Jdi na obsah Jdi na menu

PŘIVTĚLENÉ DUŠE V NAŠEM JEMNOHMOTNÉM TĚLE


fialová-růže.gif

Milá Kytičko,

 

 

Děkuji Vám za Vaše krásné stránky a připojuji se k tazatelům, kteří se na Vás obracejí.

 

 

Prosím Vás o laskavost, zda by šlo napsat a vysvětlit pár řádků k tématu – přivtělené duše, bloudící duše a podobně.

Zajímá mě toto téma proto,že můj syn Patrik měl problémy s usínáním a já jsem s ním byla u jedné paní léčitelky, která mi řekla, že má u sebe několik přivtělených duší. Proto bych Vám byla moc vděčná, kdybyste mi mohla trochu poradit, co s tím. Synovi je teprve pět let. A pořád vidí a slyší nějaké lidi, jak procházejí našim bytem. Nevím, jestli je to jeho fantazie, nebo je doopravdy vnímá.


Děkuji za odpověď

linka-s-kamenem.gif

Dája

 

květy-A.gifKrásný den milá Kytičko,
předem Tě chci moc, moc pozdravit a hrozně poděkovat za ty krásné stránky, které jsi vytvořila. Když mám volnou chviličku chodím a ráda čtu příběhy. Moc mě vše okolo zajímá. Vím, že jsem v předchozím e-mailu žádala o možnou zprávičku od tatínka, vím, ale, že to není tak jednoduché a proto promiň, že jsem Tě tím možná zbytečně zatěžovala....Taky to, že je u nás vše v pořádku ty nejlépe víš, že není ... bohužel a moc doufám, že jednou budeme konečně šťastní...
Spousty lidí má moc starostí a prosbiček a my bychom si měli vážit každého vzkazu od Tebe
Kytičko, tentokrát ti nebudu psát žádný příběh, ale pošlu ti pár foteček s mými beruškami a podivnými úkazy na nich. Manžel pořád říká, že to jsou odlesky fotoaparátu, ale mě je to divné, jako by se okolo mýt dětí něustále hromadila nějaká energie, nebo nevím, jak to popsat. Prosím, jestli budeš mít jen chvilinku, podívat se na fotečky a napsat co by to mohlo být? Nehrozí snad mým dětem nějaké nebezpečí
Předem moc děkuji za Tvůj čas, upřímnost a za vše co pro ostatní lidičky děláš ♥♥♥
S láskou a pozdravy


Lucka
   - viz fotografie níže

 

víla-nádherná.jpgMilá Dájo,Lucinko, a všichni ostatní

 

Problematiku přivtělených bytostí  řeším s klienty opravdu často. Na toto téma bylo napsáno mnoho poučných článků, příběhů, knih a vyřčeno mnoho slov.  Přivtělené duchovní energie,které parazitují na naší auře, jsou problémem lidí všech věkových kategorií. Někdy jejich přítomnost vyvolá u nositele cizích duchovních bytostí pouze výkyvy energie, jindy to mohou být prudké změny nálad, nevysvětlitelný smutek, návaly zlosti, poruchy spánku návaly strachu a další jiné symptomy. Je prokázáno, že od těchto dušiček přejímáme často jejich pocity a emoce, které za svého života cítily. Pokud umíme s energií správně  pracovat a máme za svými zády mocné pomocníky z řad andělů, dokážeme je odvést tam, kde je jejich místo – nejčastěji do světla. Prvním krokem je diagnostika: Jak vlastně zjistíme, že u někoho jsou.

 

1/  VIDÍME JE ZRAKEM

 

To jsou případy, kdy za mnou do poradny přijde klient a jedna z mých prvních vět, které vyslovím je konstatování:

 

„Ztratil jste v poslední době velmi blízkého člověka. Vidím, že je stále s Vámi. Provází Vás jeho energie a má Vás stále rád.“

2/ ZAKRESLÍME JE NA OBRÁZKU - Cizí energie se zobrazí na jemnohmotném těle při namalování obrázku automatickou kresbou. Obvykle se mi nakreslí slza s malým křížkem uprostřed. Pokud je to duše opravdu blízkého člověka, nachází se nejčastěji v místě srdeční čakry  - případně u čakry krční.

