Jdi na obsah Jdi na menu

ČIŠTĚNÍ VLASTNÍ AURY

11. 2. 2009

ČIŠTĚNÍ VLASTNÍ AURY

 

Část 1.

Stejně tak, jak je důležitá hygiena fyzického těla, tak je nutná občasná očista našich duchovních energií. Tak jako na fyzickém těle, i na našem astrálním těle se zadržují a ulpívají různé nečistoty, i když jiné podstaty a jiného druhu.

Aura ( energetický obal,který obklopuje naše tělo) nasává z okolí i z našich vlastních emocí negativní vibrace a podle těchto vibrací se následně zbarvuje.Fyzické tělo očistíme snadno, například vydatnou sprchou, nebo koupelí. Očista těla duchovního a naší vlastní aury, není jednorázovou záležitostí.K úspěšné očistě nám poslouží nejrůznější rituály a čistící techniky. Prvním, počátečním a velkým krokem k úspěchu je naše vlastní upřímnost. Podívat se sám sobě do očí a uvědomit si vlastní chyby ve vlastních myšlenkách, to vyžaduje kus sebezapření a potlačení vlastního ega.To co zde popíšu, je můj vlastní rituál a Ti z Vás, kteří jej vyzkoušeli, nebo teprve vyzkouší, jistě potvrdí, že se cítí lépe a radostněji.

K rituálu očištění potřebujeme: Tři malé čajové svíčky, aromalampičku (do které dáme vůni, která je nám příjemná)  list čistého papíru, jednu vonnou tyčinku (nejvhodnější je santalové dřevo). A hlavně svou touhu v srdci a myšlenku:  Být lepší, zářivější a užitečnější bytostí Vesmíru.

 Postup:

Zapálíme všechny tři svíčky. První svíčka znázorňuje náš vztah k vlastní osobě. Druhá svíčka znázorňuje vztah k druhým lidem okolo nás. Třetí svíčka a její plamen se dotýká našeho vztahu k planetě a lidem jako k celku.Dotýká se našeho vztahu k Bohu a naší ochotě spolupráce se světlem. Budeme si všímat jak svíčky hoří. Který plamen je největší a hoří pravidelně a rovně. Pokud některá ze svíček zhasne, máme v této oblasti největší problém.

Obrazek

Toto jsou mé vlastní svíčky při dnešním rituálu. První svíčka mi napovídá, že na sebe myslím opravdu málo a to bych měla změnit.

(svíčky byly nové, z jednoho balíčku, mají stejné podmínky. A přesto ta jedna hoří jinak)

 Posadíme se v klidu do pohodlné polohy, ( jen pokud jsme zvyklí meditovat, nebo cvičíme jógu, tak do základní meditační polohy). Pro začátečníky stačí poloha v sedě,ve které se cítíte uvolněně a pohodlně. Zhluboka se nadechneme a vydechneme, nejméně 4x. Zavřeme oči, poprosíme svého ochránce, aby nám pomohl vnímat slabé místa v naší duši. Představme si svého ochránce, jako lékaře, který velkou baterkou prosvěcuje nejtajnější zákoutí naší duše. Požádejme lékaře, aby posvítil i na místa, které jsme schopni pečlivě skrývat, protože se za ně stydíme.

Vezmeme list papíru.

Budeme psát na papír své nedostatky, o kterých víme, a které toužíme změnit. Pokud nám běží před očima hádka ze sousedkou, klidně napišme její jméno a poznámku – byl jsem zlý – hádavý, neústupný – přeji si být laskavý a zdvořilý a podobně. Pokud vidíme svou žárlivost – napíšeme – mám k partnerovi málo důvěry, žárlím. - Chci mu více věřit.

Třeba napíšeme, že se zlobíme na svou sestru – pak je důležité napsat – Tuto negativní emoci chci přeměnit na lásku. Z každé slabosti kterou u sebe vidíme a kterou napíšeme, udělejme rozhodnutí k nápravě a změně k lepšímu, pozitivnímu. Možná uvidíme jen sebe jak stojíme u někoho, kdo potřeboval pomoc a my nebyli ochotni pomoci. Opět napišme jak chceme tuto situaci příště napravit.

