Jdi na obsah Jdi na menu

TROCHU JINÝ NÁZOR - ANEB DÍVEJME SE NA DĚNÍ PLANETY ZE VŠECH MOŽNÝCH ÚHLŮ

24. 4. 2012

planeta-a-more.gifTROCHU JINÝ NÁZOR
 
Ruští vědci rozluštili kód kruhů v obilí a uvedli, že hrozí posun pólů, ale že konečným výsledkem bude posun do vědomí 4. dimenze u těch, kteří jsou schopni zvýšit své vědomí včas.
 V rozhovoru s Lilou Mace Drunvalo Melchizedek uvedl: „Zprávou v podstatě je, že na Zemi dojde k sedmi katastrofám. První, jak říkají, je, že máme něco udělat bezprostředně poté, co uvidíme první, protože když budeme čekat na druhou, budeme zcela v pytli. Čtvrtá, říkají, bude velká, a jde pravděpodobně o posun pólů, o čem mluví.“


 „Pravděpodobně to nezvládnete, pokud si nejste vědomi toho, co se děje. Musíte si být vědomi. Musíte být vědomí.“
 Ruští vědci rozluštili kód kruhů v obilí
 Podle Melchizedeka je bývalá kosmonautka Marina Popovič jednou z předních ruských mluvčích ohledně výzkumu mimozemských poselství v kruzích v obilí. Melchizedek uvedl, že Rusové rozluštili před pár lety kód kruhů v obilí a nyní je mohou číst, „jako my čteme noviny“. Melchizedek dodal, že ruský výzkum zjistil, že kruhy v obilí jsou vytvářeny „mnoha, mnoha, mnoha mimozemskými rasami, a všechny nám říkají totéž, a zpráva je velmi, velmi jasná“.
 Varovná znamení hrozícího posunu pólů
 První katastrofa souvisí se slunečními erupcemi, které porostou do té míry, „že koncem tohoto roku nebo začátkem příštího Zemi vypnou“. Drunvalo dodal, že podle NASA „to pravděpodobně vymaže všechny počítačové disky na Zemi, což znamená, že se všechny bankovní systémy a zásobovací systémy u potravin zřítí“.
 V knize autorek dr. Mariny Popovič, PhD, Vikorie Popova, Dr.Sc., PhD. A Lidie Andiranové PhD. „Dopisy mimozemských civilizací: Poslední varování“ autorky napsaly: Mimozemské civilizace (ETC) varují: oslabení zemského magnetického pole dosáhlo kritické hodnoty a ohrožuje život lidstva. Pokyny ETC v kruzích v obilí uvádí, jak uniknout globálním kataklyzmatům, která začnou velmi brzy.“

Následující text se objevil v Cosmos News v srpnu 2011:
 Ruská vědecká skupina uvádí, že mimozemské piktogramy sdělují, že „mimozemské civilizace (ETC) předpovídají tři předběžné katastrofy, následované globálními kataklyzmaty rozsahu přesahujícím cokoliv, co jsme zažili v živé paměti. Mezi všemi těmito událostmi budou krátká období“.
 Pokračují: „ETC varují, že civilizace musí být o scénáři globálních kataklyzmat předem informována, než začnou. Civilizace, která není informována, nemá šanci zvládnout přechod včas a ¨prodloužit život. První předkataklyzma bude souviset s přerušením globálního komunikačního systému – telefony, internet. Předem informovaná civilizace se vyhne šoku a chaosu super silné katastrofy a má šanci zvládnout přechod včas.“
 
