Jdi na obsah Jdi na menu

PŘIŠLA LÁSKA, MIMINKO, ALE TAKÉ DALŠÍ TĚŽKÁ ZKOUŠKA

 LUKÁŠEK MÁ SOUROZENCE, SESTŘIČKU KLÁRKU A MÁM PO BOKU ČLOVĚKA, KTERÝ MNE MILUJE

víla-s-růžovým-motýlem.gifKytičko nejkytičkovatější,

po dlouhé době tě zdravím a ráda bych se s tebou podělila o štěstí, jaké mě (a to vlastně díky Tobě) od doby, co jsme spolu pracovaly na uzdravení mé bolavé dušičky, potkalo.
Silného pouta k člověku, který měl nedořešený vztah, jsem se dokázala sprostit...a za nedlouho mě potkalo to největší štěstí .... mám po boku člověka, který mě miluje .... opravdově miluje. A věř, že než jsem se o tom přesvědčila, měl se mnou obrovskou trpělivost .... celou tu dobu trpělivě čekal, než v sobě najdu sílu po předchozím zklamání opět někomu uvěřit a začít si naplno užívat vzájemné souhry.
 
Dnes už má Lukášek sourozence, sestřičku Klárku a my další sluníčko v domě.
Před třemi měsíce mi lékaři sdělili, že mám rakovinu .... od té doby jsem absolvovala již tři operace a nastoupila chemoterapeutickou léčbu...vím, že je to kruté, ale taky vím, že všechno zlé je k něčemu dobré....a kdyby už k ničemu jinému, tak "díky" této kruté diagnoze jsem teprve nyní pochopila, jak hluboce a opravdově mě můj muž miluje .... jsem i přes to všechno co podstupujeme šťastná...můj muž stojí při mě, velmi mi psychicky pomáhá zvládat a vypořádat se s důsledky léčby...nezáleží mu na tom, že mi museli vzít prsa, přišla jsem o vlasy...jediné co je pro něho důležité je, abych se uzdravila a zbytečně se, podle něho těmato pro život zcela nedůležitýma věcma, zbytečně netrápila .... jsem opravdu šťastná .... a zároveň se stydím, že tak hluboký cit jsem byla schopná vnímat, až když přišla tahle zkouška.

Posílám ti i fotečku naší rodinky ... je to ze svatby, kterou jsme měli letos v červnu.
Měj se Kytičko moc pěkně, přeji Ti mnoho štěstí v práci s našimi dušičkami a ještě jedenkrát Ti děkuji, žes mě naučila se na všechno kolem naučila dívat trošku jinýma očima.
 
Martina

snimek_066.jpg

link-unor-1

 
víla-nádherná.jpgDrahá Martinko,
Tolik mně začátek Tvého dopisu potěšil. Víš, když jsme si psaly, cítila jsem jak se Tvá dušička uzdravuje a také já jsem věřila, že se Tvůj sen splní a další děťátko si k tobě najde cestu společně s mužem, který Tě bude milovat. Tak to bylo psáno ve Tvém osudu. Tak se to také stalo.
Co mne však bolí, je další zkouška, kterou bude těžké zvládnout.
Věřím, že s  pomocí svého manžela i tuto zkoušku překonáš, ustojíš a zvládneš.
U této nemoci je pochopitelně nesmírně důležitá víra.Nenechat se zlomit, nedovolit, aby se Tvá víra otřásla v základech. Moc na Tebe myslím a co je důležité opět si opakovat afirmace, které léčí.
 
VDECHUJI ŽIVOT SVÝM PŘEDSTAVÁM A S KAŽDÝM NADECHNUTÍM SE MÉ TĚLO UZDRAVUJE.
 
PEVNÉ ZDRAVÍ, JE MŮJ PŘIROZENÝ STAV.
 
DO MÉHO FYZICKÉHO I DUCHOVNÍHO TĚLA PROUDÍ NOVÁ POSILUJÍCÍ ENERGIE, KTERÁ LÉČÍ VŠE, CO JE POTŘEBA.
 
KAŽDÁ ZKUŠENOST JE PŘÍLEŽITOSTÍ K MÉMU RŮSTU.
 
Přeji Ti Martinko hodně síly a pevného odhodlání k vítězství. Prosím archanděla Rafaela o léčivé světlo pro Tebe. Ať milovaní andělé posilují Tvé fyzické i duchovní tělo. Ať Boží láska a světlo uzdravuje každé zákoutí Tvé duše i Tvého těla.
 
randel13.jpgVzkaz od andělů:
Milovaná duše, neklesej na mysli a děkuj za všechny dny, které jsi mohla prožít i za ty, které ještě prožiješ. Tvůj život je nekonečnou cestou lásky a tvořivé síly, která působí ve všech směrech. Co je v očích lidských utrpením, v očích nás andělů často bývá požehnáním.
Každá situace přináší nové pohledy, poznatky a zkušenosti. Léčivé světlo a napojení na energii milovaného Stvořitele, stává se posilujícím. Nechť Tě na Tvé pouti toto světlo provází a naplňuje. Věř, že uzdravuje Tvé tělo i mysl.
S pokojem a mírem povznes svou mysl k nám, andělům. Zůstáváme při Tobě.

