Jdi na obsah Jdi na menu

ObrazekMoje milé sluníčka - Tento týden mi bylo opravdu hodně špatně. Vysoká teplota, úmorný a vyčerpávající kašel. Léčila jsem se bylinkami. Nic nepomáhalo  a můj stav se spíše zhoršoval. Pak jsem slyšela hlas. Najdi bylinkáře. Tak jsem usedla k počítači a hledala stránky s bylinkami. Měla jsem pocit, že to, co se tu píše už znám. Na jedněch stránkách jsem našla odkaz na stránky Jardy- Čáryfuka. Musela jsem se tam podívat a jako obvykle, když najdu někoho, koho jsem měla najít, tak mám obrovskou radost. Vím,že znám jeho oči i dušičku. Vůbe mně nepřekvapil fakt, že Jarda bude ve stejnou dobu v Chorvatsku na Pagu jako my. A tak jsme si vyměnili mejlíky a všichni se v Chorvatsku sejdeme. Prožijeme společnou meditaci s tibetskými mísami a Jarda jako správný šaman má také šamanský buben. Já se na to setkání už teď, nesmírně těším. Jeho stránky jsou v mnohém zajímavé, tak jsem Vám dala na tyto stránky trvalý odkaz. Jarda má něco, co jsem dlouho hledala - JE VTIPNÝ a bere věci s jakýmci nadlehčeným podtónem a to se mi moc líbí. Nemusím Vám asi vysvětlovat, že můj kašel, se najednou zázračně zlepšil a horečka ustoupila.  To že Jarda dal druhý den na své stránky návod, jak bojovat s kašlem a chřipkou, mně sice překvapil, ale jen na chvíli, protože věci se dějí přesně tak jak je potřeba a my už to přece víme ........

Vaše Kytička  

 

Jak jsem bojoval s chřipkou.

Někteří lidé si myslí, že my léčitelé a lidi duchovně činní se vymykáme schopnosti onemocnět jako každý obyčejný člověk. Ale to je právě velký omyl. A tak i já sám jsem letos začátkem roku se dostal do přímého kontaktu s viry, díky mojí nedokonalé péči o sebe o svoje bližní.  Tato milá anabáze začala od devatenáctého ledna, když můj starší syn přijel z montáže a lehnul jak Lazar. Když přišla horečka 39-40 tak jsem věděl že to nebude žádná sranda, a pustil jsem se do osvědčené terapie, kterou si Vám dovolím popsat, aby jste byli v obraze.

 Jako první je třeba smíchat Lipový květ a květ Černého bezu, a to, dva díly bezu a 1 díl Lipového květu, jeden díl kopřivy,1 díl podbělu,1díl divizny květu,1díl tymiánu a jeden díl zázvoru. Tohle všechno se smíchá a uloží do lahve s těsnícím uzávěrem do špajzu. V případě potřeby se vezme jedna polévková lžíce směsi a dá se do cedníku, nejlépe do hrnce s vodou.  Voda se postupně ohřeje na teplotu asi osmdesát stupňů , a po chvíli se takto připravená směs scedí a pije se vlažná až 6x denně.Další a nezbytné jsou zábaly při teplotě vyšší než čtyřicet.  Toto je nutné provádět kvůli detoxikační činnosti jater a také kvůli srdci. Jinak další prostředky, které jsem použil jsou následující v tomto pořadí.

1 Směs Tymiánová Tk na imunitu 2-3 lžičky do směsi předchozí se přidá a pije 2x denně až 4x denně nalačno.

2 Brutnákový olej Boragoil 1 lžíce denně ráno.

3 Preventan- to je výborný přípravek z dostupných léků, který výborně zabrání množení virů na sliznicích.

4 Lépe než Paralen nám byl doporučen Ibalgin, protože funguje jako antivirotikum a má protizánětlivé účinky.

 Dále je potřeba pít dostatek tekutin a moc se nepotit kvůli ztrátě minerálních látek.

Lepší verze je se sprchovat vlažnou vodou od dolních končetin.

Tímto způsobem s pomocí všech preparátů syn byl opět fit již v neděli večer, a ráno mohl opět nastoupit do práce.

 

 

Obrazek

SE MNOU TO BYLO ALE JINÉ.

