Jdi na obsah Jdi na menu

MŮJ SYN ODMÍTÁ AUTORITY A NESPOLUPRACUJE VE ŠKOLE - CO S TÍM?

31. 3. 2010

Obrazek15.2. 2010
Milá Kytičko,

Moc Tě prosím o radu, která se týká mého syna Patrika. Vůbec nevím jak dál. Zdá se, že na jeho výchovu nestačím. Alespoň toto mi jeho učitelka neustále opakuje. Téměř denně nosí poznámky a to chodí teprve do čtvrté třídy základní školy.

Můj syn není zlý, doma se chová slušně, ale ve škole odmítá poslouchat. Neučí se, nespolupracuje s učitelkami, zlobí, a je i drzý. Opravdu nevím, co s ním. Je to už neúnosný stav. Před čtyřmi lety mu zemřel otec, a zřejmě je pro něho těžké se s tím srovnat. Pořád mi opakuje, že kdyby měl tatínka, byl by hodný a poslouchal by. Už nevím co s ním. Několikrát jsme měnili školu. Jsem zoufalá. Prosím, poraď.

Moc děkuji za odpověď
Zdena

Obrazek

ObrazekMilá Zdenko,

U Tvého syna se propojilo několik závažných okolností. Za prvé je Patrik indigové dítě, což samo o sobě je ve škole někdy problémem. Indigové děti, jsou zvláštní. Vyznačují se nejen modrou barvou v auře, ale i jinými odlišnostmi a chováním. Všeobecně je známo, že neuznávají autority. 

 Obrazek

 

Indigové děti jsou zkrátka jiné a je potřeba s nimi i jinak pracovat a vychovávat je. V auře mají krásnou temně modrou (indigovou) barvu.

Podle posledních výzkumů, to není jediná odlišnost.

V kódu jejich duše je tolik informací, že mají pocit, že se nic učit nemusí, že to pro ně není důležité, a také se soustředěním a

 

“ se slušným chováním“ podle školního řádu, bývá problém.

Obrazek

Další důležitou okolností je, že Tvůj syn má na své auře u sebe přivtělenou minimálně jednu bytost. To velmi ovlivňuje jeho reakce a ubírá mu energii.
Tvůj syn je opravdu zvláštní, je jiný než ostatní děti. Nemůže zapadnout. Má opravdu silně otevřenou duchovní paměť. Má v ní informace z minulého života, kdy byl něco jako mnich, proto já ho vidím v komunitě mužů, velmi moudrého a zbožného člověka, který učí ostatní.
 
Už toto samo o sobě mu ubírá možnost poslouchat a podřizovat se ženám. Je to téměř nemožné. Ženy jsou v jeho očích v nižším postavení a on nemá k nim žádnou úctu. Musí se teprve učit tuto pro něho novou situaci zpracovávat. Takže pokud by měl učitele mužského rodu, vše by bylo podstatně jednodušší.
 
Posledním článkem Patrikova problému je napojení na duši svého mrtvého otce. Vnímá jeho přítomnost a jeho otec od něho vlastně nikdy neodešel. Musím Tě upozornit, že v myšlenkách Tvého syna je někdy i jakási touha „ jít za svým tatínkem.“
Buď prosím opatrná v jeho výchově. První co by jsi měla udělat, je zajít s chlapcem k někomu o kom víš, že dokáže odvádět přivtělené bytosti a pročišťovat auru. Pokud by jsi bydlela blízko, pomohla bych mu, ale na dálku to u dětí nedoporučuji, je potřeba vidět reakce a být s  v osobním kontaktu.
Ozvi se, jak pokračuje jeho stav, přeji jen krásné a sluníčkové dny.

S láskou Kyitička. Obrazek

ObrazekDrahá Kytičko,

Děkuji za odpověď. Že je můj syn indigové dítě, jsem pochopila a tušila. Co mně dost překvapilo, je jeho minulý život, protože je pravda, že vždy chtěl chodit do kostela a cítil se tam dobře, což jsem tehdy u šestiletého chlapce vnímala jako dost nezvyklé.

