Jdi na obsah Jdi na menu

JAK PŮSOBÍ ENERGIE MIGURAJ

3. 9. 2008

Obrazek

Ahoj Kyticko,
este raz som sa chcel aj za Martusku podakovat za uzasny zazitok z Certaku. Bolo nam naozaj vynikajuco a som rad ze sa nam podarilo tam prist.
Od prijatia MIGURAJ obidvaja citime ze sa v nas nieco zmenilo... Ja citim uzasny klud, v kazdej sekunde sa viem usmiat a uvedomit si ake je vsetko krasne :-)Byt v klude som sa snazil aj pred tym, ale teraz je to nieco uzasne. Uplne akoby na dotyk citim pokoj a lasku.
Urcite by sme chceli prist aj do Opavy

Peter

 Dobrý den, milá Kytičko,
Jen jsem Ti chtěla napsat, že od našeho minulého setkání uplynuly dva týdny, a já stále se cítím skvěle. Energie Miguraj mi dodala potřebnou vnitřní sílu. Dokonce jsem opět začala mluvit po několika měsících se svou sestrou. Měly jsme nějaké rozpory ohledně majetku, jak už to v rodinách bývá. Ale dnes vidím všechno jinak. Všechny mám nějak víc ráda. Na všechny se dívám s větší láskou a porozuměním. Zmizely všechny moje obavy o budoucnost. Rozplynuly se chmury a já se dokážu radovat z každého dne. Moc děkuji. Děkuji, za ten vnitřní klid a pokoj v mé dušičce.

Lea

Milá Květinko,
moc Tě zdravím. Když jsem u Tebe přijímal tu novou energii Miguraj, měl jsem zajímavý pocit. Jakési naplnění, nebo souznění, pocit svobody a euforie.
Musím říct,že ten pocit se občas znovu objevuje. Mám zasvěcení Reiky II. stupeň. Toto bylo daleko intenzivnější. Ještě jednou Díky.

Pavel

 

Dakujem velmi pekne za energiu Miguraj. Vytvorila vo mne krasnu pokojnu atmosferu a tento pokoj na dusi mi doteraz ostal a verim ze aj ostane. Prebudila vo mne zvedavost a moc rada,by som sa naucila niecomu novemu. Je to také intenzivne Viete nesmierne si vazim svojho zivota a som nekonecne vdacna panu Bohu,ze som dostala sancu byt na tejto zemi,aj ked niekedy  som tak strasne smutila a citila sa taka opuštěna.

Prajem vam pekne slunickove dni plne lasky.

Dora

 

Moje milované dušičky,

Jsem nesmírně ráda, že se cítite tak skvěle, a že já mohu tuto energii předávat a šířit dál. Jde o to, že jsem velmi pracovně vytížená a potřebuji v této fázi, další pomocníky, kteří chtějí najít cestu svou a chtějí pomáhat druhým hledat jejich cestu. Je třeba předávat ostatním to, co je dobré, aby se urychlila jejich duchovní cesta a osobní transformace.Aby jsme co nejdříve pochopili, co je jejich úkolem a cílem  jejich životní cesty. Ze všech,kteří energii přijali, a přijmou, vybereme několik dušiček, které také budou dál předávat tuto energii. Je to ale delší cesta. Cesta stát se mistrem. Stejně jako u energie REIKY je třeba některé  věcí pochopit a učinit vnitřní rozhodnutí. Zasvěcení budou probíhat v nejrůznějších městech. Chtěla bych aby v každém městě byl alespoň jeden mistr Miguraj, který by tuto energii a poselství lásky předával dál. Stále se lidé ptají, co je potřeba udělat, abychom zvládli rok 2012 a další roky naší transformace. Energie Miguraj je intenzivní změna vibrací. Je na tu na dosah, hmatatelná, všem dostupná. Je to příležitost udělat několik kroků dopředu.