Ruská vědecká skupina „zdůrazňuje, že jde o přirozený cyklus planety. Součástí tohoto procesu je rozvoj lidského vědomí do bodu, kdy bude mít lidstvo „okno příležitosti“ provést přechod do vyšší roviny existence. Vysvětlují, že tento okamžik historie lze považovat za jisté vyspění lidstva do vyšší a jemnější úrovně zkušeností, metamorfózu pro lidstvo spojené se vzestupem. Nikdo nemůže být zachráněn individuálně, protože přechod lze provést pouze prostřednictvím synchronního sjednocení lidského vědomí.“
 Ruská vědecká skupina uvádí, že „čas, aby lidstvo uniklo devastaci prostřednictvím sjednocení vědomí, nastane krátce po první předkataklyzmatu. Po druhé předkatastrofě nebude mít lidstvo šanci prodloužit život, protože počet lidí (zůstavších naživu) nebude stačit, aby se nastartoval mechanismus přechodu. V budoucnu se lidstvo připojí ke galaktickému společenství vyspělých mimozemských civilizací, propojených vědomím.“
 Podle ruské vědecké skupiny předpovídají mimozemské piktogramy model, který ukazuje Zemi procházející řadou tří specifických kataklyzmat, následovaných obecným stavem kataklyzmatického pozdvižení.

Slábnoucí zemské magnetické pole je specifickým mechanismem, u kterého si ruští vědci myslí, že spustí tento věk kataklyzmat, který bude nastartován třemi „předkataklyzmaty“. Co se týká rozsahu a načasování prvního předkataklyzmatu, ruští vědci uvádí: „První z těchto předkataklyzmat hrozí bezprostředně – mimořádná událost, která překoná všechny přírodní síly známé lidstvu. Vědci tvrdí, že katastrofická seizmická událost vyvstane na západním pobřeží Peru, v oblasti brazilské magnetické anomálie na křižovatce Humboldtova proudu a proudu El Niňo v Tichém oceánu. Oblast Spojených států od Mexického zálivu po Velká jezera bude zaplavena, v důsledku tsunami.
 Podle proroctví Edgara Cayce – slavného amerického proroka – během několika minut se vody Mexického zálivu a Velkých jezer spojí. Tato katastrofa bude mít devastující dopad na celou oblast středního a jižního Pacifiku, s pravděpodobností, že mega tsunami zasáhne východní pobřeží Nového Zélandu a Austrálie. Tsunami může dokonce zasáhnout i severozápadní pobřeží Afriky a břehy západní Evropy, ale hlavní síla kataklyzma se soustředí na východní pobřeží severní Ameriky. Druhé a třetí předkataklyzma budou mnohem silnější.
 Podle ruských vědců je sjednocení lidského vědomí a vzestup do vyššího stavu výsledkem přežití.

Ruská vědecká skupina uvádí, že jejich interpretací mimozemské komunikace je, že jediným způsobem, aby lidstvo přežilo, je prostřednictvím procesu vědomého převodu do vyšší dimenze. To ze zdá být procesem podobným procesu vzestupu“ popsaným dalšími vědci, jako bulharským vědcem dr. Georgi Stankovem, který vádí, že dimenzionální vzestup v r. 2012 bude jediným způsobem, jakým lidstvo unikne kataklyzmatickému „peklu“ na Zemi (výraz, který ruští vědci používají také).
 Rusové řekli, že když tuto měnu uvidíte, musíte opustit tuto úroveň existence a budete „muset vzestoupit ve vědomí do 4. dimenze, protože když to neuděláte, nebudete schopni přežít změny, které přijdou poté“.
 Melchizedek dodal, že „každá vláda na světě má poplach a pokouší se pochopit, jak projít problémem se sluncem a magnetickým polem Země“.
 Zemské energie se posunou od převahy jangu k převaze jinu
 Energie Země se změní z mužské na ženskou 22. prosince 2012, podle Melchizedeka, a ženy budou mít mnohem lehčí vzestup do 4. dimenze. „Mužský aspekt letos končí a ženský začíná. Podle proroctví si ženou vzpomenou, kdo jsou, vzpomenou si, jak jít do srdce. Z ženského pohledu je to velmi snadné. Je to obtížné z mužského pohledu. Budou to ženy, kdo vystoupí v vzpomene si na tyto věci a osvítí svět. Nepřijde to od mužských.“
 „Mayové provedou 21. prosince (2012) obřad, který musí udělat, aby dokončili starý cyklus, ale 22. prosince, provedou skutečný obřad, který je pro ně opravdu důležitý, což je začátek nového cyklu, živícího ženského způsobu, který se na Zemi objeví.“

