Jdi na obsah Jdi na menu

TRÉNINK DUŠE 4. - JAK SE ZBAVIT FINANČNÍHO ZÁTÍŽENÍ KARMY

15. 9. 2008

Trénink duše  č. 4.

 Napravit chyby

Pokud máme zatíženou karmu ve finančním směru, znamená to, že v některém z předchozích životů jsme dělali vážné chyby a nenašli jsme rovnováhu v  přístupu k penězům, hmotnému majetku, případně materiálních potřeb ostatních lidí.

V tomto životě jsme se vědomě rozhodli tyto naše nedostatky odčinit a proto přicházejí karmické zkoušky v podobě finančních ztrát, exekucí a podobně.

Jak je možné napravit chyby z minulosti? Stačí naše upřímná lítost a prosby o odpuštění,formulované obecně všem duším, kterým jsme někdy ublížili?

Modlitbu za zlepšení finanční situace najdete v druhé části Tréninku(KROK č.2 publikovaný 3.9. 2008

1/ Odpustit sám sobě

Je nutné si uvědomit, že i když děláme chyby stále je v nás snaha a touha být lepší, jít dál a stát se dokonalejší bytostí.

 2/Poděkovat si za toto rozhodnutí změnit svůj život a postoj k majetku

Pochválit se !!

     Afirmace

Miluji a  přijímám tu bytost, kterou jsem, ať už jsem kýmkoliv, stačí to.

(Afirmaci si napřed přečteme, pak zavřeme oči a představíme si jí napsanou a pak jí se zavřenýma očima sami na list  papíru napíšeme.)

 3/ Zbavit se závislostí

Často si blokujeme přísun hmotných prostředků tím, že v minulosti,nebo i v současnosti jsme závislí na majetku. Takzvaně jsme v majetku uvízli. Nemůžeme se pohnout z místa. Nedokážeme se vzdát věcí. Nedokážeme odejít od partnera, který nám ubližuje a blokujeme si další cestu jen tím, že lpíme na něčem, co nedokážeme opustit.

Úkol pro dnešní den

Vyberme si věc, kterou máme doma a máme ji rádi. /hrníček, dekorativní předmět, šperk, zkrátka cokoli, co nám přirostlo k srdci/ Nejlépe předmět, na kterém spočine často náš láskyplný pohled.

Vezmeme ten předmět do ruky. Přitiskneme na srdeční čakru. Představíme si, jak láskyplná energie proudí z naší čakry do předmětu. Mazleme se s ním chvíli a pociťujme jak se tento předmět stává teplým a jakoby naší láskou ožívá.

Nyní je předmět plný naší pozitivní energie.

Ale pozor.

My totiž ještě dnes tento předmět někomu darujeme. Někomu, kdo s námi nežije v jednom bytě. Je jedno, kdo to je. Toho předmětu se musíme vzdát. Protože je to pouhá věc a my se zbavujeme závislostí na hmotných věcech. Tím,že toto dokážeme, postoupíme o velký krok dopředu.

Já Kytička se teď v této chvíli, dívám na svého zlatého anděla, kterého jsem si přivezla z jedné daleké cesty a kterého mám velmi ráda. Není z pravého zlata, ale to není podstatné. Je tu stále se mnou, a když píšu tyto řádky, už vím, že se rozloučíme. Stála jsem za výlohou v jedné cizí zemi a moc jsem si toho andílka přála. A přiznám se Vám, že mně trochu bolí srdce. Ale jen na okamžik , protože vím,že je to jen předmět a že je v něm má pozitivní energie a zcela určitě někomu udělá velikou radost. A víte komu toho anděla daruji? Tomu, kdo první napíše zde pod komentář svou email adresu a pak si napíšeme. Přes email mi sdělí svou adresu,a mu ještě dnes mého milovaného andílka pošlu. Pokud nevíte komu milovaný předmět darovat, máte zde možnost vyměnit si adresy a vzájemně se obdarovat. Samozřejmě napřed prostřednictvím email adresy. Abychom ochránili vaše osobní data. Předměty takto aktivované srdeční čakrou totiž přinášejí velmi pozitivní energii do Vašeho bytu. A my se nezbavujeme toho, co nepotřebujeme, ale naopak dáváme to, co máme rádi. Dáváme to z lásky. Abychom někomu jinému udělali radost a přáli mu jen to nejlepší.A to je účinný lék na naši zatíženou karmu.

S láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Míša, 3. 6. 2012 14:34)

Dobrý den,
dnes jsem úplně náhodou zabloudila na tyto stránky a nemůžu uvěřit kolik odpovědí jsem zde našla.Od r.2010 jsem se začala zajímat o věci né zcela přirozené,jak by někdo řekl,ale až teprve v polovině min.roku jsem začala mít podivné schopnosti,které jsou čím dál tím intenzivnější a abych řekla pravdu moc si s nimi nevím rady.Současně s tím také,ale přišly problémy.hlavně finančního rázu,které přetrvávají do teď.Podle toho co jsem zde přečetla si myslím,že jde o čištění karmy.Myslíte,že by jsme si i tom mohli více popovídat v soukromí,popř.přes email?Nějak jsem neobjevila ten Váš,tak přikládám alespoň můj a budu ráda,když se budeme moci spojit.
Děkuji mnohokrát a posílám mnoho lásky a sluníčka v duši Vám a také všem,kteří na tyto stránky zavítají
miluseszotkowska@seznam.cz

věc, kterou ještě nemám doma

(Martina, 20. 4. 2012 11:53)

Kytičko, chtěla bych se jen zeptat, jestli ta věc může být i něco, co ještě nemám, ale moc si to přeju mít. Nevim proč, ale už teď tu věc mám ráda, protože si ji tak moc přeju mít. Asi to je blbost, že?

PODĚKOVÁNÍ ZA POMOC A NEOCENITELNOU RADU

(LIBUŠE, 29. 3. 2012 11:09)

KYTIČKO MOC DĚKUJI JIŽ DELŠÍ OBU JSEM HLEDALA CESTU JAK ZA SVÉ FINANČNÍ KARMY VEN A TA MNĚ MOJI ANDĚK LÉ STRAŽNI PŘIVEDLI NA TENTO PORTALEK DEKUJI JEŠTĚ JEDNOU ZA VÁS A VAŠI POMOC S KARMOU NAVALILA JSEM SI NA SEBE POTÍŽE JINÝCH KTERYM JSEM JAKO TELEVYZNI VĚŠTKYNĚ POMAHALA A PROJEVILO SE TO V REALNM ŽIVOTĚ JAKO UBYTEK KLIENTU A TUDÍŠ I PENĚZ A STALE TO KLESÁ TYHLE STRANKY MNĚ ZVEDLI NALADU A PODLE SVYCH ANĚLU JSEM NA SPRAVNÉ CESTĚ MOJE KARMA JE ZATÍŽENÁ MOC MOJE DATUM NAROZENÍ JE 25,4,1960 NA ČIŠTĚNÍ POUŽÍVÁM BÍLÉ SVĚTLO A FIALOVÝ PLAMEN SAINT GERMAINUV ČISTÍM JEDNOTLIVÉ ČAKRY STALE ZA VŠ DĚKUJI A POSILÁM LÁSKU ALE ASI TO JEŠTĚ NENI VŠE CO MOHU PRO SVOJE OČIŠTĚNÍ UDĚLAT JSEM NESMIRNĚ VDĚČNÁ ZA KAŽDOU RADU PŘEJI VÁM KRÁSNÝ CELÝ ZBYTEK ROKU TRANSFORMACI 2012 A STÁLÉ SLUNÍČKO VE VAŠÍ DUŠIČCE I SRDÍČKU LIBUŠE

děkuji za vaše stránky

(Hanka, 31. 10. 2008 12:49)

Dobrý den všem tady.Objevila jsem vaše stránky nedávno a velice ráda na ně chodím a čtu a čtu...Taky jsem nikdy neměla s penězma problémy,vždy jsem jich měla myslím dost.Až také do doby,než přišel můj dnes už bývalý manžel.On byl samý dluh,dnes je samá exekuce tím hůř pro mne,protože se stále ještě o majetek soudíme.Myslím si,že asi mám nějaký dluh z minulého života a nevím jak ho splatit,jak to napravit.Vzdala jsem se už hodně věcí,už dávno jsem pochopila,že majetek není nejdůležitější.Mám zdravou dceru a ta je pro mne vším...Chci ale pro svou dceru zachovat alespoň bydlení,třeba i to je špatně,ale nemohu se všeho vzdát.Její otec mi neplatí ani alimenty..poradíte mi někdo??Jak splatit tento dluh??Nebo je to dluh mého bývaléo manžela a já se s ním vezu??Ale vím,že nic není náhoda,tak ani to,že jsem ho potkala a že jsem měla ty jeho problémy řešit.10let jsem s ním splácela dluhy,platila na jeho syna a teď sama nemám nic...nevím kde je chyba...

