou bytostí k proudu očistné vlny, která se pomalu zvedá a omývá celou Vaši planetu. Nyní nastává doba přerodu. Otevírají se nové brány, kdy země bude přecházet do ještě vyšších vibrací. Zde jsou dny, kdy se máte zaměřit na proud světla a přijmout očistné paprsky. 21.1. 2012, 2.2. 2012,  29.3.2012, 19.4. 2012,9.5. 2012, 11.6.2012. V těchto dnech budou proudit obzvláště silné proudy očistné energie. Je důležité aby co nejvíce duší v těchno chvílích meditovalo, věnovalo se duchovnímu cvičení a modlitbě. Vy jste pomocníky světla. Vy jste důležitou součástí obnovy Vaší Nové země a nadcházejícího nového věku.
V nadcházejícím období bude mnoho záležet na myšlení a vizích, které vysíláte. V těchto dnech bude mít silný vliv každá vyslaná prosba, každá myšlenka. Nic nebude mít jen osobní charakter, vše se stane společným cílem. Všechny frekvence energií, se silně dotýkají celku. To co vyšlete, bude s velkou rychlostí zpracováno Vesmírem a vráceno zpět. Každý z Vás by měl mít před očima jasný cíl.


víla-a-proud-vody.gifZDRAVOU A KRÁSNOU PLANETU ZEMI A ŠŤASTNÉ BYTOSTI, KTERÉ V HARMONII A LÁSCE RADOSTNĚ ŠÍŘÍ BOŽÍ LÁSKU A BOŽÍ SLOVO.


Nelekejte se živelných pohrom, které přijdou a mají uzdravující záměr. Stanou se jakousi součástí a znamením této doby. Přijímejte s láskou každou informaci a uvědomte si, že vše se děje pro nejvyšší DOBRO. S klidnou myslí vyslechněte i takové zprávy, které budou předzvěstí katastrof a konce světa, neboť máte s láskou přijímat to, co k Vám Bůh posílá. Uvědomte si, že každé ráno je novým začátkem a noc je pouze jeho předzvěstí. Snažte se v každém dnu odpustit alespoň jednomu člověku. Pročistěte svá duchovní těla na nejvyšší možnou úroveň. Scházejte se a mluvte o duchovních věcech, o Bohu, lásce a odpuštění s lidmi, kteří ještě nechápou tyto události.
Staňte se posly světla a milujte každého člověka, i když v očích lidských se může jevit jako zlý. Neboť světlo zahubí tmu a láska uzdraví nenávist. Moji milovaní, je to Vaše doba. Nebojujte s ní. Tančete s nadhledem v této době nádherný tanec lásky. Vše o co požádáte se bude rychleji zhmotňovat. Ale jen, když Vaše srdce je čisté, mysl spravedlivá a duše plná lásky a světla. Budeme stát při každém člověku, který se rozhodne konat dobro, bude cítit příliv krásné andělské energie a lásky.


Tento přerod Vaší planety, mohou provázet i Vesmírné úkazy, které by Vás neměly zastrašit, ale spíše přesvědčit, že Bůh je stále s Vámi, i kdyby slunce přestalo vysílat světlo, Boží láska a světlo je stále přítomno. Nedovolte, aby Vás ovládl strach. Uzdraví Vás pouze víra a láska.
Každému z Vás, ale doporučujeme, mít doma připraveno několik svíček, a zásobu vody a jídla, nejměně na 4 dny. Neupínejte se k žádnému  datu. Rozhodnutí o očistném procesu má v rukou pouze Bůh a pouze on rozhodne, který den je příhodný na tuto věc. Buďte připravení, jako by se to mělo stát příští ráno. Tak by měla totiž vypadat Vaše mysl, být připravení, až zavolá PÁN a mít v duši čisto.


Uvědomte si, jak moc Vás my andělé milujeme. Každý záchvěv Vašeho srdce je signálem k vyslání naší lásky a pomoci. Milujeme Vás nekonečnou láskou Božích bytostí, jsme naplnění JEHO světlem. Milujeme Vás celou naší světelnou bytostí. Byli jsme stvořeni nejvyšší LÁSKOU a tou stále zůstáváme
.


Archanděl Gabriel

Přijala Kytička

2.1.2012
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Připojím se k meditaci za naší planetu...