 Je zajímavé, že nedávno se i sám ostříhal, přesně do tvaru, jak chodili ostříhaní muži v klášterech, byla jsem nazlobená, co to udělal, ale teď to však chápu.

Co se týká autority žen, tak to je přesné, teď mají v družině pana učitele, a ten má na Patrika dobrý vliv a Patrik ho i poslouchá. Přivtělené bytosti jsem nechala od Patrika odvést, měl jich

několik a mně samotnou překvapila jeho reakce, když tento rituál probíhal. Tak podivně se kroutil a opravdu pak bylo vidět, že se mu potom hodně ulevilo.

Obě jsme usoudily, že  má jiný pohled, takový milejší a teplejší. Nevím jen, co udělám s tím jeho napojením na otce. Můj syn neví, že jeho otec zemřel vlastní rukou. Pořád mi říká, že s ním je, že k nám chodí, že s ním mluví, že mu dává pusu na dobrou noc. Patrik má po celém pokoji rozmístěny jeho fotografie a nenechá si na ně sáhnout. Snad i on časem pochopí.
Děkuji a přeji Vám  krásný den

 Zdenka

Obrazek

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Indigové dětičky

(Jana, 4. 4. 2010 9:13)

Indigové děti tu jsou proto, že až dojde k vzestupu do vyšších dimenzí, budou vědět přesně, co mají dělat. Jsou velmi citlivé a jejich DNA je odlišné od nás, to je již potvrzený věděcký výzkum. Kdyby nebyly důležité a potřebné, tak by nepřicházely v tak hojném počtu. Učme se je respektovat. Někde jsem četla, že svým chováním, mají měnit naše řády. Upřímně - naše školství by tu změnu určitě potřebovalo.
Krásné svátky
Janča

názor :-)

(Lidy, 3. 4. 2010 17:08)

Hezký den,
začíná Věk Vodnáře, tak proto se sem rodí spoustu pozemských andělů, rodili se i dříve. Nejsou jen indigové děti, ale také křišťálové, duhové. Ano každý rodič by měl milovat a vyzdvihovat své dítě a jestli má "schopnosti" nebo nemá, tak na to by se dívat nemělo.

Slovo "nadpřirozené" se mi nelíbí. Každý máme "přirozené schopnosti", někomu se otevřely, někomu se otevírají a někomu budou po celý život "uzavřeny", protože si vybral žít život v materiálnu. Nikdo není špatný jen žije v jiné frekvenci. Nemám ráda lidi, kteří tvrdí, že jsou pozemským andělem,že mají léčitelské schopnosti, vidí budoucnost,... a ostatní a přitom v tom hraje roli jen jejich Ego, touha se zviditelnit a nahrabat si peníze a přitom nic neumějí. Ano roztrhl se s nimi pytel a nějakou svědomitou osobu, aby člověk pohledal. Zaplať Pán Bůh za ty co pomáhají a každému to necpou na potkání.

Indigové děti jsou v některých očích lidí za nepřizpůsobivé. Proč? Že se nechovají jak chceme, žít ve starých formách, řádech a normách? Ale oni přišli z planet a dimenzí, kde tohle neexistuje! Žádná faleš, přetvářka, lhostejnost, zloba, nenávist, násilí, války,...! Proto se s tímhle nemohou vyrovnat. Spousta z nich jsou vysoce duchovní bytosti a nemohou a nechtějí to pochopit, proto ty "konflikty".

Přeji Vám krásné a veselé Velikonoce :-)))

Indigové děti, vtělení andělé

(Veronika , 2. 4. 2010 23:46)

Dobrý den,

myslím si, že není dobré považovat indigové děti za nadřazené ostatním. Indigové děti prostě mají nějaké schopnosti, které ostatní děti nemají nebo zatím nerozvinuly. Ale to neznamená, že indigové děti jsou lepší a nadřazení ostatním dětem.

