Jdi na obsah Jdi na menu

ROK 2009 SE NENÁVRATNĚ CHÝLÍ KE KONCI...

22. 12. 2009

 

Obrazek

 

Všichni milí čtenáři a návštěvníci těchto stránek,

Obrazek Moje nejmilovanější sluníčka.

Rok 2009 se nenávratně chýlí ke konci a já asi jako každý jiný člověk jen tak trochu bilancuji, nebo se alespoň malinko ohlédnu za uplynulým časem a zamýšlím se, jaký vlastně rok, který navíc docela rychle uběhl, byl.

Pro mě byl rok 2009 plný duchovních prožitků a překvapení, byl plný pracovního nasazení a opravdového úsilí změnit věci, které změnit lze a to nejen v mém osobním životě, ale v životech mnoha lidiček, kteří mně požádali o pomoc..

Mnohé jsem v tomto roce pochopila, některé věci změnila, s některými lidmi se rozloučila a jiné zařadila do okruhu úzkých přátel a do mé rodiny. Co všechno se mi ale v tomto roce zdá významným? Možná i Ty nepatrné kroky, které jsem příliš nevnímala, ale přesto věřím, že byly důležité. Co se nám společně s andílky povedlo? Je toho tolik, za co bych jim a celému Vesmíru chtěla poděkovat. A tak milovaní pomocníčci moc děkuji děkuji děkuji, za to že:  
 
Jste mi pomohli vyléčit můj velký strach z létání a já jsem tak mohla být 15 dní v Turecku a navštívit mešitu.
 
ObrazekJen díky Vám jsem mohla několika maminkám odblokovat jejich strachy, bolesti a ony mohly přijmout dušičku děťátka a otěhotnět.
 
Je to Vaše zásluha,že se narodilo hodně miminek, jejíž maminky, prošly naší andělskou terapií a zdárně své děti donosily, navzdory tvrzení lékařů, že to možné není a že děti nemohou mít.
 

 

ObrazekS neskutečnou láskou jste mi pomáhali předat spoustu důležitých vzkazů z duchovního světa a hodně lidí, tak vyléčilo svou bolest

 
Děkuji za všechny, kteří už díky naší terapii neužívají antidepresiva.
 

 

 

ObrazekDěkuji za maminky, kterým jsme společně rozmluvili přerušení těhotenství.

 

 

 

 

 

 

 

Děkuji za zdraví a za pomoc při uzdravování

ObrazekDěkuji za všechna spojení láskyplných bytostí zemřelých versus živých.

 
Děkuji za všechny odvedené bytosti a za pomoc přivést je ke světlu.
 
Děkuji za světlo na cestách zmatených, bloudících a trpících duší.
 

 

 

ObrazekDěkuji za energii Miguraj, kterou jsme společně předávali.

 
Děkuji za silnou ochranu před zlem
 
Děkuji za odvahu postavit se negativním bytostem a pročistit lidem domy, byty, i srdce.
 

 

 

 

 

ObrazekDěkuji za všechny projevy a viditelná znamení , že jste u mně, že mně slyšíte a že mi pomáháte.

 

 

Děkuji za všechna poselství, a za duchovní růst duší mně svěřených.

Děkuji za všechny šťastné lidi, kteří se naučili znovu věřit, milovat a mít naději.

Děkuji za pochopení mého poslání, za podporu a lásku svých blízkých a své rodiny.

Obrazek

 

 DĚKUJI, ŽE V KAŽDÉM OKAMŽIKU, NA KAŽDÉM MÍSTĚ A ZA VŠECH OKOLNOSTÍ MILUJI BOHA

Děkuji za všechny, kteří celý rok, navštěvovali tyto stránky , děkuji ochotným dušičkám, které mi pomohly zorganizovat všechny akce, které jsme společně uskutečnili.

Setkali jsme se na 14 seminářích, 8 víkendových pobytech, realizovali jsme 3 pobyty v Chorvatsku,navštívili jsme Medžugorje a ještě nás čeká společný Silvestr 2009.
 
ObrazekPřeji Vám MOJI DRAZÍ na Vaší duchovní cestě hodně světla, lásky a síly k pochopení své vlastní duše.
Přeji Vám v příštím roce, ještě větší odhodlání změnit věci, které Vás trápí a uzdravit všechno to, co Vás bolí.

 

 

 

ObrazekPosílám Vám andělské světlo a moc bych si přála Vás všechny obejmout a cítit tu neskonale krásnou lásku, kterou si vzájemně předáváme.

