Jdi na obsah Jdi na menu

ODSTRANĚNÍ KARMICKÝCH PROGRAMŮ

ODSTRANĚNÍ KARMICKÝCH  PROGRAMŮ

link-kv3.gif

 

Moje milé a přenádherné bytosti lásky,

moje poradna v poslední době zaznamenala, velmi mnoho klientů, kterým se v této době už nechce žít a existovat v této zvláštní době. Extrémní nárůst sebevražd, dokonce už i v řadách dětí do 15 let, to je alarmující. Není pro některé duše jednoduché potácet se s úmornou snahou přežít změny, které k nám přicházejí a kterými všichni procházíme. Je čas naší vibrační proměny a právě probíhá čas vnitřního přenastavení a to lidem přináší stres, psychický tlak a často ztrácí hodně energie. Odstranit a vyléčit staré programy, to je velmi důležité nejen pro vzestup a vyšší vibrace, ale také pro naše fyzické i psychické zdraví. Proto se v rodinách vynořují staré křivdy, zapomenuté bolesti a toto čištění prochází napříč celými generačními liniemi. To vše, se nyní děje. 

 

Hádky, nepochopení, vytahování starých traumat, výčitky a zbytečné hádky. Proč tomu tak je? Celá naše planeta totiž momentálně prochází starým systémem do vyšších rovin a je potřeba vyčistit a dořešit to, co je brzdou našeho vývoje a postupu. Bez vyléčení těchto jizev a bloků, není možné jít dál cestou vzestupu. Co nás tedy nejvíc brzdí v tom, abychom se vznášeli na lehounkém obláčku samotného bytí, lásky a prožívali dny plné štěstí a radosti a prožívali vzestup bez újmy? 

 

 

1/  STÁLE PŘETRVÁVAJÍCÍ STRACHY

2/  NEZPRACOVANÉ KŘIVDY

3/  BOLESTI Z PROŽITÝCH TRAUMAT

4/  ZÁVISLOSTI

5/ ZÁVIST

6/ ŽÁRLIVOST

7/ NEODPUŠTĚNÍ

8/ NEDOSTATEK VÍRY

 

 

Určitě jste si všimli, jak rychle se v této době zhmotňují naše myšlenky.  Ovšem pouze za předpokladu, že jsme správně nastavení a nebrzdí nás nedůvěra a bloky v podvědomí. Jeden z největších bloků, který brzdí naše zdraví, úspěchy, štěstí a hojnost je informace, kterou si v podvědomí neseme napříč životem, dokonce může křížit naše záměry i po dobu několik životů. Je to důsledek našeho selhání v některé oblasti života a nese jméno      N E Z A S L O U Ž Í M   S I  !

Pokud máme v nevědomé rovině bytí informaci /pocit/, že si něco nezasloužíme, můžeme vědomě vysílat jakékoliv přání a stejně se nepohne ani stéblo trávy. Všechno to, co si duše nese ve své paměti, ovlivňuje její osobnost a život. Například. Pokud si v podvědomí neseš informaci, že si nezasloužíš být matkou. Nikdy neotěhotníš. Každý pokus ať už přirozený, či nepřirozený, ztroskotá na neúspěchu. Pokud si neseš informaci a silný pocit,  že si nezasloužíš lásku, tvoje vztahy jsou jedná velká katastrofa. Ale se všemi těmito bloky lze pracovat a v této době je to to nejdůležitější, co lze udělat pro svůj život. ODKRÝT, VYČISTIT, UZDRAVIT A ODSTRANIT. Nezapomínejte na to, že i duše potřebuje jakousi vnitřní hygienu.

Připravila jsem v napojení na čisté bytosti lásky celou sérii andělských proseb, rituálů a modliteb, s kterými se svými klienty intenzivně pracuji, většinou on-line a je možné si s mým citlivým vedením, tak vyléčit všechny brzdy a překážky, které stojí v cestě k dalšímu rozvoji, vzestupu a uzdravení vaší duše. To bude teď velmi důležitý úkol pro nás pro všechny. Automatickým písmen odkryjeme ty nejhlubší ukotvené problémy a nastavíme ozdravný proces. Je jasné, že pokud se uzdraví podvědomé bolesti a křivdy, zlepší se i rovina fyzického zdraví. A to je vzhledem ke stavu našeho zdravotnictví, také životně důležité. Budu se nyní intenzivně věnovat vašim potřebám a věřím, že naše vzájemné propojení přinese očekávané výsledky. Jsou duše, které akutně potřebují pomoc a neví, jak. Předejte jim prosím informace.

Přeji vám moji nejdražší to nejvyšší požehnání ve všech oblastech vašeho života.

Děkuji, že vám mohu pomáhat. Je to nesmírně krásné, vidět, jak se vaše životy harmonizují.

Děkuji za kytici 101 růží, kterou mi kurýr přivezl s nádherným vzkazem a dostala jsem tento velký dar, od klientky Verunky. Verunko, rozplakala jsi mě.

 

S láskou Vaše Jana Kytička

 

ja-a-kytice-ruzi.jpg

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3259899
Měsíc: 15498
Den: 508