Jdi na obsah Jdi na menu

PROSVĚTLOVÁNÍ NAŠICH TĚL – PŘÍPRAVA NA VZESTUP


víla-nádherná.jpg Moje milovaná sluníčka, moji nejdražší návštěvníci duchovních stránek.Na každém duchovním setkání, které jsem v poslední době realizovala, ke mně přicházíte s větou: „Kytičko, ty jsi nějaká jiná!“ Vždy se po takové informaci zamyslím, proč se vlastně měním,jak to mohou ostatní poznat a k čemu je taková změna vlastně dobrá. Mám stále stejný účes, barvu vlasů, styl,….ale přesto mě lidé vnímají najednou jinak. Taková změna, které si ostatní všimnou, musí mít samozřejmě také nějaký důvod.

 

Stala se mi velmi zvláštní věc. Musím se s Vámi o ní podělit.V naprostém klidu vědomi, kdy jsem relaxovala, před usnutím, jsem se najednou ocitla v blízkosti zvláštní bytosti. Byla velmi vysoká, vyzařovala z ní láska, nádherné světlo a mé tělo najednou začalo vibrovat a vědomí se uvolnilo. Cítila jsem tak niterné spojení s touto bytostí, až jsem se polekala toho, co se bude dít dál. Vibrace se zvyšovaly a moje duše se dostávala do prostoru a nebyla spoutaná tělem. Cítila jsem obrovské přepětí energie, a vůbec jsem nechápala co se děje. ms---andělé-líbající-se-v-mracích.jpgByla jsem v takovém divném stavu, má duše byla stále mimo prostor těla a slyšela jsem sama sebe zpívat písničku o P. Marii.

 

Slyšela jsem jí kdysi v dětství - teď jsem najednou znala každičké její slovo. Stále dokola jsem opakovala slova té písničky – byl to jakýsi zvláštní chvalozpěv P.Marie, který jsem já nekontrolovatelně pronášela. Vycházel spontánně z mé duše. Najednou jsem slyšela velmi příjemný hlas.

 

ROZVAZOVÁNÍ KARMICKÝCH UZLÍKŮ JE STEJNÉ, JAKO ZÍSKAT PLNOMOCNÉ ODPUŠTĚNÍ. JDĚTE SI PRO NĚ.

 

Ten hlas byl tak silný, že jsem vykřikla, a najednou jsem byla zase zpět ve svém těle. Od následujícího rána  5.9. 2012 jsem měla intenzivní pocit, že v mé duši se něco významného stalo. Několik dnů, jsem cítila, že to nejsem já. V mé duši bylo něco jinak nastaveno. Stále jsem se viděla někde v indické zemi, můj oděv mi připadal nevhodný. Nejraději bych si oblékla nějaké volné roucho - nebo sárí. To ráno, jsem odešla do obchodu s indickým zbožím a nakoupila výzdobu do mé duchovní školy. Vše v indickém a tibetském stylu. Bylo jasné, že někdo v mé duši něco změnil. Jako by ten Někdo byl stále se mnou. Nechala jsem si namalovat energetický obrázek od črůžový-anděl.giflověka, kterému věřím. Odpověď přišla a byla také zvláštní.

Kreslila jsem Ti čakry, jsou krásné až nahoru - nahoře široké napojení na Vesmír jako ovál jako svatozář a když jsem kroužila nahoře u toho oválu, tak se mi to začalo kreslit zpátky dolů, ale ne v těle po čakrách ale ta spirála je okolo celého tvého těla až dolů jakoby přes celou auru. Je to fakt hezký to ti musím ukázat ještě nikdy se mi nic takového nevykreslilo. A u malování jsem slyšela, že je s tebou vysoká duchovní  bytost. Přišla tě něco naučit a bude s tebou jen chvíli. To jsem jasně slyšela.

Prosila jsem anděly o odpověď. Jako vždy mi ukázali cestu. Řekli mi, ať si najdu stránky „Matka Meera“ a tam naleznu všechny odpovědí. Trochu mě to překvapilo, navíc jsem na těchto stránkách už kdysi párkrát byla. Ale když jsem si na stránkách této úžasné bytosti přečetla tyto věty, bylo mi vše mnohem jasnější. Vnímala jsem je rozhodně v jiném smyslu, který byl mnohem hlubší. Když jsem se zeptala, zda mě tato žena - Matka Meera mohla duchovně navštívit, odpověď andělů byla ANO. Cítím, že to tak je, a že k té ženě -  k její duši, cítím velkou lásku. Zde jsou její slova.

matka-Meera.jpgCITACE MATKY MEEERY.

Světlo vždy přináší štěstí. Světlo může proniknouti jakoukoliv částí těla a může být cítěno mnoha způsoby. Nelze zobecňovat - lidé mohou poprvé cítit bolest, nebo nemusíte cítit nic. Následků přijetí je mnoho. Zažijete štěstí, i když jste předtím trpěli. Když pracujete, děláte to bez námahy a závislosti. Ačkoliv necítíte, že byste cokoliv dělali, výsledky práce budou dobré. Máte méně nadšení pro práci, ale můžete vykonat více, protože to jde snadněji.