Pokud by byl kdokoli z Vás ochotný pomoci mi s organizací seminářů ve vašem městě, budu  velmi vděčná za jakoukoli pomoc. Nejbližší zasvěcení je na semináři v Opavě v měsíci září.

S láskou Kytička

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Skutocnost, ze je nevyhnutne

(xfersoboris@gmail.com, 23. 5. 2010 1:06)

dobry start

Miguraj

(Elis, 15. 11. 2008 21:18)

Milá Kytičko,
poprve jsem se dostala ma Tvé stránky.
Jsou úžasné,cítím uvolnění a pokoj na duši.
V mém životě probíhají zvlášní změny, které jsou podle mě dost intenzivní.Je to jakási duševní nepohoda.
Bolí to víc, než fyzická bolest.Trápím se.Pomaly se izoluji od světa plného zloby, pokrytectva a nenávisti.Tvé články jsou úžasné, hledám pomoc v duchovní oblasti.Zaujala mě energie Miguraj.
Organizuješ semináťe k zasvěcení i na Slovensku?
Bydlím asi 50 km od Piešťan.
S láskou a úctou Elis

Miguraj

(Ida, 3. 11. 2008 20:25)

Milá Kytičko, pročítám si tvoje stránky..jsou moc krásné, jednohmotný svět mě přitahuje a ráda bych se dozvěděla víc...možná to někomu příjde hloupé,ale já nevím co je to energie Miguraj, proč se lidé nechají zasvětit.Sluníčkový den Vám všem Ida

energia Miguraj

(dadus01@azet.sk, 19. 10. 2008 16:43)

ahoj Kytička
chcela by som vedieť, či nebude seminár o energii Miguraj aj v Piešťanoch, alebo v blízkom okolí??? Rada by som sa ho zúčastnila, mohla by som pomôcť s organizáciou v našom meste.
prajem pekný deň

energia Miguraj

(Katarinka /airin.nice@azet.sk/, 4. 9. 2008 19:15)

ahoj Janka-Kytička-:)
pozeram, že na Tvojich strankach pribudaju stale nove a nove clanky o stretnutiach a odovzdavani energii...
ak by bol zaujem zo strany citateliek-tak ako pred rokom-v Turcianskych Tepliciach-mozme sa dohodnut a usporiadat seminar k danej teme..
prajem pekne a slnecne dni, Katka

Energie Miguraj

(Anička od Opavy, 3. 9. 2008 19:39)

Milá Kytičko,
děkuji Ti za úžasný pobyt na Čerťáku,(jak už jsem Ti psala v jiném komentáři) a za zasvěcení do energie Miguraj.Byla to velice silná energie, která mnou procházela, vnímala jsem velice silné a příjemné teploučko,které procházelo mým tělem.Když jsem přijela domu bylo vše v pořádku, ale za tři dny jsem měla závratě, byla jsem slabá a já nevěděla,co se se mnou děje.Po několika dnech do mně vešel takový klid a pohoda a já se na vše, co mně bylo nepříjemné, začala dívat úplně jinýma očima.Je to skvělé být opět sama sebou a mít ve své dušičce klid a pocit štěstí, které mně naplňuje.
Velice Ti Kytičko za vše děkuji a těším se opět na shledání v Opavě.
Anička od Opavy

energia Miguraj

(Jaja, 3. 9. 2008 14:13)

Ahoj Kyticka a vsetci, ktori citaju tieto krasne stranky,
aj ja som bola zasvatena do energie Miguraj a aj mne sa zacali diat v zivote zmeny.
A pozitivne zmeny. Velmi krasne zmeny. Som kazdy den velmi stastna a zaroven pokojnejsia. A to Vam teda poviem, ze ja som zivel. Mam zrazu vacsi nadhlad a zrazu som ovela spokojnejsia.
Dakujem za tento krasny zazitok a tesim sa na dalsie zazitky.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3260037
Měsíc: 15540
Den: 578