S láskou Kytička

 

link-16.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

RODIČŮM

(MARIE, 10. 11. 2010 15:51)

MILÁ KYTIČKO.JMENUJI SE MARIE A JE MI 56 LET. NA TVOJE STRÁNKY JSEM SE DOSTALA PROSTŘEDNICTVÍM TELEVIZE.JSOU NÁDHERNÉ A VĚŘÍM,ŽE MI SNAD DROBET POMŮŽEŠ.JSEM ŠTASTNĚ VDANÁ MÁM HODNÉHO MANŽELA DVĚ DĚTI A TŘI SLUNÍČKA VNOUČÁTKA.DÁ SE ŘÍCŘT,ŽE MĚ NIC NECHYBÍ.ALE OPAK JE PRAVDOU.NEMOHU SE STÁLE VYROVNAT SE SMRTÍ SVÝCH RODIČŮ.MĚLA JSEM JE STRAŠNĚ RÁDA,ALE NIKDY JSEM JIM TO NEDOKÁZALA ŘÍCI.DNEC,KDYŽ JE TO 6 LET CO ZEMŘEL TATÍNEK A DVA ROKY CO ODEŠLA MAMINKA STÁLE PŘEMÝŠLÍM,PROČ JSEM SE KNIM NĚKDY CHOVALA OŠKLIVĚ ZVLÁŠTĚ K TATINKOVI KDYŽ BYL TĚŽCE NEMOCNÝ A JÁ JSEM NA NĚHO NEMĚLA ČAS.MAMINKU JSEM TAKÉ MILOVALA A JAK RÁDA BYCH JÍ TO DNESKA ŘEKLA ALE UŽ TO NEJDE.S ODSTUPEM ČASU MI CHYBÍ VÍC A VÍC .NEVÍM JAK SE S TÍM MÁM VYROVNAT,NEMÁM SI S KÝM POPOVÍDAT IKDYŽ MÁM DĚTI TY TO BEROU ŮPLNĚ JINAK A MANŽEL TAKÉ.JAK RÁDA BYCH JEŠTĚ ŘEKLA SLŮVKO MAMINKO NEBO TATÍNKU,ALE BOHUŽEL JE POZDĚ.TAK SI VŽDYCKY POPLÁČU ALE LEPŠÍ TO NENÍ.MŮŽEŠ MI NĚJAK POMOCI DĚKUJI TVOJE MARIE

přírodní léčba medicíny

(am, 7. 11. 2010 21:05)

existuje mnoho ověřených a vyzkoušených přírodních metod léčby rakoviny

stačí je vyhledat na googlu
léčba pitím zeleninových šťáv 2 měsíce,
pomocí hlívy,
javorový sirup,
nová germánnská medicína (www.cez-okno.net)
aj.

je smutné, že o tom tak málo lidí ví.

a lidé by byli u smutnější, kdyby věděli, co znamená pojem rakovinový průmysl
(ale pozor, nedávat vinu ani jim ani sobě, nenechat se strhnout ke zlobě, popř. jen na začátku pro vyjádření)

rakovina prsu většinou na duševní úrovni souvisí s dětmi či mužem (možná že to souviselo s tím bývalým)

informace

(zuzu, 29. 10. 2010 11:57)

Ahoj Martino,
pri precteni tveho dopisu a momentalne clanku me napadlo, ze je tu jeste jedna moznost proc ta nemoc. Sbiram spoustu informaci a napadlo me, ze by ta pricina mohla pochazet jeste z tve nemocne aury. Tedy vetsina nemoci je psychickeho razu, a pokud se tyka rakoviny prsou, tak to byva vztah matka a dcera. Pokud je tam cokoliv co muze/mohlo toto zpusobit, je dobre se podivat co, a zapracovat na tom. Je to jen muj napad. Urcite vira a pozitivni myslenky je silnejsi a mocna. A pokud zustanes silna, urcite se to zase vsechno spravi. :)
Mame oporu nejen sami v sobe, ale i od tech nejvyssich instanci, sverme jim svou duveru a nechme je konat zazraky.:)
Preji hooodne moc odvahy a sily (tedy psychicke) a at se mas moc krasne.
papa Zu

Martince

(Petra, 26. 10. 2010 14:31)

Martinko,moc na Vás myslím. Jste opravdu nádherná žena a váš manžel Vás musí nesmírně milovat.Přeji brzké uzdravení.

martince

(MAJDA, 22. 10. 2010 8:10)

Mila Martinko,po přečtení tvého přiběhu ,mam silný pocit ti napsat....jsi nadherná žena, věci o kterych pišeš,jak řika tvuj manžel,jsou nic,oproti lasce,poutu k člověku ,ktery obdarovává druhého svou laskou.musíš byt krasná i bez vlasu,vyzařuje z tebe skromnost,pokora.láska obětavost.Martinko,dělám denně s lidma,slyšim příběhy takové jako je tvuj....nejduležitější je to nevzdavat,odhodlaní,víra,naplanovat si vše co chceš a jit za tim...ty to zvladneš:),držim pěsti tobě a celé tvé rodině,postav se tomu a vyhraj!!!!!!!posilám energii a s laskou a uctou jen to nejlepší do dalšiho života,přeje Marcela

Láska

(Jájulka, 22. 10. 2010 7:48)

Milá Martinko, píšete s velkou láskou o svém životě. Držím Vám palce, myslím na Vás a přeji Vám hodně štěstí. S vaší velkou láskou vše zvládnete. Věřím. Máte krásnou rodinu.Děkuji za tento příběh, je pro nás ostatní velkou dávkou víry a optimismu. Děkuji.S láskou Jájulka.

Držím Vám Martinko palce

(Dana, 22. 10. 2010 7:46)

Váš příběh mě dojal, až mi vyhrkly slzy do očí.Máte Martinko krásnou rodinu a věřím, že se brzy uzdravíte.Přeji Vám v životě to nejlepší.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3259541
Měsíc: 15484
Den: 586