Dárek

(Pavla, 23. 9. 2008 9:21)

No, to byl úkol. Také jsem přemýšlela, co darovat, protože si myslím, že nejsem zatížená ani na hrníčky ani na předměty. Ale nakonec jsem také na to došla: před časem jsem si vyrobila polštář na čtení v posteli, tak jsem ho darovala dnes ráno svému tatínkovi, který je upoután na lůžko, jemu bude sloužit mnohem více než mně. Kytičko, moc děkuji a přeji všem sluníčkové dny. Pavla

Darček

(Nora, 22. 9. 2008 18:52)

Ahojky Kytičko,
až dnes som sa dostala k počítaču. Prečítala som si tréning č. 4. Asi 3 dni pred Tvojím uverejnením článku som sa rozhodla stať "dobrým anjelom". Na Slovensku je nadácia "dobrý anjel" a stará sa o rodiny, ktoré postihlo onkologické ochorenie. Mesačne sa tam prispieva určitou sumou (je to na jednotlivcovi) a ten sa dozvie aj meno a príbeh človeka,ktorému tieto peniaze pôjdu. Je aj toto darček, vieš je to od srdca ale nič osobne. Želám všetkým veľa krásnych dní. Nora

dáreček

(Dita, 18. 9. 2008 22:55)

Dnes přijel k nám domů přespat moc hodný člověk, jmenuje se Dan,je budhysta, zvláštně na mě kouká. Zrovna si s partnerem někam zajeli a já si čtu na stránkách Kytičky. Najednou jsem si uvědomila, že jsem ještě nikomu nedala mě drahou věc. Jsem tady totiž bez přátel, nikoho tu neznám a své drahé kamarády mám daleko. Dan je hodně zdaleka a já mám pocit, že vždy přijede v tu správnou dobu. Dal mi už hodně malých dárečků a já nikdy nevěděla, co mu mám na oplátku koupit. A právě před chvilkou mi to došlo !!!! Dám mu mě opravdu drahou věc, je to sádrové prasátko, které odléval můj taťka, když mi bylo něco kolem 10 let. Měl to jako brigádku. První prasátko se mu prý nepovedlo a chtěl ho hodit do koše, mě přišlo strašně smutné, že by něco co sám vyrobil, hodil jen tak do koše. Vzala jsem si ho a schovala. Na každé stěhování jsem ho vozila sebou, nikdy bych ho nevyhodila. Stále vidím tu místnost a tátu, jak sprejem maluje sádrovou kasičku. Je to tak půl roku, co jsem ho různýma barvičkama zpravovala s tím, že do něj budeme střádat penízky pro holky na hračky. Jak to tak bývá, přišla složenka a milé prasátko bylo pečlivě vykuchané nožem. Nezbyla v něm ani korunka. Už dlouho je prázdné na skříni a dnes ho daruji. Nevím, jestli bude Dan nadšený, že potáhne stopem v malém batůžku celkem objemné prasátko, ale já vím, že to přijme a pochopí...........
Děkuji

darek

(Ivana, 16. 9. 2008 20:26)

Dnes jsem objevila komu dam svuj darek, je to pani ucitelka z druziny, potrebuje nejakou tasticku na vybrane penize od deti a tak ji dam svou novou, kterou jsem sama usila a vysila na dovolene. Moc se mi libila, ma havajskou vysivku. Tak ji hned zitra dostane.

znovu do toho

(Jana, 16. 9. 2008 12:14)

Milá Kytička, až včera som sa dostala k 3. kroku v Treninku duše. Tak ho mám za sebou a dnes si čítam ďalší. Akoby to čakalo až to urobím, aby som si mohla prečítať ďalší krok.:-)) Ešte netuším ako to bude s tým darovaním, verím, že ma niečo samé napadne. Bolo nádherné predstavovať si všetko o 6 mesiacov neskôr, vyšla som z vane plná elánu a nadšenia. Len to vydržať. Prajem nám všetkým zapájajúcim sa do týchto tréninkov veľa trpezlivosti a vytrvalosti.
Pekný deň
danula@centrum.sk

jak je to krásně vedeno

(Lenka, 16. 9. 2008 8:29)

Včera ráno jsem si koupila krásnou podzimní dekoraci do bytu na okno,přišla jsem domů a nejprve šla k mamce a najednou mě napadlo,že to zavěsím do okna jí,přitom ještě před chvilkou jsem to koupila sobě...odpoledne zapnu počítač a čtu trénink 4 ohledně darování ,věřím,že nás andílci vedou a moc kytičko děkuji.Lenka.