Co kruhy v obilí říkají?
 Podle výzkumu kruhů v obilí nebude schopen přežít ani jeden člověk, pokud nezvýší své vědomí do 4. dimenze. „Jediným způsobem, jak to přežít, doslova, je jít do další úrovně vědomí. Učinit to není externí věcí, je to uvnitř vás.“ Melchizedek uvedl, že připravuje vytvoření globální televizní stanice na
http://www.drunvalo.net/, „aby oslovil co nejvíce lidí a ukázal jim, kdo skutečně jsou. Udělali jsme to mnohokrát, mnohokrát předtím (na konci podobných cyklů), není to nic nového“.
 Jaké máme možnosti?

Melchizedek věří, že každý má tři volby: smrt, vzkříšení nebo vzestup. „Není rozdíl v tom, jestli zemřete, vzkřísíte se nebo vzestoupíte. Pokud zemřete, projdete specifickým podtextem 4. dimenze. Pokud se vzkřísíte, půjdete do jiného, a pokud vzestoupíte, půjdete zase do jiného. Ale jakmile tam budou, budou všechny spojeny dohromady a půjdeme společně do další úrovně toho, kam jdeme. Nemáme co ztratit. Nyní nám stačí jen relaxovat.“
 „Tato planeta se chystá transcendovat ze 3. do 4. dimenze. 3. dimenze planety velmi brzy prostě nebude existovat a budeme v další úrovni. Ať se nám to líbí, nebo ne, stane se to.“

víla-nádherná.jpgA JÁ KYTIČKA JSEM POCHOPILA, PROČ NÁS TO  PŘI SPOLEČNÝCH MEDITACÍCH NA SEMINÁŘÍCH A PŘI SPOLEČNÉ MEDITACI V DUCHOVNÍ ŠKOLE TÁHLO PRÁVĚ DO PERU !!!!! UŽ TOMU ROZUMÍM A JE ÚŽASNÉ, ŽE JSME SE K TÉTO INFORMACI DOSTALI PŘES NAŠI SRDEČNÍ ČAKRU. VŠECHNY INFORMACE MÁME ULOŽENY VE SVÉM SRDCI A NAŠE SRDCE NÁS NIKDY NEZRADÍ, MŮŽEME SE NA NĚJ PLNĚ SPOLEHNOUT.

POSÍLÁM VŠEM HODNĚ LÁSKY A SVĚTLA

  

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

koukejte si zvýšit vibrace, bando, než bude pozdě

(Martina, 8. 5. 2012 14:17)

Protože nesnáším katastrofické zprávy, článek jsem jen prolétla, právě proto, abych si strachem nesnižovala vibrace. Nejvíc se mi asi líbil závěr. Před pár lety jsem šílela z toho, že se mi včas nepodaří vibrace zvýšit. Jedna moudrá paní mi řekla: Martino, vždyť ale duchovní postup není žádný závod." Dostávám pořádně zabrat, někdy se mi něco podaří a někdy dělám chyby. Někdy prostě nemám sílu je neudělat. Dělám co můžu a to děláme všichni a všichni jsme díky Bohu Bohem milováni. Líbil se mi citát od jednoho tuším zrovna amerického autora, když se ho zeptali, jak by shrnul svoje životní poznání: "Mohl jsem být o trochu laskavější". Takže asi nebudu psát nic o ruských vědcích a o tom, kam si mají zasunout svoje výzkumy a čtení kódů.

komentář

(Martin, 26. 4. 2012 23:53)