 

3/ ZJISTÍME NEROVNOVÁHU  PROUDU ENERGIE, POMOCÍ SIDERICKÉHO KYVADLA. Když projedeme kyvadlem všechny čakry, ucítíme tlak v ruce a pocit, jakoby nám kyvadlo někdo odstrkoval.

 

4/ POUHÝM DOTEKEM RUKY, CÍTÍME JAKOBY STUDENÝ ZÁVAN. Při diagnostice pomocí přikládání ruky na energetická centra, zjistíme jiný proud energie.

 

5/ FOTOGRAFIE – Přes všechny námitky odborníku na fotografování – mám svůj názor, například jejich vysvětlení s molekulami prachu – v místech jako je voda – jaksi nefungují. Zajímavý je taktéž fakt, že by se molekuly prachu vyskytovaly přesně v místech čaker. Nejčastěji na korunní čakře.

Když už tedy víme, že máme co do činění s přivtělenými dušičkami, zbývá najít účinný způsob, jak je dostat pryč. Rituálů je celá řada. Já používám prosby k archandělům, prosím Stvořitele, nanebevzaté mistry o odvedení těchto energií do míst jim určených. A jak za ta léta praxe zkušenosti ukazují, - FUNGUJE TO.

Připomínám, že člověk, který toto čištění provádí by měl mít zkušenosti, víru a v žádném případě by neměl cítit strach. Důrazně varuji před jakoukoliv manipulací nezkušeného člověka. Pokud se totiž jedná o duše z nižších astrálů, může se tato energie otočit přímo proti Vám.

Občas jsem na  seminářích toto čištění v praktické ukázce předváděla a stalo se ve více případech, že se udělalo nevolno i některým účastníkům semináře. Věřte mi, že při těchto aktivitách, je opatrnost opravdu matka moudrosti.Po správném energetickém ošetření se cítí člověk zbavený nežádoucích dušiček sice trochu unavený, ale zato klidnější a šťastnější, protože je opět sám sebou. Je to jako byste ze svého těla svlékli jakési těžké brnění.

ZAJÍMAVÁ FOTEČKA - VŠIMNĚTE SI HOLČIČKY V RŮŽOVÉM TRIČKU - VŠIMNĚTE SI JEJÍHO OBLIČEJE

DRUHÁ HOLČIČKA MÁ DUCHOVNÍ ENERGII V MÍSTĚ 7. ČAKRY

divky1.jpg

divky2.jpg

Někdy odvedení přivtělených bytostí a pročištění jemnohmotného těla dokáže doslova změnit osobnost.

Vaše zkušenosti:

Milá Kytičko, ještě jednou ti mnohokrát děkuji za Tvoji pomoc.Obrátila jsem se na Tebe se žádostí o pročištění aury a odvedení přivtělených bytostí u mého šestiletého syna, protože se u něj projevovalo zvláštní chování.

 Objevovaly se u něj obrovské emocionální výkyvy nálad,časté výbuchy vzteku pro maličkosti, přidala se nespavost, resp. velmi špatné a dlouhé usínání, noční můry ("když človek spí, tak to je jako by byl mrtvej" - odpovídal na můj dotaz, proč nespinká).

Navíc začal odmítat se nás
(tedy rodičů) dotýkat dlaněmi.
Když jsem ho chtěla vzít za ruku, viděla jsem, jak nesmírně vnitřně trpí a vždy ruku nějakým způsobem od mé odtáhl nebo jednoduše zavřel v pěst. Podotýkám, že se narodil jako naprosto "sluníčkové" dítě a takový byl zhruba do svých dvou a půl let.