Navíc plno maminek považuje své děti za indigové, jenom kvůli pár vlastnostem, které jejich děti mají a přitom jejich děti ani žádné nadpřirozené schopnosti nemají. Myslím si, že je to způsobeno tím, že maminky mají tendenci považovat své děti za výjmečné a proto o svých dětech tvrdí, že jsou indigové.

To nemyslím vůči nikomu z vás co to tvrdí, ale myslím to všeobecně.

Taky mi připadá hotový fenomén, že dneska skoro každý, kdo se zabývá duchovnem a esoterikou se považuje za vtělenýho anděla, vtělenýho elementála, vtělenou vesmírnou bytost, strážce nebo skonana. Věřím, že opravdu takový lidé existují, ale připadá mi hloupé, že plno lidí co si jenom udělají nějaký test vlastností se hned považují za výjmečný a přitom ani žádné nadpřirozené schopnosti nemají.

Tím vším chci na závěr jenom říct, že se mi prostě nelíbí, když se někdo považuje za nadřazený ostatním.

Přeji krásné Velikonoce.

Indigové - neindigové

(Radka Aravae, 2. 4. 2010 20:34)

Myslím si, že bychom neměli rozlišovat - indigové - neindigové. Každé dítě si zaslouží, aby bylo vychováváno s láskou, abychom respektovali jeho názory a on zase naše, vzájemně se můžeme mnoho naučit. Ukázat mu mantinely společnosti, ve které bude vyrůstat a učit ho přirozené úctě k ostatním. Velmi fandím waldorfským školám. Přeji krásné velikonoce, s láskou Radka Aravae.

Je to problém?

(Channah, 2. 4. 2010 19:23)

Může se nám zdát, že Indigové děti jsou problematické, které se nedokáží zařadit do společnosti a respektovat její pravidla. Ptám se do jaké společnosti, plné přetvářky, závisti a zloby a jaká pravidla, taková, která tohle všechno umožnˇují. Už dnes se zakládají školy, které učí děti samostatně myslet, vytvářet si na vše vlastní názory, aby byly jednou schopné jít vlastní cestou a nedělaly stejné chyby, které se opakují po staletí. Tyhle děti jsou pro nás požehnáním a měli bychom více naslouchat jejich hlasu, jenže my slyšet nechceme a oni nám mají opravdu hodně co říci. Nenarodily se proto, aby nám ztrpčovaly žívot, ale proto aby nám ukázaly jiný směr, milujme je za to. Krásné Velikonoční svátky všem.

jo, ti indigoví partneři

(Lené, 2. 4. 2010 12:55)

já, coby taky generace indigových lidiček žiji s partnerem, který je ještě snad víc, než indigový:-) a říkám mu mimozemšťan:-).Nejen že se chová jako níže míněný partner od Lídy, ale došel tak daleko, že se cítí být snad středem vesmíru, svým charisma zaujme každou bytost, kterou potká, do vínku dostal schopnosti o kterých se druhým lidem může jen zdát (mimosmyslové a léčivé schopnosti, umělecké nadání, přesahující meze normálnosti), přesto zůstává nedotknutelný, nesnese jakékoli doteky či projevy citu, žádné autority, ale zároveň by se rozdal, jen aby druhé udělal šťastné a pomáhá nejvíc těm, kteří ho sráží na kolena...je těžké pochopit myšlení takového partnera, ale věřte, není lepšího učitele života, než žít po boku indigového partnera...

už to chápu

(Lída, 2. 4. 2010 11:17)

Tak to mám taky doma indigáčka.Autority neuznával a neuznává,dělá si, co chce,říká si, co chce.Nesnáší preventivní prohlídky u zubaře ani u lékaře,nesnáší,když mu řeknu "sundej si svetr, je horko." Přece on ví nejlíp,kdy má něco udělat. Neuznává čas-hodinky nenosí-to by jej omezovalo.
Neposlouchá výklady průvodců (jde vždy pár metrů za skupinkou),neboť jemu nikdo nebude doporučovat podívejte se vpravo nebo vlevo.A co se týká jeho názoru na volené autoriy...
Také se často cítí nepochopený ...
Žiju s ním přesto 30 let(v prosinci máme výročí).Proč já se tolikrát nechala vytočit. Když on je vlastně indigový

pro Petra

(modroočka, 2. 4. 2010 3:49)