Nic nového kdyby jste pochopili svoji duši a co se děje kolem vás tak by jste věděli ale o tom už dlouho mluví Mayové k posunu dojde ale ne jak se píše v tomhle članku všechno má svůj koloběh a nic se neděje jen tak ale taky ne tak rychle a taky to má jinej význam posunu ne všichni lidé to pochopí ale to neznamená katastrofu tenhle článek beru že to trochu někdo malinko zveličil... je to duchovní posun né katastrofyckýten posun už se davno děje ale pomalu a proč tak začněte logicky uvažovat.-..

světlo

(katka, 26. 4. 2012 0:33)

Mrzí mě,že lidé v Americe budou mít takové neštěstí,ale tak zvyšovat vědomí těch míst pomocí meditace,modliteb,posílání a obalování toho místa bílým světlem a prosit archanděli by mělo zmírnit ty věci katastrofy,že?

Nádherná budúcnosť...

(Marianna ohajko@ehs.sk, 24. 4. 2012 13:14)

Moji drahí chodiaci po našej krásnej Zemi,pri našej spoločnej meditácii za Matku Zem,som cítila taký nesmierny pokoj v duši,lásku ktorú som vysielala do celého sveta som prežívala a akoby som sa ňou dobíjala.Videla som žiariť krásne slnko a uvidela som obraz,tak živý ako film na plátne:krásna mladá žena tmavej pleti, pekne oblečená v dlhej sukni sa veselo hrala s deťmi,vyžarovala takú lásku,a prišlo mi,že je to obraz z nehostinného miesta Afriky,kde ešte ľudia trpia hladom- a to bola budúcnosť.V tú chvíľu som nemala slov,bola som dojatá a šťastná zároveň,že príde čas,keď aj táto krajina splatí svoju karmu-karmu národa.
Nebojím sa zmeny,prechodu, čo nás čaká.Akoby som aj mohla,veď mám nesmiernu lásku z Hora.Večer,keď usínam viem,že sú so mnou,ráno keď vstávam viem,že sú so mnou.V spánku ma vedú,cítia ak ma niečo trápi a potrebujem pomocnú ruku.Dnes v noci mi v sne ukázali výsledky z vyšetrení a videla som jasne napísané:všetko v norme.Tak čoho sa mám obávať?Nikdy mojej duši nebolo tak krásne,ako mi je teraz.Mám trochu viac času iba pre seba a na chvíľu dobre padne,dať si pauzu a zhodnotiť svoje postavenie v živote.Viem,kde je moje miesto na Zemi-je to v srdciach Vás milujúcich bytostí.
S láskou vaša Marianna

Re: Nádherná budúcnosť...

(Věra, 25. 4. 2012 20:57)

Marianko moc pěkné a povzbuzující:-)):-))

Re: Nádherná budúcnosť...

(Marianna ohajko@ehs.sk, 25. 4. 2012 22:17)

Ďakujem Věruško,Kytička má z nás všetkých určite veľkú radosť,veď všetci sme deti Božie.A nájsť Boha a pustiť ho do svojho srdca o to,by sa mal usilovať každý človek-neni to nič ťažké,stačí ho v srdci mať a proste zrazu ho vidíš v očiach malých detí,starčekov...
Zrazu si taká iná,ináč cítiš a začneš vidieť a to je ten pocit,pre ktorý sa oplatilo narodiť.My to môžme zmeniť-veď sme sa narodili ako ľudia.A čo by sme urobili,keby sme našli zázračný prsteň,ktorý splní iba tri želania?Mysleli by sme aj na iných?Ja myslím,že áno-a boli by to aj tí,čo chodia na túto stránku,bola by to aj naša duchovná škola Monáda.
Posielam lásku,ktorú v sebe mám-nech zaletí rovno k vám.
Šťastné nech sú všetky bytosti.(povedal by Eduard Tomáš)
S láskou vaša Marianna

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3258836
Měsíc: 15421
Den: 339