 Buďme upřímní a prosme svého ochránce – anděla lékaře, ať posílá před naše oči znovu situace z našeho života, které potřebují prosvětlit a změnit.
 Napíšeme všechno, co nás trápí. Možná uvidíme i naše zbytečné finanční ztráty, naše chyby. Vždy vedle negativního postřehu napišme pozitivní změnu, kterou očekáváme.
 

TO JE VELKÝ ÚKLID NAŠÍ DUŠE

Pokud máme vše napsáno a podtrženo poprosíme za odpuštění.

 

Prosím o odpuštění všechny duše, kterým jsem ublížil, které jsem svým chováním zklamal. Prosím Stvořitele,odpusť mi pane, že jsem se nezachoval tak, jak jsem měl. Odpouštím i sám sobě, zklamání, které cítím a bolest, kterou mi moje špatné chování způsobilo. Děkuji.

 Papír roztrháme opravdu na malé kousíčky a vyhodíme, (spálíme, nebo hodíme do toalety).
 Nyní uchopíme zapálenou vonnou tyčinku a uděláme kolem sebe kruh.
 Představíme si,že kouř očišťuje naše tělo, naši mysl a oheň spálí všechno zlé a negativní, co ulpělo na naší auře a zůstalo v našich myšlenkách.
 Poprosíme anděly, aby odvedli všechny bytosti, které ulpívají na našich energiích a ovlivňují naše myšlenky negativním směrem.
 Prosím Stvořitele a čisté bytosti světla, mé milované anděly, aby očistily mou Auru od všech přivtělených bytostí. Ať jsem zbaven všech negativních vlivů, všeho působení zla a vnímám pouze čistou energii Svořitele, energii andělů a čistých bytostí, které vedou mé kroky k lásce a ke světlu.
 

Děkuji.

 Uděláme ještě jeden tentokrát ochranný kruh vonnou tyčinkou.
 

Prosím ve jménu Trojjediného Boha, ať přes tento ochranný kruh nepronikne žádný paprsek negativní energie. Ať světlo a láska naplní moji duši ať každá má myšlenka, každé mé slovo a každé mé rozhodnutí je v přesném souladu zákonů Vesmíru a vůli našeho milovaného Stvořitele.  Amen.

Děkuji.

 Vizuálně si představujeme očistnou sprchu energií, kterou nám Vesmír posílá, jako zlaté, nebo stříbrné světelné paprsky dopadající na naše tělo.
 Tuto očistu provedeme podle vlastní potřeby.
 S láskou Kytička
 Milý obrázek jak kytička čistí dušičky - tak ať Vám to jde taky tak pěkně od ruky. :)))

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Otázka

(Love, 3. 8. 2017 9:56)

Dobrý den,nevadí že nemám vonnou tyčinku** dekuji

kyvadlo

(Zuzana, 14. 12. 2015 19:21)

Mila Kyticka..citim v sebe taku spriaznenost s kyvadlom,,este som s nim nerobila..ale uz je kupene...citala som ,to co si pisala o tom zle..o padani predmetov a zlakla som sa toho...nechcem prepajat zlo s dobrom...ale zaroven ,chcem ludom pomahat...ako sa ochranit ,neublizit si,,ked aj tebe sa to stalo??

děkuji

(miranda, 23. 7. 2011 22:09)

děkuji, děkuji, děkuji ... více slov snad není třeba.

krásná očista

(Marci, 1. 7. 2011 22:50)

Milá kytička,
né náhodou jsem našla ve spoustě informací kolem sebe tu Vaši.
Jsem za to vděčná za tyhle řádky od Vás,žít teď a tady s očistou duše,ale i těla.děkuji děkuji děkuji.
A své dva Andílky jsem si už pojmenovala :-)
S láskou Marci

Děkuji

(překvapená Včelka, 20. 3. 2011 15:16)

Teprve nedávno jsem začala cítit potřebu očisty, a také teprve nedávno jsem mohla neco takového udělat. Tímto způsobem. Děkuji, myslím že tohle je přesně to co jsem hledala ;)

jsem ti vděčná kytičko

(Dagmar, 14. 1. 2011 21:55)

už dávno jsme pochopila,že ptát se proč právě já je naprosto zbytečné a naopak je třeba pochopit a jednat.proto jsem pátrala a našla tebe!Snažila jsem se žít jak se říká podle pravidel,14 let jsem se starala o děti mého manžela svého syna a našeho dnes již tříletého syna,takže na mých bedrech byly 4 děti,domácnost,zahrada a naše firma.měla jsem toho dost a aby toho nebylo málo před rokem mi vyoperovali nádor v mozku naštěstí nezhoubný.Tak mi řekněte proč právě já!nebudu se utápět v sebelítosti.ze všech aktivit mi byla dovolena pouze joga a hned zítra budu pracovat na své auře.věřím že můj úkol v tomto životě ještě mám a že mě čeká ještě spoustu krásného.všichni si to zasloužíme,láska A ŠTĚSTÍ je všude a vám všem je přeji

zde odpověď...

