Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ ŽIVOT ZTRATÍ SMYSL A NEUMÍME TO VYŘEŠIT

29. 12. 2009

ObrazekMilá Kytičko,
 Nejsem si zcela jistá, jestli mi vůbec můžeš poskytnout nějakou,alespoň malou radu. Já vlastně ani nevím, co se se mnou v poslední době děje. Nemám z ničeho radost, rozpadá se mi manželství.
Vůbec už s manželem nemáme společnou řeč. Máme jednu dceru, je jí 11 let.Máme ji rádi, měli jsme velkou radost, když se nám narodila. A dnes je obvykle důvodem k našich hádkám.
Připadá mi, že můj život najednou nemá žádný smysl. Manžel chtěl mít další dítě. Já ale už nechci. Mám dost práce s tím, vychovávat svou dceru. Je někdy hodně drzá, je asi v tom nejhorším věku.

Manžel si myslí, že ji rozmazluji a je to všechno moje chyba. Nevím, jestli by se dalo naše manželství zachránit, nejspíš už je pozdě. Připadám si prázdná a unavená. Je mi 35 let. Nevím, co budu dělat dál. Mám v hlavě úplně prázdno. Na nic se nedokážu těšit. A tak mám k Tobě jedinou otázku. Proč můj život ztratil smysl? Co mám dělat, abych byla šťastná, abych se dokázala radovat třeba i z běžných věcí.

Kudy vede cesta, a kde je pro mne nějaké světýlko?

 

Obrazek

 

Magda
 
ObrazekDrahá Magdo,
Najít a rozpoznat smysl svého života, to je někdy těžký úkol. Já vím, že je někdy těžké najít
Tu správnou cestu, zatahat tu skládanku života za ten správný rožek a vidět obraz svého vlastního štěstí. Vidím u Tebe velmi těžké myšlenky, které ale dost dobře ukrýváš neupřímným smíchem a někdy až přehnanými reakcemi. Ptáš se proč Tvůj život nemá žádný smysl? S někým důležitým jsi se ve svém životě minula. Někdo nedostal od Tebe novou příležitost přijít k Tobě a zůstat ve Tvém náručí. Vím, že Tě to překvapí. Je to Tvůj syn. Duše, která Tě miluje. On by naplnil Tvůj život a dal impuls k dalším aktivitám. Měl přijít za trochu stížených podmínek. Nejspíš nějaké postižení, jestli tělesné, nebo mentální, to není zas tak důležité. Odmítla jsi tuto možnost. Postavila jsi se odmítavě k jeho narození. I teď je v tobě blok. Ztratila jsi ho. Tvůj chlapec už u tebe byl. Pak se něco stalo, a musel znovu do duchovního světa. Často je u Tebe. Trápí ho Tvůj odmítavý postoj a připomíná Ti Vaši dohodu. To způsobuje ty černé myšlenky ve Tvé hlavě. Máš pocit selhání a vlastní neschopnosti. Může to vyvolat až depresivní stavy. Nepřipustíš si možnost, že by jsi mohla mít další dítě?
To je ovšem zásadní chyba. To je ten kamínek, který schází ve Tvé  mozajce. Tvůj život není úplný. A nikdy nebude, pokud nezměníš tento postoj. Přemýšlej o tom. Zamysli se znovu nad svým pomyslným žebříčkem hodnot.
Přeji Ti sluníčkové dny.
S láskou Kytička

Obrazek

 

ObrazekMilá Kytičko,
Jsem překvapená Tvou odpovědí. Já jsem se postavila odmítavě k dítěti? To ale není pravda.
Nikdy jsem nebyla na přerušení těhotenství. Je pravda, že o jedno dítě jsem přišla. Nechci se o tom rozepisovat. Už jsem si to srovnala v hlavě a vím, že se to často stává. Zkrátka jsem jej nedonosila, ale nebyla to moje chyba. Navíc lékaři zjistili, že by stejně nebylo v pořádku.
Pak se mi narodila dcera a vše bylo O.K. Nechci se už k tomuto tématu vracet.
Tvá rada je sice pěkná, ale já se necítím na to vychovávat další dítě. Nezvládla bych to. Manželství se mi rozpadá a Ty mi napíšeš radu o dítěti? Možná skončím u psychiatra, ale nepřivedu na svět další dítě, které bych nezvládala. Je mi z toho smutno. Když jsem četla Tvůj email, najednou mi byla strašná zima. Bylo mi ještě více smutno. Nepůsobilo to na mně vůbec dobře. Přesto Ti děkuji za Tvůj čas.