Zkus si odpovědět na následující otázky:
Jak funguje svět?
Jakou roli hrají žijící lidé v něm?
Jaká je kombinace mezi Stvořitelem a lidmi?
Proč se muselo tolik indigových děti narodit?
Proč s nimi mají lidé potíže? (já se svými dětmi je doopravdy nemám, rozumím jim a nebrzdím je, pouze se snažím jim vysvětlit funkčnost světa a jak proplout školní přípravou, aby se dostali tam, kde mají být)...
Indigové děti mají silnou vazbu na Stvořitele, kterého respektují a plní jeho úkoly, narozdíl od mnoha žijících lidí. Jako děti nemají dostatek diplomacie, aby neobtěžovali volené autority.
Podle mě každý učitel je povinen zvládnout všechny děti. Pokud musí rozdávat kárná opatření, není to vina dítěte, ale učitele, který nestíhá zaujmout žáky. Jeho výuka není zajímavá, psychologie selhala. Při konfrontaci s rodiči, musí se odhalit PRAVDA. Demokracie není likvidace učitelů, morálky apod. Ale mnoho lidí raději volí direktativní přístup k druhým, jejich názor je na obtíž. Všichni bychom tedy museli žít jako vojáci. :)
Přeji hezké Velikonoční svátky.

příjde jejich čas

(Jitka, 1. 4. 2010 22:09)

V posledních letech se na planetě Zemi dějí velké změny. Právě Indigové děti jsou tady proto, aby my ostatní jsme pochopili důležitost těchto změn. Bohuželně někdy samy Indigové děti jsou velice zmatené, často se cítí nepochopené, jako by byly z jiného světa. (Toto jsem přečetla v jedné z knih o Indigových dětech.). Dokonce byl v anglii vyvinut přístroj,který testuje DNA Indigových dětí. (mimochodem je odlišný od ostatních). Indigové děti se liší i genomem v krevním řečišti.
Přeji všem požehnané svátky.
Jitule

Nechápu

(Sara, 1. 4. 2010 21:55)

Nějak nemohu pochopit, co je dobrého na tom, když má někdo problém s autoritou a chováním, proč by měl být budoucností této planety. Je spousta šikovných a nadaných dětí, které se zároveň umí chovat a nedělá jim problém vycházet s ostatními.

Indigové dárečky

(Petr, 1. 4. 2010 19:39)

No nevím, z vašich přízpěvků mám trochu nepříjemný pocit. Možná jsou indigové děti opravdu zvláštní a nadané (v něčem). Ale to zda jsou budoucností planety, to opravdu nevím. Budoucností by byli, kdyby své schopnosti dokázali využít ve prospěch lidstva.

Zatím jsem ale získal dojem, že na nás obyčejné lidi tak nějak hledí spatra, možná je dokonce nějak obtěžujeme, zdržujeme či zavazíme. Jsme hloupí a pomalí. Možná jim nebudeme stát ani za to, aby nám pomáhali.

Já jsem teda zatím rád, že takové dárečky kolem sebe nemám, pokud jsou takoví, jak píšete.