(miluška, 21. 10. 2010 10:59)

Kytičko, před chvílí jsem ti napsala vzkaz ... Po odeslání jsem bloumala po stránknce a náhle jsem vedena intuicí klikla na tento článek o očistě aury...Není to vůbe poprvé, co se mi na tvých nádherných stránkách toto děje, takže se mi rozjasnila tvář... prostě ten článek se přesně vztahoval k tématu o kterém jsem ti psala....škoda, že nemám teď po ruce vonnou tyčinku, ale nevadí, svíčky zapálím hned alespoň pro spálení nečistot... ale rituál se naučím a provedu jej , asi i bez tyčinky, se s víčkou v ruce....tolik se mi líbí.. ano, musíme si čistit svou auru, protože se kontaktujeme s lidmi všeho druhu, vnímaví a nezkušení jedinci často ze sebe vydají svou energii ani nevědí komu a pak se lehce necháme oslabit negacemi které nás strhávají zpět do temnoty.. už nechci žít v temnotě, pochopila jsem že jen cestou duchovní lze ve světě kterého jsme součástí obstát...Miluška

Potřebuji pomoc

(Libuše, 14. 4. 2010 11:14)

Dobrý den Kopretinko, opravdu asi není náhoda, že jsem dnes narazila na Tvé stránky. Nic není náhoda. Jsem v dost špatném období života, chci to změnit, ale nějak mi to nejde. Můžu Tě požádat o pomoc. Již od loňského srpna jsem rozhádaná se svou snachou. Můj syn se přidal na její stranu/ ale tak by to mělo asi být i když je mi to líto, je to jediný syn/aby toho nebylo málo odmítají se s námi s manželem bavit a odepřeli nám i styk s naší vnučkou. Oba s manželem nás to moc trápí, nevíme jak dál, je nám smutno. Hádka vznikla pouze z toho, že jsme chtěli aby naše věci které si půjčují vraceli na místo a mi je nemuseli hledat. Říkáte prkotina, že? Ale při hádce, jak už to bývá se semlelo všechno. Dali bychom jim první poslední, pomohli jsme jim postavit a zařídit dům, když se nastěhovali, tak do půl roka se strhla tato hádka a snacha mi řekla, že mě nikdy vlastně ani "nemusela", byla jsem z toho v šoku, myslela jsem, že máme nádherný vztah, navštěvovali jsme se, hlídali jsme vnučku, všechno co chtěli jsme jim dali a pomohli jak finančně tak i fyzicky. A teď toto. Nevíme jak dál, když nás vidí ani nepozdraví, malou zabaví tak aby nás neviděla / je jí 2,5 roku/, bolí nás z toho srdíčko. Hrozný je to, že ani já se svou tchýní nevycházela dobře a tak jsem se snažila dělat všechno co mi s mou tchýní scházelo. Ale asi to bylo špatně. Kdybych věděla jak to napravit, tak to udělám. Nikdy by mě nenapadlo, že vlastní syn mě bude vydírat vnučkou, protože ví jak jí s manželem milujeme. Manželovi se zhoršila cukrovka a já od té doby špatně spím, nemám o nic zájem, jen pláču a ptám se sama sebe proč? Nechce se mi však jít jako první s omluvou, protože si myslím, že jsme byli v právu, ale mám i strach, že budu odmítnuta a potom by se to už velice špatně zpravovalo. Nevím jak dál, prosím anděle jestli by mě nepomohli. Po přečtení příběhů mě napadlo Vám napsat o radu, nevím jestli je to správné přes tuto adresu, ale nenašla jsem jiný mail u poradny. Děkuji moc za pomoc a radu. Vaše Libuše

Re: Potřebuji pomoc

(Maria, 22. 7. 2010 10:33)