Magda

Obrazek

 

ObrazekDrahá Magdi,
To že jsi nebyla na přerušení těhotenství, neznamená, že jsi to dítě neodmítla. Odmítlo ho Tvé vědomí, i podvědomí a Tvé tělo se přizpůsobilo a dítě odešlo.
Tímto jsi kolem sebe vytvořila neprodyšnou bariéru strachu a nedůvěry. Kdybys tyto negace překonala, věř mi, že by nová síla proudila do tvého duchovního i fyzického těla.
Najednou by bylo všechno jiné. Zvládla bys to. Protože Bůh nám nedává břemena, která bychom nedokázali unést. Je mi to moc líto. I ten chlad, který jsi cítila. Ta dušička je u Tebe.
Tak moc Ti touží pomoci. Je to jako by jsi stála na startovní čáře a měla před sebou úžasný závod, na který jsi moc dlouho trénovala. Slyšíš ránu startovací pistole, ale přesto nevyběhneš. A tak jen stojíš a trápíš se a nemůžeš běžet, nemůžeš jít zpátky.
Je to těžká situace a je jen ve Tvých rukou, jaké bude její řešení. Tvé manželství je v těžké krizi, ale vede z toho cesta. Tvůj manžel není ještě úplně srovnaný s odchodem od Tebe.

Zkus ještě popřemýšlet. Ozvi se mi. Máš zablokovaný proud energie ve druhé, třetí a čtvrté čakře. A nezapomeň,že v duchovním světě,  někdo čeká na to,že ho přijmeš znovu do svého srdce

Obrazek

 

Přeji Ti moc sluníčkových dnů.

S láskou Kytička

 

Komentáře

Přehled komentářů

Pokoj

(Daniela, 30. 12. 2009 18:02)

Ďakujem KYTIČKE,
dáva rady nielen Magde, ale aj ostatným, ktorí sa
trápia rôznym spôsobom, prajem nám Všetkým TO, čo
potrebujeme LÁSKU V SRDCI A POKOJ V DUŠI.
Ahoj.

Hovory k sebe – pre Magdu

(Danka Pohlodova, 30. 12. 2009 10:20)

Magdi, verim, ze toto budes citat. Citim aj ja to iste ako Kyticka, no
mam velke nutkanie ti napisat. O tom, ako sa rozpravas sama so sebou, o tom, ako si unavena, ako potrebujes oddych a o tom, ako byt laskava voci sebe i voci druhym (tam je rovnitko). O tom, ako si sa pomalicky a postupne zamotala do vlastnych pavucin smutnych neveselych myslienok, o tom, ako davas veciam a situaciam vyznam bez toho, aby si o nich premyslala a prezrela si ich z kazdej strany. Tvoja dcera to citi ako obrovsky tlak na nu, preto je drza. Chcem hovorit o tom, ako sa ludia boja sa k tebe priblizit, lebo citia tvoj velky strach zo zivota. Strach byt vesela, spontanna. Takou vo vnutri si, Magdi. Len tvoja radost zo zivota je zahadzana strachom. Sama si si priskrtila kohutik zivotnej energie. Magdi, obzri sa okolo seba a hladaj tie pekne veci, ocen sa za to, co si v zivote dokazala, ocen sa za to, ze si taka, aka si, ze si clovek a robis chyby. Bud voci sebe laskava, dopraj si oddych, zmen pracu, ak ta vycerpava, hladaj zdroje energie v tvojom zivote. Mozno mas pocit, ze nemas na nic cas, ze je vsetko dolezitejsie ako ty sama a na teba samu neostava cas a energia, aby si sa o seba postarala. Je dolezite, aby si sa o seba starala, lebo ty za to stojis. Si milovanym dietatom bozim. Prosim Boha, aby ti to dal najavo, ze ta miluje. Otvor sa jeho laske, otvor sa laske k ludom a od ludi, od dcery i manzela. Chcem ti povedat, ze toto je len kriza v tvojom zivote, ktora tu nebude vecne, pride po svoj vrchol a vsetko sa zmeni k lepsiemu. Nema iny vyznam, len ten, aby si sa pozrela na zivot inak. Vidim ta v krasnom svetle a mam velmi dobry pocit z teba. Takto na dialku ta chcem podporit. Poznam jednu taku vetu: Ked uz si myslime, ze uz sme v koncoch a viac nemozeme, mame este 90 percentnu rezervu.
Magdi, prajem ti do zivota vela pokoja, radosti a mieru v tvojom srdiecku. Viem, ze sa rozhodnes spravne. Mas v sebe velmi vela lasky, citim ju. Viem, ze tvoje srdiecko sa jedneho dna otvori a povies zivotu ANO.
S laskou
Danka

Magdě

(Adriana, 30. 12. 2009 2:42)