(Veronika, 3. 1. 2012 19:43)

Děkuji za informace, která přišla přes Kytičku k nám všem. Děkuji Archanděli Gabrieli. Trochu mi mrzí, že má rodina a všichni okolo, jsou nevěřící v tento "neviditelný svět"... A tak, tímto proroctvím jsem zvedla jen vlnu výsměchu proti těmto vědomostem a kritiku proti mé maličkosti. Ráda bych jim všem nějak pomohla, ale copak takto mohu... Kéž by co nejvíce lidí prozářilo boží světlo a prozřeli. Začala jsem s přípravou, i když jemně. Ví prosím vás někdo, které potraviny jsou nejvhodnější a tělu výživné?

Re: Připojím se k meditaci za naší planetu...

(Věra, 3. 1. 2012 23:15)

Také přemýšlím,jaké potraviny bych si předzásobila.A vzhledem k tomu,že mám 2 pejsky a 5 kočiček,v první řadě objednám 2 pytle granulí.Nevím,co bych jim dala.Chudinkám.A hlavně aby byla voda.A nám,to teda nevím:-(( Asi bychom jedli ty granule:-)):-))

Re: Připojím se k meditaci za naší planetu...

(Drahoslava, 28. 8. 2012 21:53)

Hrozunky, oříšky hl. kešu to je na deprese, sušené ovoce,suchary a sušenky, namočená a vyklíčená čočka chutná jako oříšky, hořká čokolády = energie, převářená voda prý vydrží déle(nekvasí) kvůli chemií, nevím co tak petrolrjová lampa, ale když nemá být oheň.., tak nevím. O bateriích pochybují, ale snad alternativa. Andělské sdílení a světlo lásky všem.Draha

Re: Re: Připojím se k meditaci za naší planetu...

(Drahoslava, 28. 8. 2012 22:00)

Omluva: hrozinky. Díky

LASKU A VIRU VSEM

(GABRIELA, 16. 2. 2012 17:39)

PREJI VSEM NA TETO PLANETE LASKU A VIRU,TO JE TO NEJVETSI BOHATSVI KTERE MAME A VYSILAME VSEM.LASKA JE NEJVETSI LEKCO POTESI A HLAVNE UZDRAVI.PREJI VSEM LIDEM LASKU A VIRU K UZDAVENI.JA MAMKA A MI PRATELE,MEJTE SE RADI.PREJI VSEM TENTO CLANEK,HREJE U SRDCE

darování věcí

(Ariel, 15. 1. 2012 13:17)

Prosím lidičky, mám doma nějaké věci které bych ráda darovala těm kteří je potřebují víc než já... Nejdená se o věci nové ale třeba ještě poslouží například nějaké oblečení, plyšáky, hračky.... nemáte někdo s nějakou takovou organizací zkušenost? Popřípadě kontakt na ní?

Re: darování věcí

(Veronika, 16. 1. 2012 8:16)

Dobrý den, k darování oblečení je dobrý červený kříž ve vašem okolí, berou ale jen určité věci (na ženy bundy, svetry, boty). Zbytek oblečení jsem dala do sběrných charitativních popelnic u Teska, Kauflandu atd. Plyšáky určitě vyprat a myslím, že dětský domov bude rád, ať již je kdekoliv. Hračky, dětské oddělení v nemocnici či dětský domov.

Re: darování věcí

(Marcela, 26. 1. 2012 7:48)

přeji krásný den já bych vás chtěla poprosit jestli byste hračky nemohla věnovat dětskému domovu v Dolní Čermné....vyhořel jim dětskej domov..a můj kamarád s hasičí s Dolní Dobrouče dělají pro andílky charitu....já jim taky pomáhám...děkuji za odpověd...mějte se krásně....objímám s láskou....Marcela

Re: darování věcí

(Aiven, 11. 2. 2012 0:17)

Zdravím, věci je možné darovat Charitě, v každém větším městě. Pokud jste z Brna - věci můžete darovat na ul. Václavská 6 - Baltazar (Charita).

POSELSTVÍ

(Lili, 15. 1. 2012 17:54)

Myslím ,že tohle opravdu není pohádka . Každý člověk v tyhle dny, který má trochu jen v srdci lásku poselství nějakým způsobem vnímá .Kytička mu dala krásnou tvář pro všechny tak aby se přeci jen připravily . Měla jsem hodně divné sny na štědrý den. Myslím že modlitba jen tak nepostačí , ale ta hromadná , kdy nebudeme myslet jen na sebe , by mohla přeci jen zmírnit utrpení na celé naší planetě. Děkuji Kytičce . jistě se přidám.