Už jsem to pochopila

(Channah, 1. 4. 2010 18:21)

Při čtení vaších příspěvků jsem najednou pochopila, že i já mám tohle dítě doma, je naprosto odlišný od dvou dalších sourozenců. Už ve školce mu sestavovali zvláštní program, normální jej nudil. No a škola, autority, co to je? Základka a učení, věčné problémy s učiteli, nepochopil, že nemůže říkat co si myslí a co je pravda, když se nevyžaduje vlastní názor. Takže problém kam se podívám, někdy je opravdu těžké tohle všechno ustát. Čekají ho závěrečné zkoušky, doufám, že úspěšné. Pevně věřím, že v životě najde svoje místo a já se budu moci s radostí dívat jak se mu daří.

jak já tomu rozumím:-)

(Peťka- pírko, 1. 4. 2010 10:52)

milé maminky a Kytičko..dost poučný článek i já mám indigové dítě, dnes už 17ti letého syna, celý jeho život se mnou bojuje, teď odešel z učení, začal pracovat, protože peníze ho motivují-prý..Odlišuje se oblečením, vzezřením, tvrdí, že vyznáním je antikrist, dává si různá jiná jména, když jsme probírali nějaký příběh, ptala jsem se ho, jak by se zachoval on, řekl, mami, ty věci furt řešíš, já ne, já jsem ignorant...často se tak chová a já nad ním v duchu jen vzdychám..ale celý jeho život se za něj modlím, teď snad i několikrát denně prosím Arch. Michaela o pomoc.Snad jen díky tomu funguje tak, jak funguje..Dcerka má 12, je na půl indigová, takže naprosto odlišná, milá, pomáhá, dokáže se vcítit do pocitů...no a nejmenší 9ti měsíční syn je křišťálová dušička, je tak otevřený, hodňoučký, jiný, než předchozí děti..takže doufám, že tento chlapeček autority přijímat bude a bude v budoucnu i spolupracovat, uvidíme..Zdence přeji pevné nervy a hodně lásky k svému synovi..

napojení na otce

(modroočka, 1. 4. 2010 5:41)

Zdeni, teď se mi otevřela podivná zpráva. Tvůj syn není napojený na svého otce, ale na někoho, kdo přijmul jeho podobu. Je možné, že to byl i někdo z těch přivtělených bytostí... bylo by moc dobře, aby jsi ho stáhla na svou stranu, aby ses stala jeho jedinou autoritou. Neboj se mu vysvětlit, jak je důležitý na světě. On to pochopí. Je to šikulka.

pro Kytičku

(modroočka, 1. 4. 2010 1:55)

Kytičko, to jsem se opravdu nasmála, taky to máš pestré.
Víš, mám 3 děti a všechny jsou "ujeté". Např. 10ti letá dcera mi vyprávěla, jak jsme spolu před 300 lety ... už ani nevím, co to bylo. Naše rozhovory jsou opravdu pikantní, vždy se musím rozhlídnout, zda-li není někdo blízko příliš zvědavý, případně přecházíme do jiného jazyka.
Ve školách je to opravdu hrozné. Tento školní rok mě vytáčí do extrémních otáček. Dcera, 13 let, je opravdu dáreček k pohledání. Jeden učitel měl stále nějaké problémy, protože ONA je v pořádku, že jo, takže se jí ho podařilo pro šikanu suspendovat na 2 dny, učitel musel jít na přezkoušení, což mu vzalo další 2 týdny. Hned byl ve škole klídek.
Ostatní učitelé, pokud si na ni stěžují, vždy dostávají stejné otázky a jednoznačnou odpověď, "to už dělala, nechte ji být, ona na Vás něco najde a dopadnete jako kolega"...
Jojo, ve škole je 2 500 dětí a zrovna mě tam znají jménem. Zdá se, že ředitel pochopil a obtěžují mě čím dál méně. :)
Synové už jsou 19 a 17 let, takže je to s nimi klidnější. Doma si zanadáváme a je nám lépěji...
Nejst. syn na Universitě se taky vzteká, vzal zrychlené studium (3 roky místo 6) a stále je to na něho pomalé, už mu umožnili online studium a tu a tam se jede do školy podepsat.
Hned jeho první den ve škole jsem to schytala za hloupé studenty i profesora.
Myslím, že mít takové děti, to je ta nejlepší masáž na světě.

