Jdi na obsah Jdi na menu

PROSÍM BOHA I ANDĚLY O DALŠÍ ZÁZRAK

andělé-a-oblaka.gif12.10.2011

Zdravím tě milá Kytičko,

trošku se ti připomenu,díky tobě máme ten nejdražší poklad již 3letou holčičku Sophinku a před dvěmi lety si mi pomohla vyrovnat se se smrtí mého milovaného dědouška Mirka.
Moc tě zdravím a opět mám na tebe prosbičku,nějakou dobu se snažíme o druhé miminko,ale nedaří se....Myslíš,že k nám dušička miminka zavítá,nebo Sofinka bude jedináček?První těhotenství bylo předčasně ukončené o měsíc dříve porodem ,ale malá byla zdravá ,všechno naprosto bez problému.Má ráda hudbu a zvířátka,přesně tak jak si mi psala,když jsem ji čekala.Je to naše sluníčko,náš andílek, naše láska...

                                                                                                                                               
Když jsem byla těhotná se Sofinkou tak jsem hned v začátku těhotenství potratila miminko,její dvojčátko...Cítím,že by se mělo narodit,dalo přednost Sofince,vědělo,že dvojčátka nezvládnu donosit..Strašně moc si přeji tu šlechetnou dušičku poznat zahrnout ji láskou...často na ni myslím...Cítím ,že to byl chlapeček a téměř celé těhotenství se Sofinkou, jsem ho vnímala a cítila u sebe...Nevím co si mám o tom myslet,proč už se k nám dávno nevrátil,nebo je pořád někde tady s náma a potřebuje odvést ke světlu.Prosím tě Kytičko o další zázrak,pomůžeš nám? S láskou Petra Sophinka a David J.

andílek-holčička-lila.jpg17.10.2011

Zdravím tě milá Kytičko,před pár dny jsem ti psala o Sophince a o tom jestli bude jedináček nebo k nám andílci pošlou ještě jedno miminko,jaké bylo překvapení když se mi hned na to udělalo špatně ,druhý den také. Odpoledne mě napadlo,udělat si těhotenský test a musela jsem si sednout,byly tam dvě čárky.

Noc před tím jsem měla živý sen kde mi lékař oznamoval ,že jsem těhotná a hned na to jsem v tom snu držela v náručí nahé miminko a říklala jsem mu ať s námi zůstane ,že ho milujeme a chceme být s nim,někdo byl u toho s námi,jen si nepamatuji kdo to byl..Celý den jsem na ten krásný sen myslela a říkala jsem si ,že mi ho poslali andílci od tebe,že si je poslala,jako odpověď na mou otázku.Kdyby se mi sen nezdál ani by mě nenapadlo si dělat test.Zkrátka se ti Kytičko s andílky povedl další zázrak.Na náhody dávno nevěřím.Tak jsme teď celá rodina štastní a jen se modlíme aby všechno dobře dopadlo.

Vím,že mám gynekologický problém,proto užívám bylinné čaje ,tak snad to zvládneme alesoň do 8 měsíce jak se Sophinkou. Archandělé Rafael a Gabriel jsou teď neustále se mnou,moc je pořád prosím o pomoc pro miminko.Jsem tak šťastna Kytičko.Všecno ti píši,ale ty jsi to věděla....Jen si říkám,jestli je to ta dušička .co se nenarodila,proto aby se mohla narodit Sophinka....Nebo se k nám vrací dědoušek MIrek....U bratra ,Který má domek hned vedle nás budou mít miminko 3 měsíce před námi,takže jestli všechno dobře dopadne tak naše děti budou jako dvojčátka,navíc bratr je kmotrem naší Sofinky a já půjdu jejich miminku také za kmotru.Kytičko děkuji ti ,že jsi,jsi úžasná,drž nám palečky prosím s láskou Petra


víla-nádherná.jpg20.10.2011

Drahá Peťulko,

Než jsem Ti stačila napsat, že si nevidím Sofinku jako jedináčka, odpověď Ti přišla přes andílky sama. Andělé jsou zkrátka dokonalé a úžasné bytosti. Děje se to poslední dobou, až příliš často. Právě  na posledním semináři v Ostravě jsme si o tom povídali,že mi hodně lidiček píše dotaz a pak mají sen, ve kterém mě vidí buď mou osobu, nebo jiného člověka, který jim sdělí odpověď.