Rok 2012

(Marie, 14. 1. 2012 1:39)

Děkuji za rady archanděla Gabriela,Michaela a všech Božích
andělů,kteří nás milují a vždy nám pomáhají.Věřím,že všichni
lidé dostávají v tomto roce úžasnou šanci postoupit do dokonalého a krásného života v Nové zemi s nádhernou a
zdravou přírodou a zvířaty.Je však důležité stále duchovně
a plně se zdokonalovat a s Láskou pomáhat všem okolo sebe.

a co zvířátka?

(Tamara, 12. 1. 2012 21:28)

Já nevím nemám ani tak strach o sebe ale co zvířátka? Postarají se o sebe?

Re: a co zvířátka?

(Kristýna, 13. 1. 2012 22:57)

Neboj zvířátka budou mít na výběr, jako každý z nás :)

.......

(Petr, 2. 1. 2012 16:43)

Tak takovou blbost jsem snad ještě v životě nečet....

Re: .......

(Věra, 3. 1. 2012 14:29)

To nevadí Petře,přijde čas,kdy i Vy prozříte a takovéto věci pochopíte:-)):-))

nebojím se

(Vendulka, 4. 1. 2012 9:22)

Taky se snažím nebát se. Dokonce je v mém srdci i taková zvláštní vlna radosti, že svět bude takový, jaký jsem si vždy přála pro sebe i své děti. Část mé rodiny je taky nevěřící, ale věřím, že by se pod tlakem situace dali přemluvit. Chci si taky udělat zásoby. Budu kupovat hlavně luštěniny v konzervě, ty jsou velmi výživné, koupím i suché, protože, když se namočí, dají se chroupat. Mám doma i několik málo sáčků s obilninami, namočené se taky dají sníst. Nebo kdo má mlýnek, tak pomlít mokré. Mám v plánu zajít na zahradu i pro plynový vařič. Problém mám trochu s vodou. Snad bude. Tohle už mám připraveno pro opravdu delší scénář než čtyřdení, 4 dny jsou myslím v pohodě ;-) O nás dospěláky nejde, ale aby to vzládly děti. Sušenky jsou dobrý nápad!!
Když tohle píšu, tak si připadám jak nějaký radikální úchyl:-D , ale myslím, že tato doba opravdu musí přijít, takhle to dál nejde.

nebojte se, to zvládneme

(Jana, 4. 1. 2012 8:27)

Důležitá je asi nejvíce voda, zpříjemnit život můžou svíčky, i když jsem četla, že nebude ani oheň, takže raději mít i baterky a s tím jídlem to nebude tak špatné, čtyřdenní dieta se dá vydržet a něco se doma najde, kompoty, sušenky, chleba, nějaká konzerva... Hlavně radost a nadšení z toho, že až vše pomine, bude svět nádherné, klidné a pokojné místo k žití, plný lásky a vzájemného porozumění*********

No..,spojuji si info, které jsem četla dřív, a toto poselství vnímám vážněji

(Pavla, 3. 1. 2012 18:37)

a sen, co jsem měla nedávno a vyděsil mě. Byla v něm všude tma, i když bylo pravé poledne a na nebi byly neznámé hvězdy či planety, už nevím. Po čase se rozednilo, když se objevily dvě Slunce.
Před rokem Little Grandmother v poselství pro rok 2012 mluvila taky o 4 dnech tmy. Pustila jsem si to znova a její laskavý hlas mě uklidnil, že nás, co žijem srdcem andělé a Bůh ochrání. Už nejsem tak vyděšená a začínám přemýšlet, co vše si nachystat na ty čtyři dny. Nejdřív napustím vodu do skleněných demižonů, a pak se vrhnu na vaření svíček, a pak ještě by nebylo marné sehnat sporáček na propan butan.
Pak jeden člověk, co 20 let zkoumá skupinu Bildenberk, upozornil na to, že určité skupiny určitě ví něco víc, ohledně událostí kolem změn v roce 2012, protože výroba instatních a trvalých potravin, v USA nesmírně stoupla o miliardy dolarů a vozí se kamióny "kdoví kam" do podzemních bunkrů.
Hmmm, a nám nic neřeknou suchaři... ještěže mi máme k dispozici lidičky, skrz nich k nám tyto info můžou dorazi. Děkuji Ti Kyti, Děkuji ti Archanděli Gabrieli ♥

.....

(Jana, 3. 1. 2012 16:54)

Teda musím říct, že mě to spíše vyděsilo :( Co se asi bude dít :( Ale budu se snažit to vyškrtat. Děkujeme Kytičko.

semnou počítejte

(Martina, 3. 1. 2012 11:44)

Přidávám se... určitě i já přispěji v hlavních dnech modlitbou.



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3259619
Měsíc: 15490
Den: 545