   AŤ SE SPASITEL NARODÍ V DUŠI KAŽDÉHO Z NÁS A ZAŽEHNE SVĚTLO LÁSKY     

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek


ObrazekPOŽEHNANÉ SVÁTKY A LÁSKYPLNÝ, ŠŤASTNÝ ROK 2010

VÁM PŘEJE

ObrazekS láskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přání

(Pavla 391, 5. 1. 2010 9:59)

Milá Kytičko,přeji ti šťastné vykročení do nového roku plné lásky a pohody. Děkuji za tvou vytrvalost a úsilí, kterým lidem pomáháš. Často myslívám na zlínský seminář, který mi velmi pomohl. Ještě jednou přeji jen vše dobré.

Příníčko

(Pavlína, 2. 1. 2010 15:46)

Všem dušičkám přeji hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky, klidu, pohody, míru, radosti a odpuštění. Nechť všechny naše kroky jsou vedeny a stráženy našimi Andělíčky. Děkuji za vše co se stalo, je a co se stane. Děkuji Kytičko za tyto nádherné stránky, děkuji za Tebe Sluníčko naše. Děkuji za Tvou pomoc a za vše, co pro dušičky děláš. Děkuji, že jsem ve svém životě byla na tyto stránky přivedena. Nechť všichni jdeme tou správnou cestičkou, tím správným směrem, ke správným místům se správnými lidmy... Andělíčkové láskyplní děj se vůle Boží. S úctou a láskou k Vám všem. Pavlína

vzkaz pro Ivanku

(Radka Aravae, 1. 1. 2010 22:39)

Ivanko, co mám udělat? Stačí, když zapálím svíčku a budu se za Tvého chlapečla modlit?

svíčkové rituály

(Ivana Dvořáčková , 1. 1. 2010 21:59)

zemřel mi předvánoeni postižený chlapec, mám Reiki I,II,III, andělskou kresbu, automatické písmo a najednou se nevím rady s tím, jestli uý dooprvavdy došel k Věčnému světlo.Pomůžete mi? moc prosím

Zelanie

(Milka, 1. 1. 2010 20:39)

Mila a zlata Kyticko,
v Novom roku 2010 vela, vela zdravicka, stasticka, rodinnej pohody a v Tvojom anjelskom poslani nech sa Ti dobre dari, aby si prinasala ludom radost zo zivota a pomohla im najst tu spravnu cestu.

Poděkování Vám všem

(Radka Aravae, 1. 1. 2010 11:11)

Drahá Kytičko, Tvé stránky jsem poprvé objevila více jak před rokem a od té doby jsou nedílnou součástí mého života. Děkuji za Tvou lásku a moudrost, cítím ji v každé částečce svého těla. Mám silný pocit, že jsem zde, mezi tolika láskyplnýma lidma doma. Přeji Vám všem, ať je rok 2010 plný lásky, zdraví, štěstí, radosti, tvořivosti a splněných přání. Velice si Vás všech vážím.

mějme se rádi

(Jana, 31. 12. 2009 23:34)

Milá Kytičko,přeji tobě i všem krásným lidem mnoho zdraví a andělského štěstí v nadcházejícím roce 2010.Mnoho lásky všem.

Díky a přáníčko

(Pavka, 31. 12. 2009 19:29)

Milá Kytičko, děkuji že nám, kteří navštěvujeme Tvé stránky a semináře dodáváš tolik pozitivní podpory, víry a ukazuješ nám cestu lásky. Přeji Tobě i všem ostatním krásný a pohodový rok 2010 a abychom kolem sebe dokázali šířit lásku, protože tak můžeme měnit svůj život k lepšímu. Ať andělé vedou naše kroky.

:-)

(Renata J, 30. 12. 2009 9:24)

Láska má kouzelnou moc....a já přeji Všem dušičkám tady na zemi i na nebesích,nechť pociťují a rozdávají jen a jen lásku...
Kytičce a andělům děkuji za uzdravování našich...někdy bolavých dušiček a za doprovod na naší cestě,zvané...ŽIVOT
S láskou...Vám všem...Renata

i ja dekuji

(Dana, 29. 12. 2009 0:39)

Kyticko nase..ja dekuji Bohu za to,ze nam dal Tebe-svetlo do nasich dusi a srdci. A ostatnim lidem preji hodne pomocniku v novem roce 2010. Budte stastni a hodne se smejte :-)

přání

(Radka, 28. 12. 2009 20:56)

I já přeji pokoj klid a mír lidem dobré vůle,at se všichni máme rádi a neubližujeme si zbytečně navzájem,přeji všem lidičkám hodně lásky v jakékoli podobě,protože lásky není nikdy dost...Moc se těším na lednový seminář a na to,že konečně poznám Kytičku...Radka.