Já jsem převzal zřejmě viry od staršího syna a začalo mě být nějak divně po těle.Ztráta energie, pomalé soustředění, zimnice a konečně od úterka teplota 39,8 a hic jak v peci, ve vlastním těle. Nasadil jsem tedy TK+směs 6x denně. Po dvou dnech léčby bylinami jsem si přidal Boragoil 1 lžíci na lačno a k tomu čaje z lipového květu s medem a pravou slivovicí asi 2,5 cl na ½ l čaje. Pomohlo mi velice, že jsem na sobě měl tři vrstvy prádla, a to termotriko a termojégry +tepláky a na hlavě kulicha. Takto vybaven jsem meditoval v posteli až do příznaku pocení. Potom sprcha vlažnou vodou a zase tři vrstvy a hupky dupky do postele.

(Doporučuji vypnout telefon a být v klidu) K meditačnímu cvičení, pomáhá držet v rukou Dordže, kvůli nabíjení sebe sama. Na odkašlávání jsem vyzkoušel Diviznovou směs dva dny, mezi tím Mucosolvan a Jitrocelový sirup. V této kombinaci neškodí nic a krásně můžete spát bez probouzení dušením se a kašlem.Těmito postupy jsem se léčil asi čtyři dny, potom jsem musel vstát z postele a věnovat se dodávkám bylin.Bylo mě již značně lépe.Další pohroma měla ale teprve přijít. A to ve formě zánětu průdušek u mého mladšího syna, který vyfasoval bacily ve škole a těm se v jeho průduškách začalo dařit. Po návštěvě u lékaře, z důvodu slabého účinku bylinné léčby museli být nasazeny antibiotika. Samozřejmě,v ordinaci a čekárně jsme ještě chytli chřipku . Opět i u mne začal znovu kolotoč až do čtvrtka. V pátek jsem musel odjet učit do Olomouce, kde po příjezdu jsem si bláhově myslel že se zahřeji, bohužel se zrovna malovalo a tak malíři uzavřeli všechny ventily na radiátorech a já jsem se probudil ve tři ráno do pěkné kosy. Druhý den jsem se od osmi do devatenácti hodin musel věnovat svým studentům a na léčbu v posteli ani pomyšlení.Ale to neznamená že jsem nepoužíval osvědčené receptury. Popíjel jsem si v klidu TK a občas jsem si dal i Boragoil a Preventan asi 2x denně. Vypil jsem asi za den kolem čtyř litrů čaje což mělo za následek časté odcházení z výuky, ale bylo to úžasně prospěšné pro organismus.V neděli dopoledne již jsem byl v pohodě a od té doby jsem se zase krásně poučil, a nyní vím jak na chřipku. Doufám že tyto moje osobní poznatky, Vám mohou pomoci v některé podobné situaci.

Přeji Vám co nejméně takových situací a když přece tak platí přísloví  Á HOJ HO-KDO NEHOJÍ NECHŤ MU UPADNE!

 S Úctou k Bohu i Vám napsal 26.02.2009

Jarda Drábek - Čáryfuk       http://www.japrorok.cz 

Obrazek

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

HROZBA ZVANÁ CHEMTRAILS

(Džejna, 20. 9. 2009 14:49)

Dobrý den,
děkuji mnohokrát za Vaše stránky. Stále je sleduji a nacházím zde mnohdy až neuvěřitelné příběhy, a právě proto myslím dozrál i čas, abych i zde s Vašim laskavým svolením, mohla uveřejnit svoje zkušenosti s fenoménem zvaným "chemtrails", jejichž důsledky již pociťuje spousta lidí, ale nemají nejmenší tušení, co je toho původem.
Pro ty, co o tom nikdy neslyšeli, nejlépe vygooglovat "chemtrails" a něco o tom přečíst. Jsou různé teorie, proč se to děje, ale bohužel, je to pravda, je to realita. Mám to dokonce "vyzkoušeno" na vlastním těle - vždy, když práškují, tak se mi zanítí oči - silně pálí, svědí pokožka apod.
Například zrovna dnes - vybrali si krásný slunečný den, kdy jsou všichni venku... Tak jsem tu zavřená u počítače, oči mi slzí, i když ne tolik, protože mám kolem sebe pár orgonitů...
Protože mám spojení s duchovním světem, dostala jsem nějaké rady nejen pro sebe (ochranou jsou "ORGONITY" - vygooglujte si), ale i poselství pro lidi - prosím, berte to vážně.