Při pročišťování jsi zjistila, že má u sebe "u srdíčka" přivtěleno sedm duší. Při vlastním odvádění jsem ho na Tvou radu držela za ramínko, on při tom spal, jen třikrát škubnul ramenem. Po celý zbytek noci spal klidně,
vůbec sebou neházel jako obvykle.

Druhý den jsem s napětím očekávala, zda a jakým způsobem se odvedení duší projeví. A k mému naprostému úžasu, když jsem ho během hry požádala, aby mi dal ruku, automaticky mi ji bez sebemenšího zdráhání podal a ponechal ji v
mé dlani. Přiznám se, že jsem z toho měla takovou radost, že se mi chtělo plakat. Zkusila jsem to během dne ještě dvakrát, vždy se stejným výsledkem.


Při ukládání do postýlky si sám řekl o pusu na dobrou noc a v klidu během
deseti minut usnul.
A navíc během dne se neobjevil ani jeden z jeho předchozích výbuchů vzteku.

Milá Kytičko, nemám dost slov na to, abych dokázala vyjádřit, co to všechno
pro mne znamená a jak moc Ti děkuji.

Děkuji
Přeji Ti krásný večer
Alice - Praha

 

 

linka-LM.gif

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bolest duše

(Helena, 2. 10. 2014 12:07)

Hledám odpověď na veliké trápení. Bolí mě duše z toho co se děje v rodině. Když si chce vlastní bratr ublížit, je to pro mě skličující o to víc, že cítím i trápení naší maminky. Vím, že musím být silná, a ačkoli se snažím, nenacházím řešení. Trvá to dlouho a já nedokážu pochopit jak je možné, že sourozenecké pouto, které mezi námi je, cítím jen já?! Nikdy bych členy rodiny neničila takovým způsobem. Jsem člověk, který myslí na druhé. Chci blízkým dělat radost a nevím jak je v rodině něco takového možné. Proč mu na ničem nezáleží? Jakto, že nevnímá, že nám ubližuje? Omlouvam se za zmatený text. Udělala bych cokoli aby byl doma mír a klid, hlavně kvůli utrápené mamince.

spojení s duší zemřelého

(renata, 29. 4. 2012 21:41)

Dobrý den,

před 4 měsíci mi zemřel táta a chtěla jsem se zeptat,jestli je možné,se sním nějakým způsobem spojit.

Děkuji mnohokrát


Renata.

Zvláštní

(Lilian, 16. 2. 2011 17:56)

Je mi třináct let.. Už od mala vidím duše okolo sebe.. Poslední měsíce nemohu vůbec spát, z ničeho nic jsem naštvaná a mám chuť do něčeho mlátit. Jsem unavená a nesoustředěná. Taky mám problémy s nevysvětlitelným pocitem, že všechno a všichni okolo mě jsou "Špinaví a nečistí". Mamka mě vzala k psychiatrovi a ten mi konstatoval Obsedantně kompulzivní poruchu. Na všechny prášky které mi nasadili reaguju podivně. Bolí mě hlava, dělá se mi špatně od žaludku. Myslíte, že by to mohla být přivtělená duše, nebo je to pouhá nemoc?

těším se na odpoveď :o)

(Kristýna, 10. 2. 2011 17:49)

Milá Kytičko, i já dlouho chodím na Tvé stránky, i když mnoho do diskusí nepřispívám. Onehdá jsi mi emailem moc pomohla svým sdělením, ještě jednou díky.
Mě tato problematika přivtělených duší také hodně zajímá a uvítám další článek. Prosím ho napsat "po lopatě" ...:o) Přiznám se, že ačkoli jsem četla o této problematice knihu Boženy Koubové, tak - omlouváms e za ten výraz, snad nikoho nepohorším - přišlo mi to přitažené za vlasy... ale hroznhě bych chtěla pochopit, jak to asi s dušemi zemřelých funguje...pročetla jsem zde všechny články o komunikaci se zemřelými, mráz mi běhá po zádech... ten poslední o komunikaci mezi dcerou a matkou mě dohnal k slzám, přijde mi to neskutečné...jak je možné, že některé duše tady zůstanou a chrání své blízké, jiné někde zmizí ve Světle, jiné zas se přivtělí k někomu... je třeba možné, že se ke mě touží dostat ještě nějaká dušička a já tím, že se třeba důsledně bráním dalšímu početí, jí zabráním vstoupit do tohoto světa? (to se ptám čistě hypoteticky...i když...občas mám pocit, že mé dvě děti nejsou konečný počet:o) ) Omlouvám se za možná hloupé otázky, píšu to, jak mi přichází na mysl...Děkuji předem a těším se na článek. Přeji všem klidné dny. Kristýna