ROK 2010

(Líba, 28. 12. 2009 20:23)

Všem...všechno nejlepší v novém roce 2010,pevné zdraví,lásku.Mé milované dceři do Rakousko posílám pevné objetí a pusu.Dani,máš srdíčko na pravém místě,zůstaň taková jaká jsi.Mám Tě moc ráda.Mami(Líba)

Laska

(RIA, 28. 12. 2009 18:41)

Je neuveritelne kolko lasky citu porozumenia priatelstva sudrznosti pomoci oddanosti citim z prekrasnych odusevnelych Spasitelom preziarenych slov pre mna ja Kyticka absolutnym zdrojom tho najlaskavejsieho najmilovanejsieho najcistejsieho stvorenia akeho som mohla aspon takto stretnut.Moja dusa je oblazena kazdym takymto stretnutim.BOH TI ZEHNAJ DRAHA KYTICKA ZA TO ZE SI.Ja tiez 9mesiacov prezivam obrovsku bolest po strate mojho syna.Pracujem na sebe,ale pridu tazke dni kedy musim uzit antidepresiva ale len homeopatika,pretoze chemiu moje telo odmieta.Velmi Ta poprosim o radu ako sa dostat z tazkych depresii a zacat zit a pomahat vsetkym co ma potrebuju.Dakujem z celeho srdca.Tvoja Maria zo Slovenska.

Lidem dobré vůle

(Anna, 28. 12. 2009 17:47)

hodně zdraví a štěstí v novém roce

Děkuji....

(Lenička - Praha, 28. 12. 2009 16:43)

...Kytičko, za vše.

pozdrav Janičce

(Alenka, 27. 12. 2009 21:33)

Ahoj,Janičko, dnes jsme s mamkou navštívili tvé stránky, moje maminka by se ráda s Tebou setkala, moc Tě pozdravuje. 30.1. bych ráda přijela za Tebou do Ostravy na seminář, ráda Tě uvidím. Poslala jsem Ti přání k svátkům a novému roku, ale asi jsi neměla čas odpovědět.Papa, šťastný nový rok

Díky

(Ludmila, 27. 12. 2009 19:53)

Milá Kytičko,

čtu tady řádky přání krásných dušiček a cítím nesmírnou energii lásky. Děkuji všem, kteří tvoří tuto světelnou rodinu, že pochopili pravé bohatství na cestě životem. Pochopili proč se kdysi Ježíšek narodil.
Děkujeme Kytičko Tobě, že nám s láskou, soucitem a pochopením pomáháš. Přeji všem mnoho lásky, síly, zdraví a prosím Boha a všechny ochránce, aby při nás stáli v nastávajících časech. L

velké a srdečné díky

(Peťka- pírko, 26. 12. 2009 23:00)

Drahá Kytičko, děkuji za krásné přání, tobě velký dík za pomoc při nesnázích v mém těhotenství, za pomoc při porodu- podvědomě jsem cítila, že jsi byla se mnou, tak jak mí duchovní ochránci..děkuji ti za tvé stránky, ve kterých hledám naplnění, pomoc, pochopení..děkuji ti, že jsem tě mohla poznat, obejmout a že jsem se stala tvojí přítelkyní..tyto stránky změnily můj život.Velký pozdrav tvé rodině, zejména báječnému manželovi a synovi, které jsem oba mohla osobně poznat..mám tě velmi ráda.Peťka

Přání

(Marie, 26.12.2009, 26. 12. 2009 22:19)

Milá Kytičko, moc Ti děkuji za úžasné stránky, které vytváříš pro nás. Příběhy jsou mnohdy tak dojemné, až se tají dech. To co bych Ti chtěla popřát již zde zaznělo, tak bych se opakovala. Jen bych si přála, aby jsi zůstala taková jaká jsi. Mám Tě moc ráda a už se na Tebe těším, až se sejdeme v opět v Rokoli. Krásný rok 2010 všem lidem dobré vůle. Marie

Ďakujem...

(Lucia, 25. 12. 2009 22:52)

Milá Kytička,
nie je to dlho, čo som objavila Vašu stránku, niečo vyše roka, ale od vtedy sa pevne usídlila v mojom počítači v priečinku obľúbené. Neskutočne ste mi pomohla a tým samozrejme aj mojej rodine... Viem, že môžem povedať len jednoduché a prosté ĎAKUJEM... Chcela by som Vám (aj všetkým dobrým a možno i menej dobrým ľuďom) zaželať krásny a pohodový zvyšok roku 2009, ale tiež úspešný rok 2010 (vo všetkých oblastiach)!
ĎAKUJEM... Lucia



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 3255669
Měsíc: 16488
Den: 486