Jdi na obsah Jdi na menu

Stolní tenis

Příspěvky

Pozvánka: 15. ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala

26. 3. 2018

pozvanka_memorial_b_otahala---2018.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis

Tovačovský turnaj stolních tenistů vyhrál Janík z Ondratic

20. 3. 2016

stupne_vitezu_mbo_2016_mini.jpgMožná nečekaný, ale zasloužený triumf. Tak lze okomentovat prvenství Michala Janíka z divizních Ondratic, který dokázal zvítězit na tradičně kvalitně obsazeném turnaji stolních tenistů v Tovačově.

V rámci 13. ročníku Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala, jež je vzpomínkou na nejúspěšnějšího hráče v historii oddílu, se mu podařilo ve finále proti Lukáši Masaříkovi z TTC Komořany (mj. vítězi ročníku 2013 – pozn.) odvrátit tři mečboly a zlomit tak pětisetovou konfrontaci ve svůj prospěch.


Masařík se tak musel nakonec spokojit se stříbrnou pozicí. Stupně vítězů doplnil Jindřich Bluma mladší z Buku, který v souboji o bronz porazil Milana Burdu z Rakova. Páté místo si vysloužil prvenstvím v turnaji útěchy Pavel Koutný z Buku.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis

Pozvánka na 13. ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala

28. 2. 2016

Borivoj_Otahal_min.jpgV sobotu 19. března se ve sportovní hale uskuteční tradiční turnaj jednotlivců, a to 13. ročník Memoriálu Bořivoje Otáhala, jenž je vzpomínkou na nejúspěšnějšího hráče v historii oddílu stolního tenisu TJ Sokol Tovačov.

Této akce se tradičně účastní elitní hráči okresních, krajských, divizních soutěží a pozvaní.

Prvenství z minulého ročníku bude obhajovat Zdeněk Daněk z Komořan.

Akce je volně přístupná veřejnosti. Turnaj odstartuje cca od 9 hodin a bude se hrát až do odpoledních. Přijďte se podívat na kvalitní stolní tenis.
 

pozvanka_mbo_2016.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis

Členové

4. 12. 2015

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis

Pozvánka: stolní tenisté přijedou bojovat o pohár

25. 3. 2015

Borivoj_Otahal_min.jpgV sobotu 28. března se ve sportovní hale uskuteční tradiční turnaj, a to Memoriál Bořivoje Otáhala, jenž je vzpomínkou na našeho nejúspěšnějšího hráče v historii oddílu. Přihlášení na 12. ročník, ve které změří své síly jednotlivci, je ještě možné před zahájením turnaje do 8:15. Zápasových klání se můžou zúčastnit hráči od regionálních přeborů až po divizi a pozvaní.

Prvenství bude obhajovat Zdeněk Daněk z Komořan.

Propozice turnaje - ZDE.

VÝSLEDKY A FOTKY Z TURNAJE NAJDETE NA WEBU ODDÍLU STOLNÍHO TENISU.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Stolní tenistům Tovačova se v sezoně 2012/2013 vedlo skvěle!

24. 5. 2013

pavel_m.jpgUž jsou to takřka dva měsíce co byly posledními mistrovskými zápasy uzavřeny soutěže stolních tenistů, a proto nastal ideální čas bilancování. Nutno říct, že sezona 2012/2013 byla pro tovačovské týmy opravdu výborná, a to hlavně díky jejich kvalitním výkonům a povedeným výsledkům.

Stejně jako v letech předchozích jméno TJ Sokolu Tovačov úspěšně šířily tři týmy. A jak si vůbec vedly?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0

Memoriály: Daněk obhájil prvenství v jednotlivcích a s Vlachem vyhrál i dvojice

9. 12. 2012

dvojice_min.jpgV sobotu 8. prosince v naší sportovní hale proběhly dva tradiční turnaje, kterými jsme si připomněli dva dlouholeté hráče našeho oddílu Tomáše Hanečku a Františka Přecechtěla. Na zápasová klání dorazilo devětatřicet hráčů, kteří své soky vyzvali v turnaji dvojic a také při následné bitvě jednotlivců. Memoriál Tomáše Hanečky ovládla pod hlavičkou Němčic dvojice Zdeněk Daněk, Martin Vlach, jenž ve finále porazila Ivana Hejduška s Lukášem Masaříkem.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis

Memoriály Tomáše Hanečky a Františka Přecechtěla se blíží

2. 12. 2012

milan_min.jpgV sobotu 8. prosince 2012 se v prostorách tovačovské sportovní haly uskuteční  dva tradiční populární turnaje, které jsou nostalgickou vzpomínkou na úspěšné a dlouholeté členy místního oddílu Tomáše Hanečku a Františka Přecechtěla.

DALŠÍ INFORMACE V PŘÍSPĚVKU

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis

Prvenství na Memoriálu Bořivoje Otáhala obhájil Vít Dvořák

1. 4. 2012

stupne_vitezu_memorial_bo_2012_male.jpgNa devátý ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala dorazila většina stabilních účastníků včetně obhájce prvenství Víta Dvořáka z Přerova či rekordmana v počtu vítězství Bedřicha Šuby z Hranic. Na populárním turnaji, jenž je vzpomínkou na dlouholetého a nejúspěšnějšího jednotlivce v historii tovačovského oddílu, startovalo osmadvacet hráčů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 1

Stolní tenis - pozvánka: 9. ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala

25. 3. 2012

Borivoj_Otahal_min.jpgV sobotu 31. března se uskuteční tradiční turnaj, jenž je vzpomínkou na nejúspěšnějšího hráče v historii místního oddílu. Přihlášení je ještě možné před zahájením turnaje do 8:00. Zápasových klání se můžou zúčastnit hráči od regionálních přeborů až po divizi a pozvaní.

Propozice turnaje jsou k dispozici v příspěvku popř. ZDE.

Loňský ročník vyhrál přerovský Vít Dvořák, který si ve finále poradil se čtyřnásobným vítězem a rekordmanem memoriálu Bedřichem Šubou z Hranic. Třetí místo vybojoval Jakub Chalupa ze Sokolu Neředín před Milanem Šocem z SK Přerov.

Turnaj je přístupný i pro veřejnost - přijďte se podívat na kvalitní stolní tenis!

Výsledky minulých turnajů: 8. ročník (2011) - 7. ročník (2010).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Stolní tenis | Komentářů: 0