Magdi,je to zvláštní.I já jsem nejdříve četla tvůj příběh a i když nemám takové schopnosti i já jsem cítila,že ty víš,kde je ten balvan spadnutý na tebe,ty znáš sama tu odpověď na kterou jsi se ptala.Napsala jsi,že už další dítě nechceš asi už sama v sobě s tím bojuješ uvnitř sama v sobě.
Já vím,že je to těžké uvěřit,pokud nejsi duchovně založená tak to sama nemůžeš pochopit a jak už jsi psala bereš to z takového lidského hlediska,necitíš se sama v manželství spokojeně takže zdravý rozum ti káže,žádné miminko.Tento zdravý rozum by měla poslechnout žena,které to v manželství nefunguje,ale i zárověň nemá takový životní úděl,kdyby jsi byla někdo jiný-normálně by jsi mohla poslechnout zdravý rozum a od manžela odejít a nemít s ním už žádné miminko,ale protože se u tebe hlásí a chce přijít k tobě (k vám) - je to nejspíš tvůj úděl a pokud ho nesplníš bude ti v životě stále něco chybět.
Můžeš se rozhodnout,sama.Přečíst si odpověď a komentáře a nepřistoupit mít miminko,ale přála bych si,aby ti alespoň anďělé pomohli a a třeba naznačili nějak,že je to opravdu tak,že ta dušička u tebe čeká,ikdyby se ti měl zdát krásný sen s tvým novým miminkem.Malinkatý důkaz,aby jsi opravdu pochopila a pak byla šťastná.Všichni nějak přede mnou vycítili oč jde,i ti,kteří nemají žádný instinkt a to i bez přečtení odpovědi od Kytičky.
Zkus poprosit o nějaký tajemný signál,třeba přijde.
Doufám,že se budeš cítit mnohem lépe.Život s láskou je pestřejší.
Adriana

" Kytičce se to radí "

(Channah, 29. 12. 2009 19:47)

Milá Magdi, požádala si o radu, co udělat, abys byla opět šťastná a těšil Tě život, rada přišla, ale asi není taková jakou si očekávala. Snad sis pomyslela,že se to lehce radí, když se to Kytičky netýká, napíše další dítě, ale starat se o něj nebude, né to opravdu nebude, ta starost zůstane na Tobě. Nevím jestli si dost dobře uvědomuješ co jsi napsala, Ty si se předem rozhodla, že další dítě nezvládneš a nepřípouštíš jinou možnost, přesto že víš, že je u Tebe dušička, která úpěnlivě volá po Tvojí pomoci, vždyť na svět jí můžeš přivézt jenom Ty. Volá, prosí, ale Ty né že neslyšíš, Ty slyšet nechceš. Už dnes máš z toho problémy, tohle volání Tě hluboce zasahuje, raději zkončíš u psychiatra, no nevím jestli Ti opravdu pomůže, utlumí Tvoje vnímání, ale neutlumí hlas podvědomí, ten se bude ozývat neustále. Mám možnots vnímat dušičky a vím, že když něco potřebují, dovedou se o to hlásit, zváště pokud jim dáme slib a tahle dušička čeká na jeho splnění. Magdi prosím, né za sebe, ale za Tvého syna, aby si v klidu zvážila své rozhodnutí, až jej jednou budeš tisknout na své srdce, budeš moc šťastná a budeš děkovat Bohu, že Ti dal sílu tohle zvládnout. A já Ti přeji aby ses rozhodla tak, jak Ti radí Tvoje srdce, zaposlouchej se a jistě ho uslyšíš. Posílám světýlko a hodně síly, s láskou Tě objímá Channah

...

(modroočka, 29. 12. 2009 17:24)

I já vidím stejné obrazy.
Ty sama hledáš důvody, proč nejde zvládnout situace nové. Prostě je nechceš, podvědomě se bojíš.
Nemůže Ti být dobře, protože sis naplánovala život s těmi, se kterými máš něco dořešit, to byl slib nejen všem zúčastněným, ale i samotnému Bohu.
Můžeš se bát postižení dítěte... ale věř, že takovou karmu získává ta duše, která se chová hodně nedobře k lidem. To je ta dušička, která k Tobě a Tvému manželovi, ale i Tvé dceři hodně ubližovala v minulosti. V tomto životě proto má dojít k částečnému postižení... aby se naučil lásce a pochopení Vás nejbližších.
Mohu Tě ujistit, že někteří lidé jsou v daleko horších situacích. Např. narodí se svým vrahům, zlodějům ... atd.
Přeji Ti všechno nejkrásnější v novém roce, vykroč tou správnou nohou a správným směrem.

Pro Tebe Magdičko

(Renata J, 29. 12. 2009 16:31)

Magdičko...ještě než Ti Kytička odpověděla..dala bych Ti stejnou odpověď jako ona.Z Tvého článečku jsem cítila úplně to samé...i přez to,že nemám schopnosti jako Kytička.
Myslím,že to svědčí o tom,že má Kytička pravdu a že jsi toho tak plná,že to z Tebe doslova vyzařuje.
Magdi...vím..potřebovala jsi slyšet jinou odpověď,přesto prosím...přijmi s pokorou a láskou toto sdělení.Na chvilku se zastav,zklidni svou mysl a přijmi tuto odpověď.Zkus to Magdičko...zamysli se,vždyť Tvé štěstí je vedle Tebe...vše se začne kolem Tebe měnit a Ty se uzdravíš a navíc budeš moc šťastná...Já o svou dospělou dceru přišla,co bych dala za to kdybych měla tuto možnost ...jako Ty.
Možná je mé psaníčko troufalé,...vím!
Píšu od srdíčka a ze skušenosti...věř prosím Kytičce.
Až dojdeš k tomuto pochopení...napiš nám,jak moc jsi šťastná....
S láskou Renata

Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3263469
Měsíc: 14837
Den: 462