Zkrátka, kdo má vědět, ví. Peťulko, vím, jak těžké období jsi prožívala, než přišla Sofinka. Světélka naděje a zase období tmy, kdy Tvá těhotenství končila ve tmě. Jenže víš, jak to je na našem pozemském světě. Dopadají na nás paprsky světla a stínu, neboť život tvoři vždy dualita – štěstí a utrpení, smích a slzy, pozitivní a negativní. Jedno bez druhého nejsme schopní plně docenit. A tak se snažíme sladit a zvýšit vibrace, abychom přitahovali co nejvíce pozitivní energie a láskyplných vibrací.

Mám pro Tebe několik zpráv. Ta první je, že dvojčátko od Sofinky, kterému se nepodařilo narodit, touží vstoupit do Tvého života. Jistě cítíš tyto láskyplné vibrace.  Zpráva druhá je, že i toto těhotenství máš šanci ustát. Vyžeň všechny pochybnosti a zapomeň na prognózy lékařů. Stejně tak jako u Sofinky, i teď budou k ničemu a vesmír stejně dokoná tento další zázrak. . Druhé miminko bude mít příležitost vstoupit do Tvého života jako milované a toužebně očekávané dítě. Jediné, co Tě může ohrozit, je Tvůj vlastní strach.  Věř, že v Tobě je ta Boží síla, mocná a  tvořivá, překonávající překážky. Jen věřit a nepřestávat vyhánět z hlavy dotěrné myšlenky a strachy.

anděl-mávající-křídly.gifAFIRMACE PRO TEBE

Věřím, že právě teď jsem v silném spojení s nebesy. Jsem obklopena Boží láskou ,Bůh mě podporuje a žehná mi. Já přijímám jeho světlo celou svou bytostí a vysílám k němu paprsky lásky a vděčnosti. Přijímám pomoc Archandělu a děkuji za jejich léčivou energii, kterou mi poskytují. Vím, že mohu požádat tolik pomoci, kolik si jen přeji. Ochotně přijímám všechny dary, které mi Bůh a jeho andělé poskytují.

PŘEDSTAVUJ SI

Boží energii, jako silný sloup jasného zářivého světla, které sestupuje na Tebe jako teplá sprcha a obalí celou Tvou bytost. Ty a tvé dítě, které v této vizi držíš v náručí, jste v jasu Božího světla, v absolutním bezpečí.

Také já Kytička, celou svou myslí a srdcem věřím v šťastný konec. Těším se na fotku Tvého miminka a žehnám Ti. Opatruj se Peťulko , přeji Ti jen sluníčkové dny plné lásky a radostného očekávání.

S láskou Kytička

linka-GH.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

prosím Boha o pomoc

(Petra, 13. 6. 2012 21:18)

Milá Kytičko,tak krásně se mi čtou příběhy se šťastným koncem..Můj příběh o velkém štěstí tak ale neskončil.Miminko,po kterém s manželem toužíme 7 let,se nenarodilo.Zbyla po něm jen velká rána v našich srdcích.Chtěla bych ho zpátky a prosím všechny andělé a Boha o pomoc.Prosím,pomozte nám a vraťte k nám tu malinkou zatoulanou dušičku,kterou milujeme,ale nedostali jsme šanci objímat ji.Vrať se k nám domů,čekáme na tebe a milujeme tě.

PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ

(Božena, 26. 10. 2011 16:28)

Milá Peťulko,mám radost z vaši radosti,je krásné být znovu maminkou.Přeju hodně moc lásky a štěstí, ať se miminko narodí do láskyplné náruče.

Posílám lásku

(Monika H., 20. 10. 2011 12:10)

Milá Petři,
když jsem četla Tvůj příběh, tekly mi slzy dojetí. Je krásné, že za vámi přišla další dušička a přeji vám, ať to vše ustojíte, máte jen pozitivní myšlenky a víru, že vše dopadne dobře. Já vám to moc přeju, věřím tomu a posílám vám plno lásky.
Monika

moc zdravím

(Jana, 20. 10. 2011 10:53)

držím Ti Petruško palečky :o)))))))))

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3259356
Měsíc: 15455
Den: 601