Vážená paní Libuše, po přečtení vašeho dopisu jsem si uvědomila, že jsem vlastně taky snacha.Víte taky jsem bojovala první léta našeho manželství o pozici prvenství u svého manžela. Jsem vdaná dvanáct let a až tedˇsi uvědomuji že to nejde.Ve spoustě věcí se manžel postaví na mou stranu,ale mámu má jenom jednu stejně jako já vy a váš syn.Nemějte mu to za zlé.A vaše snacha? Zkuste si s ní promluvit vím, že se mi to píše asi velmi lehce,ale taky vím, že čím déle to budete odkládat tím více to nepůjde.Moje mamka mi vždycky říkala, že když se odchází od někud odchází se zády,ale když se chceme vrátit musíme jít čelem.Nemějte za zlé své snaše výbuch,kterým vám ublížila možná i ona hledá cestu a neví jak to vše napravit. něměly by jste si nic vyčítat pouze jí řekněte jak vám chybí vaše vnučka a oni.Co vás mrzí. Musíte jít za ní ne za vaším synem, protože tohle by ji popudilo ještě víc.Doufám, že se nezlobíte , že vám takhle radím .Ale vždycky si říkám, jak se má domluvit svět ,když se tolikrát nedokážeme domluvit doma mezi ssebou.Nemyslete si taky se doma s mamkou někdy pohádáme ,ale opravdu vím, že čím déle odkládám promluvu s ní tím je to težší a horší.Atˇse vám to podaří budu držet palce a pokud poprosíte andělíčci vám určitě pomůžou. Mějte se krásně

Vřelý dík Kytičko :o)

(Wiki, 13. 4. 2010 17:57)

Kytičko,připojuji se k těm lidičkám, kteří jsou nesmírně vděční za tvé stránky,které pomáhají pochopit souvislosti,proč se to či ono stalo nebo děje a že mnohé lze změnit především změnou svých postojů a myšlení.Je to tvrdá práce, ale určitě stojí za to aspoň se o to pokusit. Jsem ti vděčná a z celého srdce ti upřimně přeji samé skvělé lidičky, kteří si váží tvé práce a díky tvým stránkách si mohou vybrat co je jim bližší a najdou opět směr jak dál.Přeji ti pevné zdraví a lásku. Wiki

Jsem tu dnes poprvé

(Pípalka, 18. 3. 2010 21:55)

Ahoj Kytičko,
jsem dnes na tvých stránkách poprvé na radu jedné dobré dušičky. Posledních pár let bylo více než náročných.¨Vlivem událostí a znovu se ozývajících špatných zážitků z dětství jsem ztratila klid duše a tím i své schopnosti komunikovat s duchovním světem. Je to jako bych byla nemocná a kus mě umíral.
Poslední rok hledám zoufale pomoc a tohle je jako na zavolanou. Chtěla bych se zase nalézt a duchovní očista je dobrý začátek. Děkuju Lucince, že mě sem přivedla a tobě, že jsi to nevzdala v dnešním nemocném světě. :-). Abych mohla chránit svou rodinu a bojovat za lepší svět musím oř¨čistit a uzdravit naped sebe. Takže ještě jednou díky moc. Pípalka

pro Janu

(Renata, 8. 2. 2010 11:27)

... někteří prostě necítí býti povinováni láskou k vnoučatům, jsou to pro ně v podstatě cizí děti,svoje odchovali a chtějí mít klid...
:-(
To mě jen tak napadlo při tvém příspěvku, se kterým s celým srdcem souhlasím. Jsi šťastná babička a je to láska a příjemno, které takové lidi obklopuje. Mám taky takovou babičku :-) a jednu právě tu druhou, skrze kterou jsem pochopila, že existují tvrdá a zlá srdce, která ubližují jiným...možná jen proto, že sobě pomoci nechtějí a nechtějí přijmout pomoc nabízenou zvenčí...bohužel.

prosba

(didi, 15. 11. 2009 18:57)

