Jdi na obsah Jdi na menu

VYŠŠÍ PRINCIPY

1. 9. 2011

4.-posilujici-slunecni-energie.JPGKrásné ráno, pro všechny moje sluníčka

Dnes ráno jsem se probudila o něco dřív, než vyšlo slunce. Nestává se to u mne často, protože jsem zvyklá pracovat dlouho do noci. Dnešní ráno bylo ale jiné. Čas, který neexistuje a je jen iluzí stále běžel a hodiny ukazovaly 4. 50 minut. Čas při východu slunce je zvláštní. Je to nejlepší doba na přijímání vzkazů od andělů. Cítila jsem proudy energií a v celém pokoji jemně praskalo. Cítila jsem zvláštní stav. Uvolněné vědomí. Poděkovala jsem za nadcházející den a uvědomila si, kolik minut mám navíc, když se cítím v tuto hodinu svěží a připravená pracovat pro Boží záměry.

Cítila jsem jasně přítomnost Božích andělů, přátelské čisté energie a posvátný klid. Archanděl Gabriel je nositelem zpráv a je andělem s nádherně růžovou, zářivou energií, přináší nám lásku a mír. Vnímala jsem informace, které ke mně přicházely a cítila jsem, že to, co ke mně přichází je důležité nejen pro mne.

To, co jsem přijala, předávám dál.

anděl-mávající-křídly.gifPRO VŠECHNY DUŠE, ŠÍŘÍCÍ MÍR

Nechť toto poselství míru a lásky naplní Vaše srdce, které zoufale zmítá strach a nejistota. Milovaní, v následujících dnech opět budou sílit paprsky energetických proudů, které nyní obklopují celou Vaši Zemi. Energetické pole Země se dostává na stále Vyšší a silnější frekvence vibrací. Boj mezi dobrem a zlem je na vrcholu své polarity. Vaše myšlenky,aniž byste si to uvědomovali se rychleji a rychleji mění v realitu. Každým dnem stoupá počet duší, které odcházejí zpět do našeho světa, aniž by dokončily svá poslání, své úkoly. Denně na zemi klesají pod tíhou negativních vibrací tisíce duší, které ztratily vědomí o existenci Dobra a jsou přesvědčeny,že žijí v područí stínů a temna.  Kdo nemá v této době žádný záchytný bod, ke kterému by upnul svůj duchovní zrak, nenalezne cestu ke světlu.  Jeho duše se ocitne ve stavu apatie, strachu a bolesti. Kleště, které svírají duše lidí posedlých hmotou, bez záblesku duchovního cítění a energie, zesilují svůj stisk.

Této situace využívají ve svůj prospěch negativní síly, které se zmocňují takto slabých a zranitelných duší a manipulují s jejich vědomím natolik, že z nich vytvoří monstra podobné těmto energiím. Propůjčují jim svou zničující temnou sílu a nutí je ničit všechno, co se jim v tomto bolestném stavu vědomí postaví do cesty. Slyšte. Vše, co jste vytvořili bez lásky, se nyní v těchto dnech a tomto čase, postaví proti Vám.  Neustále k Vám přicházejí četná znamení, která mají za úkol Vaše duše probudit ze spánku a proměnit Vás na služebníky lásky a světla. Barvy na obloze, kresby na různých částech země i poselství, která přicházejí nejsou jen pomyslným voláním do tmy. Mají jasný cíl a přesný plán, zapojit Vás do dění, které na Vaši zemi nastává.

I když budou pokračovat silné klimatické změny a nastanou na zemi další události, které mohou polekat Vaše duše, nepřestávejte věřit v dokonale zapadající plán milovaného Boha. Každá duše  bude postavena do situace, která prověří její podstatu.  Protože každý je součástí celku,nesete všichni odpovědnost za události příštích dnů. Intenzita světla, dopadající na potemnělý svět, nezeslábne.

Vaše vibrace se mohou neustále zvyšovat a přijímat intenzivněji Boží energii. Každý další záchvěv a pohyb Vaší planety závisí na Vás samotných. Tvořte kolem sebe dokonalý svět. Nedívejte se na to, co se děje na druhé straně světa, ale sledujte bedlivě, co se děje ve Vašem srdci, vyhodnoťte jakou energii šíříte kolem sebe. Jsme stále s Vámi a přesto se tolik duší cítí opuštěných. Je to tím, že nepociťují vlastní existenci a popírají sounáležitost se svou podstatou – silou stvoření. Napojte se na univerzální zdroj energie – stačí pár slov na toto spojení.  

JÁ JSEM -   JÁ JSEM LÁSKA -  DOVOLUJI SI PŘIJÍMAT BOŽÍ ENERGII A SVĚTLO  -MILUJI VŠE, CO BŮH STVOŘIL A CÍTÍM JEDNOTU S JEHO PODSTATOU – JEŽÍŠ JE MÁ SÍLA -  MILUJI A VĚŘÍM V SÍLU, KTEROU OD BOHA PŘIJÍMÁM -  PŘIZPŮSOBUJI SE VYŠŠÍ INTENZITĚ BOŽÍHO SVĚTLA -  JSEM PŘIPRAVEN/A/  NA VYŠŠÍ ÚROVNĚ VIBRACÍ –  JSEM PŘIPRAVEN/A/  POMÁHAT ŠÍŘIT SVĚTLO A LÁSKU – DĚKUJI, ŽE MOHU ŽÍT V TÉTO DOBĚ  A SVÝMI VIBRACEMI PLNÝMI LÁSKY POMÁHAT MĚNIT SVĚT.

Nepřestávejte věřit, že to dokážete. Vše, co pro druhé děláte, čiňte Božím jménem, ON je láska a proto vše, co s láskou činíte, je vpravdě a v jeho jménu.

Archanděl Gabriel

Moje drahé sluníčka.

Právě vyšlo slunce. Svými teplými paprsky a zlatým světlem pohladilo a prosvětlilo vše a každého, kdo mu přišel do cesty. Nedělalo žádné rozdíly. Nezkoumalo, jestli si někdo jeho světlo zasloužil, nebo ne. Pohladilo tvář člověku, který je milující a spravedlivý, jemně se dotklo paprskem tváře  miminka, usmívajícího se ze spánku. Paprsky slunce zaplavily pokoj mladého kněze, který  pohroužený v tiché modlitbě klečel na kolenou a místo spaní se modlil za mír na celém světě.  Poté paprsek slunce pronikl do cely několikanásobného vraha, který byl odsouzen k doživotnímu žaláři.ležící-víla.jpg Slunce stejnou sílou prosvítilo  ruce a tváře zlodějů, podvodníků, všech násilných a sexuálních deviantů. Prozářilo pokoje bojovníků za lidská práva, pohladilo vlasy muži, který  v noci brutálně  utýral své dítě.

A pak proniklo i mým pokojem a světlo slunce se zalesklo na písmenkách mé klávesnice. Právě teď jsem si uvědomila, že intenzita jeho paprsků se opravdu nezměnila. Na každého z nás svítí a hřeje  to naše sluníčko úplně stejně. Pochopila jsem, že taková je i Boží láska. A tak dnes posílám světelný pozdrav úplně všem lidem a miluji všechny bez rozdílu. A pokud mě jen trošičku máte rádi, prosím Vás abyste to stejné učinili i Vy. MILUJTE BEZ ROZDÍLU.

S láskou Kytička

 

link-andel.gif

 

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3258991
Měsíc: 15446
Den: 398