kytička

(modroočka, 9. 2. 2011 23:30)

Promiň moji jednoduchost.Už se těším na Tvoji odpověď.

odpověď

(Kytička, 9. 2. 2011 21:28)

Milá Modroočko,Tvá odpověď není úplná a navíc s ní až tak plně nesouhlasím.Proto prosím,aby až někdo, jako Deniska bude žádat doplnění článku, který jsem zde napsala,abych to mohla udělat. Tvůj názor,že pro naše dobro jsou jen andělé strážní, to není pravda. Popíráš tímto tvrzením existenci nanebevzetých mistrů, andělských průvodců a duší, které jsou našimi milujícími duchovními rádci a ochránci naší duše. Mohou to být zemřelí příbuzní, kteří odešli do duchovního světa a chtějí nám pomáhat a ochraňovat. Také děti, které se k nám nedostanou a nenarodí se, často zůstávají v blízkosti naší aury. Vysvětlím to v příštím článku. Záměrně jsem to nechtěla psát zde do komentářů, protože je to širší téma a zde k tomu není určený prostor.
Přeji všem krásný večer
S láskou Kytička

Deniso

(modroočka, 9. 2. 2011 20:22)

Každý člověk, zvíře a rostliny májí životní kanál. To je "potrava duše", napojená na Stvořitele, podporující naše city.
Zemřelý jedinec už ho nemá a má pokračovat dál ke světlu. Je to jakýsi nebeský soud, který rozhoduje, kam duše bude pokračovat. V nebi opět duše získává tento životodárný kanál.
Ostatní energie, které neprošly z různých důvodů (zapomněly cestu, bojí se apod.) se přisávají na živé a přiživují se, je to pud sebezáchovy... u lidí se mohou měnit nálady, přichází vyčerpanost, ale taky i onemocnění, zkrácení života atd.
Chránit se lze ochrannou bublinou/štítem, totéž je možné dělat i pro děti.
Pro naše dobro jsou jen Andělé strážní, kteří klidně mohou vystupovat s podobou toho, koho jsme milovali.

Prosím o viac informácií - Privtelené duše

(Deniso, 8. 2. 2011 9:26)

Milá Kytičko
Mňa ešte moc zaujíma:
- prečo privtelené duše majú potrebu byť v našom svete, "zavesené" na našej aure?
- je možné sa nejak chrániť / brániť? (sú tu nejaké pravidlá, či hranice..)
- ako môžme uchrániť vlastné deti?
- sú s nami niektoré privtelené duše pre naše vlastné dobro (...že ich potrebujeme a oni nám pomáhajú) alebo každá privtelená duša je záťažou našej vlastnej aury?

Kytičko, veľmi ti srdečne ďakujem za tvoj čas a prosím zo srdca o viac informácií.



Děkuji

(Lucka, 3. 2. 2011 13:58)

Kytičko, děkuji za vše, jsem moc ráda, že jsem Tě mohla alespoň prostřednictvím těchto stránek poznat a doufám, že budu moci mít někdy tu čest se setkat s Tebou osobně. S láskou a úctou Lucka (Světlanka) :).

poděkování

(Jana, 3. 2. 2011 13:39)

cítím k tobě Kytičko obrovskou pokoru,jsem šťastná ,že jsem Tě mohla poznat osobně,díky za Tvé krásné stránky,musím sem každý den,Díky moc.Jana

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3256880
Měsíc: 16216
Den: 665