NEVÍTE PROSIM NĚKDO JESTLI EXISTUJE NĚJAKÁ SOUTĚŽ S KOFOLÁČKAMA??? JESTLI NĚKDO JO TAK MI NAPIŠTE NA MAIL:didlina125@seznam.cz očekávám jakékoli odpovědi a předem děkuji

díky

(janina, 4. 11. 2009 7:44)

připojuji se k Tomovi, jsem rovněž ve špatné situaci a tato situace mně přivedla na tyto stránky. Moc mi to pomáhá, zamýšlím se sama nad sebou a přemýšlím, komu jsem ublížila já a kdo zase ublížil mě.
díky za tyto stránky

Veliký dík

(Tom, 5. 10. 2009 10:24)

Moc děkuji Kytičce, andílkům a všem ostatním. Před pár dny jsem byl hluboko na dně, na samém dně. Bylo to po stále se vracejících problémech. Náhody a myšlenky mě přivedly až sem na tyto stránky. Provedl jsem podle Tvých rad a návodů očistný rituál a moc se mi ulevilo, viděl jsem spoustu věcí a lidí, kterým jsem ublížil a oni mě. Vracím se sem již asi po páté a je mi na těchto stránkách velmi příjemně.
Moc děkuji za pomoc a že jsi.

Moc dekuji

(Hanka, 5. 6. 2009 15:06)

Právě jsem si dodelala očistný rituál a bylo to naprosto úžesné, dívat se vsechny moje chyby a prohřešky z minulosti jak hoří a cítím jsem se úžasně svobodná a ted kdyz jsem si jeste precetla ta vsechna podekování, tak mi to úplně vehnalo slzy do očí. Dekuju moc

DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI

(Marci, 25. 3. 2009 23:07)

Moc děkuji andílkům, Kytičce i všem ostatním. Po očistě se cítím o mnoho lépe. Svíčky hoří, ale vosk je špinavý. Můžeš mi to kytičko prosím tě vysvětlit. Děkuji Marci

Dobry nadherny vecer

(Jana, 17. 3. 2009 23:20)

Jsem na vasich strankach poprve a velmi mne zaujaly. Ve ctyricetdvou letech jsem ovdovela a poprve jsem se stkala tvari v tvar smrti.Pozdeji jsem se starala o svoji maminku az do jejiho odchodu. Tyto dve umrti v rodine zmenily celkove pohled na svet.V roce 2003 jsemmela mozkovou prihodu ochrnula jsem na levou pulku tela ale svoji vuli jsem stale zde mam milou dcerusku a jeji deti ma vnoucatka mi davaji mnoho lasky.Raduji se i z malickosti, ze treba malicky ma rok a pul krici babika pisla a malicka trileta Baruska mi leti naproti.Jsem nekdy prekvapena,ze nektere babicky se netesi z vnoucatek a treba nemluvi se svou snachou.Ani netusi o kolik lasky jsou ochuzeny.I mne chybi penize,laska,myslim ta partnerska,ale nic nenahrDI KRAsu detskych uprimnych ocek,nebo kapicky deste na vetvickach stromu,ci vrabcaek,ktery se koupe v kaluzi. Pres vsechny starosti,ktere mam jsem stastna na svete a prozivam kazdy den tak jak dokazi plne ho vychutnat,Mam chlupatou pritulnou pritelkyni svoji kocicku Micinku a kdyz nekdy placi tak mi lize oci a rasy kjakoby mi rikala, koukej to bude dobre. Preji krasnou dobrou noc.Jana

Pekny podvecer

(Denisa , 25. 2. 2009 23:04)

Dbry podvecer kyticka,

kontakt na Vasu stranku ku mne prisiel prostrednictvom krasnej duse. Ako pre som si precitala ocistu. Je krasne napisana a priznam sa aj ked som si ju este nespravila urobim tak ked dopisem par viet. Prechadzam obdobim zmien a jednou zo zmien som ja sama. Uz dlhsiu dobu sa zaoberam anielmi a preto som nesmierne rada ze som sa dostala na Vasu stranku. Uprimne sa tesim a prajem Vam vela uspechov vo vedeni.

Dakujm.

Denisa

Děkuji

(Aleš A. Černý, 21. 2. 2009 10:47)

Děkuji za upřímnost, ale i za Vaše poselství, které jsem včera v e-mailu dostal. Škoda, že jste se ozvala až po vloženém příspěvku na tyto stránky.., a ne po odeslaných mailech, které jsem Vám před měsícem odeslal. Přeju ať se i Vám daří:-)

S pozdravem
Aleš*



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3256600
Měsíc: 16165
Den: 620