Je to opravdu těžké

(Channah, 15. 9. 2008 20:19)

Mílá Kytičko,taky jsem se rozhodla darovat svého andílka,kterého jsem měla u postele,daruji ho dceři,která z něj bude mít velkou radost.Opravdu jsem netušila,že to dude tak těžké,bolel mě pocit,že se jej musím vzdát,ale zase mě hřeje u srdce,že bude dělat radost někomu jinému.Posílám plnou náruč lásky a moc ,moc Tě objímám,díky,že jsi.Channah

Mamince

(Eva, 15. 9. 2008 20:11)

Přemýšlela jsem, co mi tak přirostlo k srdci, že bych to nemohla darovat. CHvíli jsem si myslela, že nic. V duchu očima přejíždím předměty v domě a náhle vím, co daruji a komu. Je to hrníček, který mi před mnoha lety koupil syn k narozeninám a pak se mi ho styděl dát, tak ho schoval pod svoji postel. Prozradila mi to neteř,já si hrníček našla a synovi jsem za projev jeho lásky poděkovala. Na tom hrníčku byl nápis MAMINCE. Ten hrníček dostane právě tahle neteř.Dnes jí ho dát nemohu, žije v jiném městě.Ale pošlu jí hned zprávu, že pro ni mám dárek, od této chvíle je její a hned zítra jí ho pošlu.Právě jsem se s ním se slzami rozloučila.
Eva

Andílek

(Zdeňka Hyková, 15. 9. 2008 18:52)

zdenka.hykova@seznam.cz

Soška andílka

(Lenka, 15. 9. 2008 17:40)

Milá Kytičko i pro mne to dnes nebude asi jednoduché dát andílka,který se na mě každý den usmíval,ale už vím komu ho daruji. Je to kamarádka,která dnes dojde na kafčo. Je to zvláštní,ale už teď se těším,až jí ho dám..mám totíž krásný pocit ,že jí přinese štěstí..Děkuji mooooc Lenula

Problém.

(Dana, 15. 9. 2008 17:22)

Tak tato lekce mě dostala. Nevím, co by mi tak moc přirostlo k srdci, abych se toho měla problém zbavit. Snad jedině PC, a ten potřebuji k práci, takže ho darovat nemohu. Nikdy jsem na věcech nelpěla, a klidně dala každému co chtěl. Taky jsem nikdy problémy neměla, nebo jen přechodně. Ty mám až teď přišli s novým manželem, a co je horší problémy zůstaly i když on odešel k milence. No třeba něco objevím.

Hrníček

(Petra, 15. 9. 2008 17:00)

Milá Kytičko,
i já pokračuju v tréninku a musím říct,že dneska to bylo docela těžké,když jsem si přečetla,že máme darovat svůj oblíbený předmět,věděla jsem hned,že ho daruji svénu bratrovi a nakonec má volba padla na hrníček,ktrý jsem si teprve nedávno koupila,ale přesto mi přirostl k srdci jen jsem ho poprvé uviděla.I mě trochu bolelo u srdce,ale už je to dobré.Byla to zkouška,ale zvládla jsem ji.Děkuji ti za vše :-)

Andílek

(Jana, 15. 9. 2008 13:09)

Ahoj Kytičko,
taky dnes pokračuji v tomto tréningu. A představ si, jak tak čtu, že bysme měli někomu darovat něco co je nám milé, jsem si také vzpomněla na svého andílka, kterého jsem si koupila kdysi. Je to malinké miminko zabalené v křidélkách a mám ho moc ráda. Vím, že ho dnes dám své mamince. Po práci sedám do auta a jedu :-). Děkuju Jana

Dárek z lásky

(Mirka , 15. 9. 2008 12:47)

Drahá Kytičko, ze srdce Ti děkuju za tyto řádky, účastním se tréninku a před časem jsem i spolu pracovaly, shodou okolností ohledně peněz a mého karmického zatížení. Děkuji ti za Tvoji pomoc všem a posílám mnoho lásky. Mirka, email: Barnetova@seznam.cz

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 19
Celkem: 3256175
Měsíc: 16194
Den: 474