Jdi na obsah Jdi na menu

NAVŠTÍVILA JSEM ČERTŮV MLÝN

10. 6. 2008

ObrazekPatnáctého března jsem na semináři ve Valašském Meziříčí poznala opravdu hodně úžasných dušiček. Patří k nim i Janička a Ruda. Cítila jsem k nim blízkost a jejich názory a připomínky mně překvapily,protože vlastně doplňovaly informace, které jsem na semináři měla lidičkám předat.Říkala jsem si, že mi je andělé poslali jako pomocníky. Opravdu bylo úžasné slyšet, že informace, které přišly mně, byly shodné s informacemi, které byly z vyšších sfér sděleny Janičce a Rudovi.Tento manželský pár má před sebou úkoly,které se týkají nejen přeměny vibrací naší planety. Proto k nim přicházejí důležité  informace jen tak jaksi samozřejmě. Ihned nám bylo jasné, že po skončení semináře, musíme usednout k jednomu stolu a ještě si povídat. A tak jsem přijala pozvání navštívit Čertův mlýn, tam totiž Janička a Ruda žijí. Starají se o tuto malebnou hospůdku, i když  má poněkud strašidelný název. Místo, kde  čertův mlýn leží se nachází poblíž města Nový Jičín. Když jsem přijížděla směrem od Nového Jičína – místní části Kojetína, začala jsem mít zvláštní pocity. Jakoby v těchto místech bylo nějak víc energie. Jako bych vnímala určitou změnu vibrací.
Když jsme se přibližovali k mlýnu, projížděli jsme kolem rybníka. Jmenuje se stejně jako mlýn. Cítila jsem doteky na rukou, ve vlasech, celý ten kraj je protkán místy, kterým se říká Brána do jiných dimenzí. Jako by se mně dotýkaly neviditelné ruce a zdravily mne. Cítila jsem chvilkami i tlak na solaru, a jaksi automaticky jsem prosila o ochranný štít. V těchto místech totiž mohou bloudit různé duchovní bytosti. Pak jsme s manželem uviděli mlýn přestavěný na hezkou hospůdku. Je to opravdu moc hezké místo. Janička a Ruda nás mile přivítali. V krbu praskal oheň a my se radovali ze setkání. Ještě jsem ani nedopila kávu a najednou kolem mě něco prošlo. Tmavý stín. Slyšitelně zapraskalo v nábytku. Toto se opakovalo několikrát. Janička mi vysvětlila,že jsou to bývalí majitelé mlýna. Necítila jsem negativní vibrace. Tyto bytosti neubližují. Dá se říci, že jsou to strážci mlýna.

Na stěnách jsou sice malby čertů, ale v jakési legrační formě. To místo je klidné, ale i zde je cítit přítomnost průchozí brány. Najednou mi bylo líto, že se mnou nejsou lidičky, kteří navštěvují mé stránky. Tolik moc bych jim toto místo chtěla ukázat. Je zde cítit energie, silné vibrace a citlivé dušičky, zde mohou mít zvláštní vize a zážitky.  A pak mně napadla myšlenka, zrealizovat zde na tomto místě víkendový pobyt. Udělali bychom zasvěcení andělské energii, venku, v krásné přírodě.

Přišlo to jen tak jako myšlenka a hned mně napadl víkend 15. srpna. To je totiž úplněk. O to budou naše zážitky intenzivnější. Přijeli bychom v pátek odpoledne a setkání ukončili nedělním obědem. Hodně dušiček mi píše, že do Chorvatska jet nemůže , ať udělám nějaké setkání u nás. Upozorňuji, že spaní bychom museli řešit ve spacáku na karimatkách, případně ve stanech. Kolem mlýna je dosti prostorná louka. Stravování zajistí Janička a já Vám zde dávám tyto fotografie, aby jste se mohli podívat, jaké je to krásné místo.

Cena víkendového pobytu je 1600Kč

splatná na účet   2508610001  Kód banky 2400

do 15.7. 2008

Vaše Kytička

Obrazek

Obrazek

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3259414
Měsíc: 15441
Den: 607