Jak vnímáme Světlo a co při tom cítíme?

Lidi to vnímají mnoha způsoby. Někteří ho cítí v hlavě, jiní ho přijímají prsty - detaily nehrají roli. Efekt je to, co hraje roli: je to zřejmá a

mimořádná lehkost, štěstí a mír. "Nadmentální" Světlo může slabě pálit, jestliže ho vnímáte. Nejvyšší Světlo nebolí. Můžete přijímat Světlo kdekoliv a kdykoliv. Teď, když to cítíte, otevřete se bez otálení. Nemůžete ztrácet čas. Mimo daršan se vzácně vyskytují momenty vnímání Světla, které pak oddanému přináší rychlý duchovní růst. Čím víc se přibližujete Světlu, tak se karma zmenšuje. A když dosáhnete seberealizace, karma zmizí.

Po zádech člověka se táhne bílá čára, která začíná u chodidel a pokračuje až k hlavě. Vlastně dvě čáry začínají u chodidel, zvedají se podél nohou a spojují se na začátku páteře v jednu, která vede až na vrcholek hlavy. Tato čára je tenčí než vlas a má na sobě uzlíky, které božské bytosti pomáhají rozvazovat. Je to velice jemná práce a musí se provádět s obrovskou pozorností, protože když se vlákno zlomí, je ohrožen váš život. Když držím vaši hlavu, rozvazuji tyto uzlíky. Také odstraňuji jiné druhy překážek, které brání vaší praxi. Když se dotýkám vaší hlavy, světlo se pohybuje vzhůru po bílé čáře. Určuje tak jako měřič stupeň vývoje vaší cesty.

Když tu není žádný pokrok, světlo jde směrem dolů podél čáry a ukazuje stupeň, kde se vaše sadhana zhoršila. Když světlo pokračuje z chodidel až na vrcholek hlavy, člověk má mnoho zážitků a vizí, ačkoliv někteří lidé mají vize a zkušenosti bez této bílé čáry. Komu Světlo vystoupí až na vrchol hlavy, má schopnost spojit se s Nadduší. Když vaše usilování zeslábne, čára se pohybuje dolů, jak už jsem řekla. Jednoho dne možná úplně spadnete ze své cesty. To je velká krize, které se můžeme bránit.

Zpředu těla jsou dvě červené čáry, které začínají u chodidel, rostou vzhůru, po obou stranách nohou a spojují se ve stejném místě jako bílé čáry. Když se červené čáry spojí s bílými, dosáhnete absolutního odpoutání. To se stává zřídkakdy a jen těm, kteří mají božskou energii. Růstem bílé a červené čáry se sadhana ustálí bez možnosti pádu. Jestliže se červené čáry plně vyvinou, dostanete se do obrovských výšek. Bílé čáry také pomáhají podporovat zkušenost těch, kteří jsou duševně otevření. Dokonce i zde je však možnost, že se znovu uzavřou. Duševní otevřenost je dobrá pro sadhanu, ale nestačí. Ustálení obou čar vám pomůže stále se udržet otevřenými. Jestliže psychiku přirovnáme ke květu, pak obě čáry budou celou rostlinou.

A tak jsem se rozhodla setkat se osobně s touto úžasnou ženou,která má v sobě energii P. Marie a nechat na sebe působit její krásnou a čistou energii. Nesmírně se těším na toto setkání. Odjíždím se svými žáky - děvčaty s naší duchovní školy Monáda 16. října. Je nádherné být tam, kde se šíří světlo. Všechny naše zážitky Vám samozřejmě zde zveřejním.

 

Přeji všem krásný sluníčkový den plný radosti a lásky

 

S láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

darshan

(Monika, 3. 10. 2012 13:30)

Zdravim Tě Kytičko tvoje priběhy a priběhy lidi mě vzdy dostanou:) Je to krasné.Ja jsem se chtela podělit o sen ktery se mi zdal je to asi pul roku. Bloudila jsem po nějakem obchodě a prodavačka mi davala noviny,ze je to prej nějaka novinka a ty noviny se jmenovaly DARSHAN. A dneska se mi zdal sen ze jsem ve snu prosila o andělské znameni,vtom snu jsem sla dokoupelny a uviděla krasného bíleho holuba.Jsem si říkala v tom snu to je to znameni a byla jsem tim nadčena a stastna. Pak jsem toho holuba viděla jak sedi mezi mnou a mym manzelem v loznici...:)A pak jsem ho pustila ven. byl to takovy zvlastni pocit . Jakoby me andilci na něco pripravovali. Kytičko přeju Ti stastnou cestu a mnoho krasnych zažitku. A těším se na tebe na seminari ve Zlíně...:)

Naaadhera

(Maja, 3. 10. 2012 11:30)

Prave pred par dnami som spontanne otvorila stranky Matky Meery a pocitila som silnu tuzbu ju ist navstivit;-) Aj ja sa tam chystam o par dni a velmi sa tesim;-) Objimam ta Kyticka nasa

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3259164
Měsíc: 15431
Den: 489