Lidé, jde nyní o vše. Co do vás tato letadla nyní pouštějí, je pro vás velmi nebezpečné. Musíte začít jednat – musíte se láskou obalit a začít aktivovat ochranu proti těmto zvěrstvům. Jde o utajované akce USA. Musíte začít burcovat veřejnost, aby se o tom začalo mluvit. Musíte zabezpečit, aby se s tím přestalo, jinak dojde k záhubě. Minulost vás již nesmí zajímat – postarejte se o to, aby se to nedělo v budoucnosti. Přichází změna klimatu, a to se odráží na vašem zdraví. Lidé, máte poslední možnost toto zastavit – burcujte svoje zástupce v parlamentu, hovořte o tom a buďte milostiví, když vás budou zatracovat – je nutné pracovat pro dobro Země i vás – lidstva.
Máme s vámi dobré úmysly, tak jděte v lásce a PRACUJTE
------------

děkuji, kdo chápete, věříte a chcete proti tomu něco udělat
s láskou
Džejna

Ukázka z knihy Babú

( Vilém od jezera, 3. 3. 2009 21:54)

Rád bych touto ukázkou poukázal na možnou příčinu onemocnění chřipkou.
UPŘÍMNOST
Nebyl jsem zcela upřímný ke kamarádovi a během půl hodiny jsem cítil, jako by se mě pokoušela zdolat chřipka. Nevěnoval jsem svému pocitu příliš velkou pozornost a zapojil jsem se opět do rozdělané práce v kanceláři. Odpoledne už jsem ale musel své pracovní tempo zmírnit, protože jsem byl malátný a začaly se u mě střídat návaly tepla a zimy. Nakonec jsem se raději uložil do postele a věřil, že se po menším odpočinku určitě vzpamatuji. Zhruba po hodině spánku jsem se probudil, cítil se ještě hůř a s tímto nepříjemným pocitem přišla i otázka: „Proč mi není dobře?“ Ve vzpomínce se mi vybavil okamžik, kdy jsem nebyl upřímný k příteli, a s pomocí odvahy jsem se rozhodl, že mu zavolám a sdělím svůj vnitřní pocit. Když jsem se odhodlal ke svému upřímnému kroku, začalo mi už být i trochu lépe a po našem telefonickém rozhovoru jsem si oddechl a ucítil, jak se mi konečně ulevilo. Vstal jsem z postele a rozhodl se, že půjdu ještě na chvilku do kanceláře, kde na mě čekala nedokončená práce. Život mi tímto způsobem názorně ukázal, jak mé tělo reaguje v případě, když nejsem upřímný k sobě a ke svým přátelům. Co se uvnitř mne vlastně odehrálo? Srdce mi napovídalo, abych sdělil své pocity kamarádovi, ale z obavy, že ho raním, jsem je raději potlačil a vytvořil jsem tak v sobě neupřímnost. Tím jsem zadusil upřímné teplo, které vycházelo ze srdce, mým studeným strachem, který vysílala hlava, a následně došlo k bitvě mezi těmito dvěma energiemi. Proto mi pak bylo chvíli teplo, chvíli zima a myslel jsem si, že se mě zmocňuje chřipka. Nakonec jsem vše s pomocí upřímnosti vyřešil a sdělil své pocity příteli, který mou výtku pochopil a v klidu ji přijal. Kdybych se k tomuto činu neodhodlal, vznikl by pravděpodobně velký souboj mezi upřímností a pokrytectvím, který většinou může končit s chřipkou na lůžku.

:-)

(Martina, 26. 2. 2009 21:29)

ahoj, všem co jsou nemocní přeji ať se vyléčí. Stejně tak jak se dá vyléčit chřipka se dá vyléčit i bolavé srdce nebo dušička. Jen najít správného doktora :-) a pak jde všechno. Kytičko pořádně se dovyléči ať máš mnoho síly. To samý přeji všem

Je to zvláštní...

(Leńula, 26. 2. 2009 21:27)

Ahoj Kytičko,je to neuvěřitelné,ale já včera brouzdala internetem,a otevřela jsem též stránky Jardy Čáryfuka.Nebyla jsem nemocná,ale stalo se...Teˇuž vím proč....Je to člověk,od kterého se máme hodně co naučit.!

znám šamanku:-))))))

(Marie, 26. 2. 2009 20:27)

ahoj všichni, já znám šamanku ata mi vážně pomohla z mé prekerní situace, kdy mi bylo vážně zle. nerada se smiřuji s nemohoucností, ale byla jsem vážně mimo provoz..:)))Přijela mi domů a odhalila příčinu, dla jsem si potní chýši original v Praze - doporučuji a pak meditace, prosby a díky a je mi líp:)))). Jsem vděčná za Vaše stránky - patří mezi mé nejoblíbenější. Všem mnoho sluníčka v duších ze srdce přeje M.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3257030
Měsíc: 16263
Den: 671