Pro Modroočku

(Kytička, 31. 3. 2010 21:19)

Jsi skvělá Modroočko. Moc Tě objímám a také jsem se vrátila zpět o několik let.
Taky mám doma indigáčka. Ve třech letech, stačila má nepozornost a telefonoval babičce do práce. V pěti letech uměl plynule číst a dětem ve školce četl jídelníček, a tím vzbudil pozornost paní učitelky, která to pořád nemohla pochopit. Paní učitelka v první třídě mně poučila, že jsem udělala chybu, že jsem syna všechno naučila, že se ve škole bude nudit. Uměl i násobilku a plynule četl ve slovenčině. Jak jsem to asi měla vysvětlit? Když jsem to ani já nevěděla. V první třídě ho nezajímaly pohádky, sledoval jen volební mítingy a plynule se o nich vyjadřoval a hodnotil politiky.
Nikdy si nehrál s autama, nikdy si nepřál koupit hračky. Vztekal se u obchodu, že chce housle, to mu byly tak tři roky. Ale autority ve škole neuznává a s chováním má problémy, i když zatím vždy v únosných mezích. Jsou to opravdu moc zvláštní děti. Děkuji za ně. Jsou budoucností naší planety.
Všechny s láskou objímám.
Kytička

Milá Zdeni

(Lucka, 31. 3. 2010 21:12)

Naprosto Tě chápu. Z vlastní zkušenosti vím jak těžké je vychovávat indigové dítě. Dcera chodí teprve do první třídy a i u ní se od začátku projevují potíže s uznávním autorit, je velice dominantní a ve svých sedmi letech se cítí být naprosto dospělá. Přesto vím jak moc potřebuje pevné zázemí a lásku. A prosím nezapomínej sama na sebe. Když má dítě potíže dokáže nás to natolik pohltit, že přestane existovat vše ostatní. To co děláš pro svého syna a že máš pro něj pochopení je opravdu hodně jistě to jednou opravdu pochopí a ocení. Přeji Ti mnoho lásky a harmonie v tvém srdci.
S láskou Lucka

Moodroočko a Zdenka

(Lidy, 31. 3. 2010 18:23)

To je opravdu úžasné jaké schopnosti mají tyto děti. Čím dál víc žasnu a žasnu :-) Přeji vašim synům ať se jim daří a ať "nezapomenou" :-)

autority

(modroocka, 31. 3. 2010 17:38)

Mila Zdeni, pri cteni jsi me vratila o 12 let zpet. Muj syn prozival to same. Do karate zacal chodit se starsim braskou kdyz mu byli 4 roky. Odmital cvicit, stal tam jako sloup. Pri logicke otazce PROC, prisla jeste jednoznacnejsi odpoved. 'Ja to vsechno umim'. V prvni tride ho ucitelka povysila na sveho asistenta a od toho okamziku ovladal celou tridu deti a uca se mohla jit klouzat. Jeho otec zemrel v jeho 7 letech... a prestoze to byl un. profesor, prirozenou autoritu neziskaval... stale byl poucovan, jak se chytaji ryby, jak spravne opravit auto,jak se dobre chovat atd. Muz nevedel, jak reagovat. Casem jsem zjistila, ze syn vidi auru, andele, dokonce videl i privtelene bytosti u jinych lidi a ocistoval je od nich atd. Bylo to neuveritelne i uzasne zaroven.
Vyuzila jsem toho i v jeho mladem veku a vypravela mu o tom, jak je 'cool'. Ze ucitelky jsou takove i makove, ze ma zvlastni postaveni na svete a hodne se toho od neho ceka a ... ze detstvim, studovanim atd. musi projit, aby umel pochopit ty druhe lidi.
Proste jsem ho vyzvedla a ono to fungovalo. Pomohl i porad v TV o techto detech, kterym rodice nerozumeli a 'trapinkovali' je u psychologu, kde deti podstupovaly ruzne testy o telepatii, vizich u vzdalenych osob apod. Z TOHO USOUDIL, ZE JSEM PRIMA MAMA, KTERA HO TIMTO NEZATEZUJE. :)


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3256770
Měsíc: 16189
Den: 644